Vs: Onko tässä mitään järkeä

Etusivu Foorumit Onko tässä mitään järkeä Vs: Onko tässä mitään järkeä

#371894 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön
Jusu wrote:
Niin…
Olin ennen rakastunut mieheeni.
Olemme olleet yhdessä 4vuotta.
Pidin miestäni komeana ja ihanana ja arvostin häntä ja rakastin todella paljon.

Sitten esikoisemme synnyttyä kaikki tunteet miestäni kohtaan ovat muuttuneet. En pysty enää sanomaan että rakastan häntä.
En arvosta häntä enää, lähinnä säälin koska hän on kanssani vaikka ansaitsisi parempaa.
Mieheni auttaa lapsen hoidossa ja on minulle ihana ja tekee kaikensa puolestani, mutta minun tunteeni häntä kohtaan ovat totaalisesti muuttuneet :( Haluaisin rakastaa häntä, en tahdo erota. Haluaisin sen tunteen takaisin mikä joskus oli.

Tämä rakkauden puuttuminen saa minut haaveilemaan exästäni ja yleensäkkin intohimosta ja rakastamisesta.
Lainaus tekstistä
”Mieheni kanssa olemme puhuneet tästä asiasta. Hän on kärsivällinen.
Mitään synnytyksen jäleistä masennusta ei ollut ja muutenkin kaikki on ollut normaalia arkea.

Ymmärrän sen että lapsien tulon myötä rakkaus muuttuu ja arki astuu kuvioihin, mutta ei kai silloin lakkaa rakastamasta? Tätä on kestänyt kuitenkin jo vuoden. Olen odottanut että jotain muutosta tapahtuisi mutta turhaan.

Seksielämäkään ei ole entisensä. En kiihotu miehestäni, mutta muita ajattelemalla/katsomalla kylläkin. Lähinnä seksi oman miehen kanssa tuntuu vastenieliseltä. Olen silti ollut uskollinen.

Jos jollain olisi vastavia kokemuksia niin mielelläni kuulisin että onko tässä vielä toivoa vai pitääkö siirtyä eteenpäin :(

Eli kirjoittaja myöntää ihan selkeästi että hänessä on vika eikä miehessä. Ansaitsisi mpäri korvia!

Anna lapsi miehellesi ja ota ero. Lähde pois heidä elämästä. Voit olla varma, että heillä on paljon parempi olla ilman sinua. Et sinä miestäsi inhoa, inhoat ja säälit itseäsi. Tunnet itsesi kuvottavaksi ja siksi yrität halveerata miestäsi. Sinulle on tullut se klassinen vieraan munan kaipuu, ei muu. Kun pääset muutaman muun miehen pantavaksi, niin kohta olet lykkäämässä itseäsi takaisin miehellesi. Jätä hänet ja lapsesi, et ole ansainnut heitä.