Vs: mieltymys vitsoihin

Etusivu Foorumit mieltymys vitsoihin Vs: mieltymys vitsoihin

#290475 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön

Toi ensimmäinen kysymys, miten huomasi piiskaleikkien alkavan kiinnostaa. Siihen on mahdoton antaa täsmällistä vastausta: vuonna xx ja klo yy. Vähitellen. Ne lapsuuden silloin traumaattiset kokemukset vain alkoi muuttaa luonnettaan, ja vähitellen kasvoi halu päästä takaisin siihen kuritukseen. Ehkä myös vastapainona sille, että virallisessa elämässä on ollut aika paljon vastuuta ja valtaakin.

Avioliitoissani en ole puhunut asiasta mitään – osaltaan siihen ne kai ovat epäonnistuneetkin. Etenkin ulkomailla asia hoituu tietysti hyvin yksinkertaisesti, löytyy ammattilaisia, joita mikään ei ihmetytä ja jotka lähtee taitavasti mukaan roolipeliin jota itse ehdottaa. Ei tietenkään ilmaiseksi.

Täällä kotona voi osua baaritiskillä tai samassa pöydässä kiinnostavan oloisen tyypin kanssa keskusteluun. Siinä pitää varovaisesti johdatella keskustelua kasvatuksen ja kurin kysymyksiin, ja sitten parhaimmillaan havaitaan, että hei mehän ollaan oikeastaan ihan samalla asialla. Ja sitten ehkä jo saman tien käytännön toimiin (teillä tai meillä) …

Jotain pysyvämpää tällaiseen perustuvaa suhdetta totta kai vielä kaipaisi. Ehkä se löytyy. Hyvää viikonloppua, ja mukavaa kuumotusta takapuoleen!