Vs: Onko luultavaa, että suomalaiset miehet lukevat elli-palstaa ja reagoivat naisten kritiikkiin huonosta pukeutumisesta ja alkavat pukeutua trendikkääst

Etusivu Foorumit Onko luultavaa, että suomalaiset miehet lukevat elli-palstaa ja reagoivat naisten kritiikkiin huonosta pukeutumisesta ja alkavat pukeutua trendikkääst Vs: Onko luultavaa, että suomalaiset miehet lukevat elli-palstaa ja reagoivat naisten kritiikkiin huonosta pukeutumisesta ja alkavat pukeutua trendikkääst

#709529 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön

Lainaten non ajatuksia. Hälle helemi on:
”Rakastaa minua, pitää minua rakastajana jota ei ole koskaan ennen kokenut, pitää minua hyvänä kokkina, tanssin kuulemma hyvin, niin ja minä ajattelen hänestä samoin. Puhumme heti ongelmat selviksi ja tahdomme opetella ymmärtämään toistemme ajatukset ja suhtautumiset. pieni miinuskin löytyy; hän on vähän mustis minusta ja minä joudun hieman ajattelemaan, että en loukkaa flirtillä. Minulla on tapana antaa positiivisia kommentteja vastakkaisesta sukupuolesta:)”

Muistaakohan kirjoittaja itse omia ajatuksiaan? Ei helmiä sioille, joten aiempi
Optimistisuusketjuketju ”Kehu puolisoasi”, (josta lainaus edellä), oli yliveto. Kaikkien kannatta opetella kehumaan toista siitä, että omalle tielle on sattunut sellainen taivaan lahja, joka on parasta omassa elämässä ikikuunaan.

Jos no muistaisit tuon ja kehuisit aina kaikkia ellejä, jotka jotain vastaavat ja kommentoivat, niin maailma pelastuisi. Hylkää ensin rumat sanat ja muista kehua.