Vs: Apua siskot, mies haluaa tussun!

Etusivu Foorumit Apua siskot, mies haluaa tussun! Vs: Apua siskot, mies haluaa tussun!


Nimetön

Kokeile ihmeessä, saahan ne karvat ajettua pois koska vaan! Saattaa ihollekin tehdä hyvää levätä välillä sheivaamisesta, vaikka karvat alkuun saattaakin kutittaa.

Minä olen ollut meidän kymmenen vuoden suhteemme aikana mitä sattuu. Kun tapasimme, pidin siistiä karvoitusta. Mies tykkäsi posliinista joten ajelin monta vuotta posliiniksi -tosin en mitenkään orjallisesti, joskus karvat pääsivät kasvamaan koska laiskuus.

No, sitten ihoni ärtyi yhden lääkkeen takia niin että sheivaaminen piti lopettaa kokonaan. Jos karvoja trimmasi yhtään, ne alkoi pistellä (”vanha” karva tavallaan kuluu päästään pehmeäksi ja kun sen leikkaa, muuttuu taas teräväksi), joten minulla oli jonkin aika melkoinen 70-luvun pöheikkö. Ei vaikuttanut miehen haluihin. Tietysti suuseksi on posliinina mukavampaa, mutta minä en oikeastaan koskaan ole siitä isommin välittänyt saavana osapuolena. Siis onhan se ihan ok, mutta ei niin ihmeellistä.

Ainoa mikä meillä ei ole toiminut oli se, että mies ajeli karvansa. Sen iho ei kestänyt sitä yhtään ja kun minulla oli posliini ja sillä sänki, meinasin kerta kaikkiaan kuolla pistelyyn.

Olen kuullut väitettävän, että karvoitus voi olla sikäli terveellistä että vähentää kitkaa seksiä harrastettaessa. Olen ollut samaa huomaavinani, kun olen karvoja pitänyt ärtyneen ihon takia; paikat ärtyy seksistä vähemmän. Toiselle sitten taas vähemmän kitkaa voi olla huono juttu.

Mutta kuten sanottu, kokeile. Ei se mitään ota jos ei annakaan. Aikuinen ihminen voi tehdä karvoilleen ihan mitä lystää.