Vs: oisko täällä vielä joku

Etusivu Foorumit oisko täällä vielä joku Vs: oisko täällä vielä joku

#789691 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön
non, post: 10404641 wrote:
olet täysin oikeassa. siinäkin, että hänen kuonansa kohdistuu minuun sekä osoitetusti että olen sille myös normaalia herkempi. olen edelleen hänelle liian auki. on tiukka läksy oppia, ettei kaikki ihmiset ole hyviä ja että olen hänen suhteen niin pahoin erehtynyt. luullut voivani saada sen pienen kauniin osan hänestä esiin sen kaiken paskan ja ilkeän alta.

sanon varmasti jos siihen tilanne tulee ja silloin vielä tältä tuntuu. toivoin niin, että tämä asia olisi saatu hoidettua loppuun siten, että olisin voinut jatkaa matkaani edes vähän kevyemmällä mielellä tämän suhteen, mutta hänen takiaan se ei ole mahdollista olla kuin aikuiset ihmiset. sääli että, niin kaunis asia ei saa arvoistaan loppua.

teatterissa ja tuommoisissa projektityyppisissä tiiviissä harrastuksissa tapahtuu helposti noita ihastumisia. ja monesti ihan vääriin tyyppeihin. niissä tilanteissa vain todelliset toiveet ja ajatukset muokkautuu toisiksi kuin mitä ovat. minulla on tästä hyvin omakohtaista kokemusta. älä haikaile sen ilmeisen, mutta varatun perään. siitä ei seuraisi pitemmän päälle mitään hyvää. teatterialan ihmiset on sellaisia persoonia. ja tämä ihminen näkyy sinusta tunnetasolla niin kaukana, etten usko olevan edes mahdollisuutta siihen hänen puoleltaan. tuosta valokuvaajapojasta en saa kauheasti kiinni. olisi varmasti ihan mukiin menevä kiinni saatuna, mutta ei hänkään tule tässä kovin lähelle sinun energioitasi. voi olla, että tähyilee toiseen suuntaan.

Minä olen käynyt tuon saman läpi, miten tuskallista on huomata, että kaikki ihmiset todella eivät ole hyviä ja joidenkin kanssa asioita ei vain voi selvittää kuten aikuisten toivoisi voivan. Kaikki kauniit tarinat eivät saa arvoistaan loppua, se on vaikea hyväksyä, mutta olen siihen pikkuhiljaa sopeutunut. Voimia tunteiden aallokkoon!

Kiitos kun vilkaisit minullekin. Minulla oli jossain vaiheessa tunne, että tämä teatterin nuori mies olisi myös minuun ihastunut, mutta ehkä hän tajusi jo heti että kyse on vain tuollaisen ympäristön luomasta harhasta. Minäkin olen vähitellen huomannut, että ehkä tämä mies ei oikeasti olisi sitä mitä kuvittelin, mutta kyllä meillä muutama hetki ihan selvästi oli ja tunsin, että se oli molemminpuolista. Tuo kameramies oli sellainen piristävä ajatus ensi viikonloppuun ja sai ajatukset pois tuosta nuoresta miehestä ja sitten jännityksestä. Jos hänellä on joku muu ajatuksissa niin ei haittaa, minäkin jatkan tähyilyä ja etsin sitä pidempää ja vakaalla pohjalla olevaa suhdetta. Ehkä sellainen kumppani minulle on tuolla jossain… ;)