Vs: Asumusero tuli, muuttuuko se pysyväksi eroksi…?

Etusivu Foorumit Asumusero tuli, muuttuuko se pysyväksi eroksi…? Vs: Asumusero tuli, muuttuuko se pysyväksi eroksi…?

#765346 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön
Käärmenainen;10328777 wrote:
Ekaks voimia raskaaseen tilanteeseen. Niitä sinulla onkin, vaikka välillä tuntuu vaikealta. Sinussa on sellaista sisäistä lujuutta jolla kestät koettelemukset ja saatat loppuun sen mikä saatettava on. Materiaaliset asiat vaikuttavat järjestyvän, mutta asumisasioista en saa tarkemmin kiinni.

Avioliittosi tilanne vaikuttaa vaikealta. Tässä tulee viestiä, kuinka etääntyminen on jatkunut jo oletettavasti pitkään ettekä ole jakaneet asioita, olette vain kääntyneet sisäänpäin ja moni juttu on jäänyt käsittelemättä. Sellainen vaikeasti yllä pidetty tasapaino. Tämä on aiheuttanut myös tietynlaisen haluttomuuden ilmapiirin, sellaisen missä mikään ei innosta. Nyt sinulla on mahdollisuus alkaa järjestelemään omaa elämääsi mieleiseen kuntoon. Avoimia kysymyksiä on tilanteessanne vielä monta ja tahto on vapaa, kumpaan suuntaan lähdettekin.

Kuulehan, tässä tulloo mieleen järki, ja järki, älkää erotko noin tyhjän takia, ihan tyhjää muut ennustaa, tässä tullee vastaus. : puhu kaa ja pohjamutia myöten, elämä on elämistä varten ja teille e onnistuu
tv ei mikkään 0700