Vs: olkapää tarjolla

Etusivu Foorumit olkapää tarjolla Vs: olkapää tarjolla


Nimetön

Kiitos vastauksestasi, Sinivuokko

Ilmiselvästi elät keskellä elämää, joka ei ole järjestäytynyt niihin uomiin, joita odotat rauhalliselta elämältä tai joka olisi sellainen, miksikä olisit halunnut rakentaa oman elämäsi.

Totta on, että jokaisella meistä on asioita, joihin emme voi vaikuttaa ja kuitenkin niillä on sanansa sanottavanaan meidän päiviemme kulkuun ja sisältöön, vaikka emme haluaisikaan. Voi kunpa voisimmekin sulkea mielemme sellaisilta asioilta, mutta se ei ole mahdollista. meidän elämänhistoriamme on se, jota kuljetamme päivittäin mukanamme ja siinä voi olla raskaita asioita ja iloisia asioita.

Ihmissuhteet, joita meillä on ollut, vaikuttavat vielä vuosiakin ja jotkut ihmissuhteet eivät irrota meitä, vaikka itse niin haluaisimme ja unohtaisimmekin ne, jos se olisi mahdollista. Myös monet tekomme voivat riippua meissä ikämme.

Keskeneräisten asioiden kanssa on opittava elämään, vaikka se ei olisi helppoa. On vain hyväksyttävä, että ””minun ympyröihini”” kuuluvat keskeneräisetkin asiat, epätietoisuus ja epävarmuus. Kun sen hyväksyy elämäänsä, voi hivenen huokaista ja armahtaa itseään. Se rakentaa elämää kestävää minutta ja olemaan sinutitsensä ja toisten kanssa. Tietysti liian suuri epävarmuus ei noin vain häviä ja lakkaa vaikuttamasta, vaikka miten päättäisit. Elämämme on meidän työmme ja se kestää koko ikämme ja juuri kun luulemme oppineemme, meillä onkin ikuisuuden ovi raottumassa. Elämämme on myös työkalumme, jolla toimimme kaikkien ihmisten parhaaksi, ensisijassa tietenkin lähimpiemme. Jos ne työkalut päästät tylsiksi tai tehottomiksi, elämästä kirpoaa ote ja ulkoinen epävarmuus ja ennaltaarvaamattomuus iskevät sinuun ja saa sinussa vallan. Se lisää sisäistä levottomuutta ja johtaa helposti itsesäälin kaltaiseen tunteeseen, josta kierteestä on vaikea päästä irti.

Nytpä olisikin aika katkaista tuo kierre, löytää luotettu ihminen, joka osaa neuvoa ja avustaa uuden tien löytämisessä ja joka voisi saattaa sinua uusille uomille, jossa oman elämäsi hallinta olisi sinun omissa käsissäsi. Siten voisit rakentaa mielesi vahvuutta ja saada elämällesi hyvän tarkoituksen. Sinulla on lapset, jotka tarvitsevat vahvaa äitiä, joka osaisi heitä lohduttaa ja tukea. Siinä on tärkein syy etsiä uutta suuntaa itsellesi.

Kaunista loppupäivää. Näissä merkeissä seuraavaan kertaan. Illalla? Huomenna? En vielä tiedä.