Vs: Ero vai ei ero

Etusivu Foorumit Ero vai ei ero Vs: Ero vai ei ero

#888112 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön
Vanhemman neuvo, post: 10801692 wrote:
Suomennos näihin:

”En halua kanssasi naimisiin nyt enkä varmaan tulevaisuudessakaan, mutta koska olen seurustellut kanssasi jo niin pitkään en uskalla erotakaan. En halua myöskään satuttaa tunteitasi koska välitän sinusta yhä todella paljon, joten tuntuu helpoimmalta jättää asia roikkumaan. Koska voihan olla että muutan mieleni, ja alankin taas rakastaa sinua. Tai ainakin toivon niin kovasti, koska silloin ei tarvitsisi miettiä eroa eikä loukata tunteitasi. Ja onhan minulla toki kivaakin kanssasi, mutta ei niin kivaa että voisin ajatella sinua loppuelämäni kumppaniksi. Tunnen näistä ajatuksistani syyllisyyttä enkä siksi halua keskustella koko asiasta. ”

Olen pahoillani, mutta minusta tyttiksesi kanta on erittäin selkeä, jos vain sen suostuu ymmärtämään. Sinä toki yhä rakastuneena ja nuorena (?) haluaisit löytää jonkun paremman selityksen, ja siksi tilanne tuntuu sinusta käsittämättömältä. Eikä tämä ole mikään sukupuolittunut asia, miehet käytäytyvät vastaavissa tilanteissa usein ihan samalla lailla. Sinä vain et ole (ilmeisesti) seurustellut miesten kanssa, joten luonnollisesti luulet tämän olevan jokin naisille tyypillinen toimintatapa.

Sinuna antaisin tyttöystävälle ukaasin: miettiköön hän tilannetta 2 viikkoa ihan itsekseen, ilman mitään yhteydenpitoa sinuun. Sinä aikana hän viimeistään tietää, millaista olisi elää kokonaan ilman sinua. Sen jälkeen joko alatte seurustella vakavasti, tai eroatte jos hän ei vieläkään ”tiedä” (= ei halua sanoa suoraan) mitä haluaa. Ei hänen mielensä muutu sen kummemmaksi, oli miettimisaika 2 viikkoa, 2 kuukautta tai 2 vuotta. Vain sinun kärsimäsi aika pitkittyy, mitä pidempään ratkaisua venytätte. Ja usko minua, kertariuhtaisu on loppujen lopuksi paljon kivuttomampi kuin jatkuva epätietoisuudessa kituminen.

Kiitos. Tuo saattaa hyvinkin olla totta. En ole tosin nuori, olen 28-vuotias ja muutamia suhteita taustalla. Tämä on tosin vasta ensimmäinen kestävämpää laatua ollut.