Vs: Mies valittaa rahasta

Etusivu Foorumit Mies valittaa rahasta Vs: Mies valittaa rahasta


Nimetön

Ehkäpä haksahdin puolueellisuuteen. Sanottakoon sitten, että nainen lopettakoon hetkessä elämisen toisen rahoilla ja mies malttakoon vaurastua.

Vaan sitä minä edelleen ihmettelen, että nuori mies masentuu, kun ei parikymppisenä saavuta vanhempiensa elintasoa. Minusta oli parikymppisenä opiskelijana ihan elämäntilanteeseen kuuluvaa, että rahat oli aina loppu. Usko oli kuitenkin kova, että valmistuttuani saisin parempipalkkaisia töitä ja makaroonin ja tonnikalan syöminen vähenisi.

Jos tuo käy psyykeen päälle, niin onko ihme, että puoli Suomea syö mielialalääkkeitä ja loppuja vituttaa muuten vain? Mikä arjen sietämisestä on tehnyt noin vaikeaa? Muistan, kun intin jälkeen raksalla valitin vanhalle timpurille, että lautojen kantaminen vesisateessa vituttaa. Se käski tehdä muutaman muksun, ettei ehtisi miettiä joutavanpäiväisiä ongelmia. Siitäkö on kyse? Ainakin minä otin kerrasta onkeeni.

Enkä minäkään ole vasta kuin alle nelikymppinen, joten ei maailma nyt niin paljon ole muuttunut kuin isoisän sotamuistoista ja ruuanpuutteesta. Niillä oli oikeasti vaikeaa.