Vs: Aamuvaihtiksia :)

Etusivu Foorumit Aamuvaihtiksia :) Vs: Aamuvaihtiksia :)

#734431 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön
taivaan tuhat kynttilää wrote:
Yks vakkari nimettä wrote:
taivaan tuhat kynttilää wrote:
Elämäni on suhteellisen mukavaa. Mulla on työ, jota rakastan. Työkaverit, joista tykkään. Tosin, se työ on vain määräaikainen, jatkosta ei ole tietoa. Mulla on ihanat lapset, jotka jaksavat ilahduttaa mua päivittäin. Tosin murhettakin heistä riittää, välillä tuntuu ettei sydän jaksa kantaa sitä kaikkea. Mulla on mä itse, ihana, upea nainen, vaikka toisaalta joskus herään ajatukseen -miltähän tuntuisi jos joku mies oikeasti rakastaisi? Ongelmia on paljon jo selätetty ja jätetty taakse, mutta edestäpäin tuntuu tulevan tuplasti pienempiä ongelmia eteen.

Katso siis mitä minulle tulevaan näet? Työ, talous, rakkaus, koti, perhe, ihmissuhteet. Mitä vain nousee.

Katson sinulle korteista takaisin haluamaasi asiaan. Kerro lyhyesti taustaa sekä valitse itseäsi kuvaamaan jokin kuvakorteista.

Tässä taustalla näkyy parisuhde jonka piti olla ikuista, mutta emni mönkään. sitä vielä mietit ja kaipaat-en tiedä kaipaatko niinkään enään ko. miestä, mutta sitä suhdetta itsessään, sen luomaa turvaa jne.
Nykyhetkessä toivoisit jo perille pääsyä johonkin tavoitteeseesi mikä sitten lieneekään. Pelkäät kuitenkin uhrausta joka sen eteen olisi tehtävä. Mieti sitä että joskus uhrauskin kannattaa jos palkinto on sen arvoinen. Onko?
Tulevaisuuteen sait hirveän hyvän kortin, onnellisen lopputuleman tavoittelillesi. Voi olla avioliitto, lapsen syntymä tai sairaudesta toipuminen. (Riippuen siis siitä mitä toivot). Ei siis mitän pikkujuttuja.
Minullakin on määräaikainen työ, en oikein viihdy siinä. Toivon poispääsyä ennen koeajan loppumista.Pitkä koeaika on nyt puolivälissä. Mitä saat tähän?

Nyt en ihan saanut kiinni katsannostasi. Menneessä ei ole mitään parisuhdetta, jota kaipaisin millään tavalla takaisin. En myöskään mieti enää menneitä suhteita, ne olen käsitellyt jo kauan sitten. Mitään uhraustakaan minulla ei ole tässä odoteltavissa, joten sitäkään asiaa en tunnista. Kiitokset kuitenkin kun katselit.

Työsi tulee jatkumaan, työpaikan vaihdosta en siis korteistani näe tähän hätään. Muutos on kylläkin tulossa, mutta vasta myöhemmin. Kuitenkin ennen kuin työsuhteesi päättyy nykyisessä, saat tiedon tuosta tulevasta työstäsi.

No jopas meni pieleen! Kiitos kuitenkin kun katselit takaisin.
En tarkoittanutklaan että kaipaisit menneitä parisuhteita, mutta kaipaisit parisuhteen tuomaa ”olotilaa” tms. kuinka sen sanoisin.