Vs: Aamuvaihtiksia :)

Etusivu Foorumit Aamuvaihtiksia :) Vs: Aamuvaihtiksia :)

#734426 Ilmoita asiaton viesti

Nimetön
taivaan tuhat kynttilää wrote:
Elämäni on suhteellisen mukavaa. Mulla on työ, jota rakastan. Työkaverit, joista tykkään. Tosin, se työ on vain määräaikainen, jatkosta ei ole tietoa. Mulla on ihanat lapset, jotka jaksavat ilahduttaa mua päivittäin. Tosin murhettakin heistä riittää, välillä tuntuu ettei sydän jaksa kantaa sitä kaikkea. Mulla on mä itse, ihana, upea nainen, vaikka toisaalta joskus herään ajatukseen -miltähän tuntuisi jos joku mies oikeasti rakastaisi? Ongelmia on paljon jo selätetty ja jätetty taakse, mutta edestäpäin tuntuu tulevan tuplasti pienempiä ongelmia eteen.

Katso siis mitä minulle tulevaan näet? Työ, talous, rakkaus, koti, perhe, ihmissuhteet. Mitä vain nousee.

Katson sinulle korteista takaisin haluamaasi asiaan. Kerro lyhyesti taustaa sekä valitse itseäsi kuvaamaan jokin kuvakorteista.

Kovin murehdit asioita etukäteen ja teet töitä pitääksesi pääsi pinnalla. Kannat mukanasi surullisia muistoja, mutta katselet jo varovasti tulevaankinpäin, ideoit, mitä tehdä ja tarttua. Sinulla on parikin ideaa, joita pyörittelet suuntana mielessäsi, teepä valintasi, jotta pääset hallitsemaan tilannettasi.

Herttarouva olen. Hiukan turhautuneena katselen elämää eteenpäin ja minulle sopivasta miehestä unelmoin. Kaksi vapaa päivää tässä, aikaa tehdä mitä vaan.