Vs: Ero?

Etusivu Foorumit Ero? Vs: Ero?

#588910 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön

hmm.. jossain määrin tunnistan itseäni miehessäsi (tai ”teinissäsi”). Varsinkin tuo viimeisen viestisi viittaus kapinointiin sinua vastaan, sitä olen huomannut itsekin harrastavani. Vaikka oma suhteeni on tuore, olen nyt ensimmäistä kertaa alkanut ns. testaamaan rajojani – joka on samanlaista kuin teini-ikäisen kapina vanhempiaan kohtaan.

Olen myös välttelevää tyyppiä (tutustuin termiin vasta lähiaikoina), joten tavallaan pystyn sieluni silmin ymmärtämään miehesi ajatusmallia. Itse en ole täysin päässyt yli kapinavaiheestani tai kylmästä isäsuhteestani, vaikka järjellä tiedostan kaiken sen. Parisuhteessa minuun ainakin toimii suora puhe, minkäänlaista (turhanpäiväistä) paskaa minun taholtani ei tule sietää. Neuvoni sinulle on, että elä omaa elämääsi, nauti siitä ja anna miehesi selvittää ongelmansa itsekseen. Jos ja kun hän (ja sinä) löydät ns. sisäisen rauhan, niin voittehan kokeilla suhteenne toimivuutta uudelta pohjalta.

Uskon kuitenkin siihen, että muutos on mahdollista. Omien käyttäytymismallien tiedostaminen ja niiden käsitteleminen on ainakin jossain määrin minulla auttanut, elän nyt ihan eri tavalla tyydyttävämpää parisuhdetta kuin edellisessä suhteessa.. En enää heittäydy tunteiden vietäväksi vaan pysähdyn hetkeksi miettimään miksi reagoin niin kun teen.. ja sekin on jo auttanut paljon. Mutta vieläkin kun tunnen itseni haavoittuvaiseksi, on vaan helpompi sulkea toinen totaalisesti ulos ajatuksistani ja elämästäni :/