Vs: mieltymys vitsoihin

Etusivu Foorumit mieltymys vitsoihin Vs: mieltymys vitsoihin

#289483 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön
IltaPäivä wrote:
En ihan koko ketjua jaksanut lukea, mutta mielenkiintoinen aihe kieltämättä. Pari viikkoa sitten tyttökavereiden kanssa innostuttiin pohtimaan osin tätä aihetta eli sitä miten suhteessa täytyy olla se mies joka pystyy pitämään oikuttelevan naisensa kurissa ;) Lisäksi pohdimme miesten ”testaamista” eli sitä että usein syyllistymme miesten tahalliseen ärsyttämiseen, provosoimiseen yms., tarkoituksena selvittää miehen luonnetta ja sitä onko mies tahdoton nössykkä jota voi helposti pompotella joka suuntaan. Mikäli mies tekee selväksi, ettei hän ala tanssimaan naisen pillin mukaan ja tarvittaessa pystyy laittamaan naisen ojennukseen, se on ehdotonta plussaa ja vie jalat alta! :D

Harmi vaan, että minun ja ystävieni kokemuksen mukaan yllättävän suuri osa ikäisistämme miehistä (25-30 v) näyttää suorastaan nauttivan siitä kun nainen kyykyttää heitä! Nykyajan näennäinen tasa-arvo on johtanut siihen, etteivät monet miehet koe omakseen ”perinteistä” miehen roolia, mikä on ehkä pettymys yllättävän monellekin naiselle. Suurin osa tuntemistamme miehistä lisäksi ihannoi vääränlaista tasa-arvoa, jossa tasa-arvo tarkoittaa samaa kuin samankaltaisuus (naiset ”hyviä jätkiä”) eikä suhteessa saa olla erilaisia rooleja, joka olisi väistämättä muka epätasa-arvoista.

Minäkään en kaikkia jaksanut lukea, mutta minustakin tämä on mielenkiintoinen aihe. Ja olen aivan samaa mieltä, että toiset miehet nauttivat siitä, että ”ovat tossun alla”. Näin minunkin mieheni. Ja minä en sitä halua.

Minä haluaisin, että mies on mies ja sanoo, missä mennään. Koska meillä on niin äärimmäisen tasa-arvoinen suhde ja miehellä vielä käsitys, että kaiken pitää olla niin helkkarin hellää, niin välillä tuo seksi tuntuu pakkopullalta.

Minä haluaisin, että mies ottaisi polvilleen ja läpsäisi aina välillä. Tai edes näyttäisi, että ei ole samaa mieltä kanssani tai ei pidä siitä, mitä sanoin tai tein.

Omat fantasiani liittyvät aina piiskaamiseen. Kuinka mies rauhoittaisi kiukuttelevan akan remmillä, rakkaudella. Mutta ei meillä oikeasti vaan.