Vs: ”kaljalle töiden jälkeen”

Etusivu Foorumit ”kaljalle töiden jälkeen” Vs: ”kaljalle töiden jälkeen”

#370059 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön
Jen wrote:
Kyseessä on aika kaksipiippuinen asia. Olen itse sopeutunut miehen baarissakäyntiin ja tulen silloin tällöin itsekin mukaan. Meillä kyse ei ole myöskään siitä, että pelkäisin miehen lähtevän toisen naisen matkaan, vaan nimenomaan siitä, että minä katson viikonlopun alkavan perjantaista, kun työt päättyvät. Haluaisin, että yhdessä sopisimme, mitä teemme. Jos siis mies haluaisi lähteä baariin, toivoisin, että hän tietäisi siitä etukäteen eikä niin, että esim. perjantaina klo 16 hän tekstaa menneensä baariin.

Hyviä pointteja, jotka kyllä ymmärrän. Itsekin toivoisin että jos mun mies baareissa kävisi, niin ilmoittaisi etukäteen. Joka perjantain on meillä kyllä tiedossa, että saattaa kaljabaari kutsua… riippuen vähän millainen viikko on ollut töissä yms. Siitä ollaan puhuttu, ja miehen mielestä se pari kaljaa on ok. Mutta kuitenkin… se, että missä se raja menee, että on ok, ja milloin taas alkaa se ei-ok, niin se on nyt epäselvää. Epäreiluinta tässä on se, että muutaman kerran ollaan sovittu että hän ehkä tulee myöhemmin mukaan, että katsotaan sitten kun hän on nukkunut päiväunet/käynyt suihkussa/tehnyt jotain muuta. Sitten kun tiedustelen asiaa jossain vaiheessa sieltä baarista käsin niin ollaankin todella kiukkusena siellä kotona että missä viivyn, piti ottaa vaan pari?! Tämäkin viittaa vähän sellaiseen ”naruttamiseen” mistä jo aikaisemmin puhuin.

Luulen, että lopetan töitten jälkeiset kaljat kokonaan, koska on kurjempaa lähteä pois baarista just kun on hauskinta, kuin olla menemättä sinne baariin ollenkaan. Varsinkin kun siitä saattaa seurata monen päivän parisuhdemellakka. Se on nähty, ettei mulla pysy se mopo siinä määrin käsissä että voisin vaan juoda kaksi kaljaa ja lähteä kotiin, vaan yleensä tosiaan siinä vaiheessa on niin iloinen olo että enemmänkin maistuisi. Onhan perjantai ja viikonloppu, eikä tarvi murehtia aikaisia herätyksiä eikä muuta tylsää!