Vs: Ero vai ei ero

Etusivu Foorumit Ero vai ei ero Vs: Ero vai ei ero

#888113 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön

Kyllä tuo kuulostaa minusta vähän siltä, että tunteet ovat tyttöystävältäsi kuolleet sinua kohtaan. Hän haluaa kuitenkin säännöllistä seksiä, jota hän saa sinulta helpommin kuin että menisi baariin etsimään vierasta miestä. Tuntuu vähän siltä, että nainen pitää sinua ”varalla” niin kauan, kunnes löytää paremman.

Hänellä on varmasti lämpimiä tunteita sinua kohtaan jossakin määrin, mutta tuskin se rakkautta on.

Sinun itsesi kannalta olisi helpompaa lopettaa suhde. Jos roikut suhteessa, niin silloin et pysty etsimään uutta parisuhdetta itsellesi. Pistä suhde kerralla poikki. Pitäkää selvää taukoa ainakin joitakin kuukausia. Etsikää sillä aikaa kumpikin uutta parisuhdetta. Jos vielä senkin jälkeen tämä tyttöystäväsi huomaa, että sinä oletkin paras vaihtoehto ja hän haluaa mennä kanssasi naimisiin, niin katsokaa sitten, että miten suhde etenee.

Jos haluat naimisiin ja lapsia, niin älä tuhlaa elämääsi siihen, että myönnyt liikaa sellaisen naisen takia, joka ei kykene lupaamaan sinulle minkäänlaista sitoutumista. Vaikka suhteen lopettaminen sattuu, niin toivut siitä kyllä. Sen jälkeen pystyt etsimään uuden rakkauden, joka on arvoisesi ja niin, että uudella rakkaudellasi on samat tavoitteet elämänne suhteen kuin sinulla.