Vs: Mies valittaa rahasta

Etusivu Foorumit Mies valittaa rahasta Vs: Mies valittaa rahasta


Nimetön
aikuisten maailma, post: 10763963 wrote:
Mihin te muuten yhtäkkiä saatte noin paljon enemmän rahaa menemään, vaikkei ruuasta haluakaan säästää ei siihen nyt yhtäkkiä montaa tonnia enemmän uppoa! Mahdat ostella aika paljon vaatteita ja sisustuskamaa sitten, en ihmettele jos miestä masentaa.

Voin kommentoida vain omasta puolestani, mutta jos on pitkään ollut köyhä, niin rahatilanteen parantuessa sitä rahaa saa oikeasti menemään moninkertaisesti enemmän siihen että elintaso nousee. Kun on koko opiskeluajan venyttänyt penniä, on oikeasti kiva elää nyt niin ettei tarvitse laskea joka senttiä.

Ihan konkreettisena esimerkkinä, aiemmin ruokaan meni n. 2e päivässä. Nyt siihen saattaa mennä kymppikin salaatteineen ja aamupalaviileineen. Herkkuja tulee osteltua usein, koska voi. Ulkona tulee syötyä pari kertaa kuussa, kun aiemmin siihen oli mahdollisuus kerran vuodessa. Käy elokuvissa, ostelee pikkuhiljaa kotiin kaikkea tarvittavaa mitä ei ole aiemmin pystynyt ostamaan (astioita, keittiövälineitä, kodinkoneita, kunnollista patjaa ja tyynyä jne.), ostaa lääkkeitä kun tarvii, käy hierojalla kun kipeyttää selkänsä ja vaikka mitä muuta. Vaatteet ostan edelleen tosi halvalla (alesta ja kirpparilta), mutta aiemmin siihenkään ei oikein ollut varaa. Mitään kallista sisustuskamaa yms ei ostella, mutta ihan elintasoon menee rahaa. Ja se tuntuu tosi kivalta.