Vs: ”kaljalle töiden jälkeen”

Etusivu Foorumit ”kaljalle töiden jälkeen” Vs: ”kaljalle töiden jälkeen”

#370057 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön

Kivasti on tullut kommentteja, kiitos kaikille :)

Joo, tässä on puolensa ja puolensa, osa minusta kokee tuon kontrolloimisena ja osa taas ymmärtää ettei se ole niin kivaa kun toisella venähtää sitten. Puolustuksekseni tosiaan sanon, ettei mulla ole mennyt kuin kerran yli klo 19.30 ja se oli just viime kerralla, kun tuli sellanen kiukku siitä tekstiviestikränäämisestä… että hittojako sitä sitten ollenkaan mennä kotiin kun toinen on joka tapauksessa kiukkuinen :( No, ei sekään sitten kuitenkaan mennyt yli klo 21, kun tuli itselle paha mieli.

Mies meinaa että vietän sinkkuelämää kun tällai teen. Olen miesvaltaisessa työpaikassa, sekin varmaan harmittaa että niitten miesten kanssa sitten töiden jälkeen mennään juttelemaan tuopposen ääreen. Voi olla kyllä mustasukkainenkin, vaikka on alusta asti tiennyt että mulla on paljon myös miespuolisia kavereita (muitakin kuin työkavereita).

En oikein ymmärrä miksei se mies voi tulla mukaankaan, vaikka aina pyydän. Mies on ennen minua elänyt perhe-elämää, ehkä se elämä on sitten ollut erilaista silloin (tai tietty on ollut, kun on lapsia) ja tämä ns. normaalielämä ei tunnu enää omalta. Itse olen aina elänyt näin, myös seurustellessa.