Vs: Miksi alastonta naisvartaloa ainoastaan ihannoidaan?

Etusivu Foorumit Miksi alastonta naisvartaloa ainoastaan ihannoidaan? Vs: Miksi alastonta naisvartaloa ainoastaan ihannoidaan?

#931116 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön
ärsyttävää;11036138 wrote:
Samaa ihmettelen minäkin suuresti. Minusta miesvartalo on kaunis, enkä todellakaan tarkoita mitään pumpattuja lihaskimppuja. Mielelläni katselisin ihan tavallisiakin alastomia miesvartaloita. Mutta turha haaveillakaan, että näkisit esim. iltapäivälehdessä iltapojan tai kannessa vähäpukeun isen miehen esittelemässä alusvaatemuotia.

Kyllä tasa-arvo on kaukana tässä seksistisessä yhteikunnassa, jossa myydään kaikkea mahdollista puolialastomien naisten kuvilla höystettynä. Kyllä antiikin ajoilla arvostettiin miehen vartaloitakin. Sen kertovat lukuisat miehistä tehdyt veistoksetkin.

Akkojen juomingeissa oli honnattu nuori srippari poika ja silmä lepäs. Mentiin samalla taksilla ja tuli luokseni, oli alasti ja tarjoili viiniä kun katselin. Kiihottavaa katsella kun kova muna oli pystyssä, aikani katsottua nuorta vartaloa vanhakin eukko innostu ja rupesin hyväilemään. Siinä tuli hyväksikäyttettyä kaikin puolin muutakin kun katseltua paksuu munaa.