Vs: hiphei

Etusivu Foorumit hiphei Vs: hiphei


Nimetön
hiphei, post: 11116382 wrote:
Atena
”Voit turvallisin mielin näyttää vahvuutesi. Tiedät miten olla vahva lempeällä tavalla, niin että myös muut hyötyvät voimastasi.”

”Olet pelännyt itsessäsi olevaa voimaa. Kannat huolta siitä, että sinua ei hyväksytä tai joudut hylätyksi, jos annat todellisen voimasi näkyä. Kenties pelkäät, että käytät voimaasi väärin tai että maskuliininen energia saa sinut epätasapainoon. Olen kanssasi auttaakseni sinua näkemään oman voimasi ja näyttämään sen myös muille. Tämä kaikki kohottaa itsetuntoasi, auttaa sinua ihmissuhteissasi ja vie lähemmäksi elämäntehtävääsi.”
”Voimasi tulee rakkaudesta, Jumalalta. Sinut on luotu Jumalan kuvaksi ja sisälläsi on rajaton voima. Et voi käyttää sitä väärin, sillä sydämesi on avautunut ja sydänchakrasi loistaa kukan lailla. Ajattele ihailemaasi vahvaa henkilöä, joka on tasapainossa maskuliinisen ja feminiinisen puolensa kanssa. Tällainen voima on kaunista ja vahvistaa henkistä kasvuasi. Olet vahva ja voimakas, ja Jumala tarvitsee sinua tekemään valon työtä. Hyväksy ja näytä voimasi itsellesi ja muille.”

kiitos enkeli hipheille
arvaa näitä asioita pohtinut tässä ihan lähiajassa ja paljon,paljon.
kiitos enkeleille.