Vs: Mihin katosi keskustelu?

Etusivu Foorumit Mihin katosi keskustelu? Vs: Mihin katosi keskustelu?


Nimetön
voi herra jumala wrote:
Jos tosiaan pidätte btdt:idn ”keskustelutyyliä” alykkäänä ja asiallisena, niin te ette ole oikeaa sellaista nähneetkään.

En tietenkään pidä. Minusta on paljon asiallisempaa huudella puskista yhden lauseen kommentteja..En todellakaan muista tuosta poistetusta ketjusta yhtään asiatonta kommenttia btdt:lta. Toki olen ymmärtänyt, että hän on suhteellisen huono sietämään typeryksiä ja moni onkin varmasti saanut tuntea hänet sivaltavan ja suorasukaisen tyylinsä. Harvoin todella kenestäkään tuntuu ärhäkkä kommentointi asialliselta, vaikka se oikeutettua olisikin.

Selvääkin selvempää on, että joku tuntee nyt nuo sivallukset edelleen kipuna takalistossaan ja purkaa tänne nyt pahaa oloaan.

Itse pidän silti asiallisempana olla ärhäkkä kuin pelkuripukki-puskajussi, jonka argumentoinnit on todistettu pitämättömäksi ja joka ei uskalla edes vastata omista kirjoituksistaan ja viimeisimpänä oljenkortenaan syyttä toista tekstiensä muokkaamisesta ja manipuloinnista.

Minä puolestani jätän keskustelun tähän. Puskajussien kanssa pidempi keskustelu ei kiinnosta. Toivottavasti osaatte keskustella edes sen kumppaninne kanssa- Näin virtuaalisesti tuntuu olevan elo aika hankalaa kun joutuu elämään noin kovin katkerana ja menneisiin mahdollisiin vääryyksiin takertuvana.