Vs: Lyhyehkö vaihtari oikeasti näkeville, 3kpl.

Etusivu Foorumit Lyhyehkö vaihtari oikeasti näkeville, 3kpl. Vs: Lyhyehkö vaihtari oikeasti näkeville, 3kpl.

#741174 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön
Sivustakatsoja.. wrote:
Valitsin työkseni taiteen, siihen minulla oli ja on kutsumus ja intohimo. Kuitenkin tästä johtuen rahatilanteeni on aina huono ja talous heikossa jamassa. Olen vielä aika nuori eikä urani ole kestänyt paria vuotta kauempaa. Näetkö, tuleeko tässä vielä joskus kunnollista menestystä (myös taloudellisesti) vai kituutanko loppuikäni?

Sinulle?

Aluksi katsoin millaiset sinun lahjasi tälle alalle ovat ja ne ovat mahtavat voisi jopa sanoa huippuluokkaa – mutta siis kiteytettynä lahjoja sinulle tällä taidealalle on luotu, siitä ei ole menestyminen kiinni. Tämä edellyttää nyt lujuutta ja vahvuutta sekä sitkeyttä, että teet vain arkista työtä ja tuot itseäsi koko ajan enemmän esille ja jaat itsestäsi tietoja. Kyllä täällä isompi onnenpotku on, jolloin työllesi tulee menestystä, mutta menee kyllä muutama vuosi, mutta älä anna periksi. Monestihan taitelijat joutuvat tekemään paljon töitä, ennen kuin heidän taidot huomataan ja niistä maksetaan, usein myös julkisuus tuo rahaa ja parempia työtehtäviä.
Muistathan jakaa yhteystietojasi ja joitan pieniä työnäytteitä alan työnantajille, tulet menestymään!

Katsotko milloin löydän sopivan kodin ja millaisessa työssä näkisit minut muutaman vuoden kuluttua? Tai mitä nyt nousee?