Vs: Paljon kokeillut

Etusivu Foorumit Paljon kokeillut Vs: Paljon kokeillut

#1036348 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön
ap, post: 11590752 wrote:
Olen soittanut Agnyalle ja Aliisalle. Agnya on kiva ihminen ja näkee suuria linjoja, mutta ei kovin tarkkaan. Aliisa on sparraaja ja kertoo ajalle tyypillisistä tuulista tyyliin ”tämä on energisesti suuri vuosi meille kaikille”. Varmaan soitin joskus Lindallekin. Linda tais osuvasti sanoa, että joudun nyt työkuvioita vähän pidempään työstämään. Sinällään ihan osuva näkemys, ettei luvannut silloin hakemista paikoista työtä.

Kyllä kaikissa näkijän vikaa on, mutta jotenkin koen että varmistelen elämää liikaa heidän kauttaan. Olenko onnellisempi sen jälkeen kun olen soittanut? No en, koska aina herää uusi kysymys…

Kiitos vastauksestasi. Minulle näkijöille soittaminen tuo hetken lohdun; jaksan vaikeassa tilanteessa jatkaa ponnisteluja. Nytkin tosin pyörii päässä pari hankalaa kysymystä, miten toimia,että saisin asioihini selkeyttä näin vai näin. Näkijöiltä saa uutta näköalaa omaa elämäänsä, ainaski näiltä itselle hyviltä. Olen edelleen sitä mieltä, että jotkut näkee joillekin ja toiset toisille, eli kaikkien näkijöiden kanssa ei synny yhteyttä eivätkä kaikki näe kaikille. Esim. Rajatiedon näkijöistä en kelpuuta muita kuin Suorsan, muiden kanssa puuta heinää. Aivan turhan monelle olen vuosien aikana soitellut, laskin kerran, että ainakin 52:lle. Nykyisin siis 3-4 silloin tällöin (Prepaid-tarjouksista riippuen).