Utelias-

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 6,150)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Holhoaminen alkoi #921713 Ilmoita asiaton viesti

  Utelias-
  Jäsen

  Hallitusohjelmaan ei ole kirjattu keskioluen laimentamista, vaan alkoholiveron kiristäminen. Laimentamista kannattaa eräät tutkijat, Pekka puska ja Päivi Räsänen. He eivät kuitenkaan päätä asiasta, vaan eduskunta.

  vastauksena käyttäjälle: Koska kateus iskee suomalaisiin #921336 Ilmoita asiaton viesti

  Utelias-
  Jäsen

  Ei verottajalla ole pienintäkään aikomusta laittaa marjastusta tai sienestämistä verolle. Ainoat joiden kanssa ulkomaalaisilla marjastajilla on ollut kahnauksia, ovat paikkakunnan omat marjastajat.

  Taannoin telkkarissa esitetiin raportti suomalaisesta kyläyhteisöstä, joka sijaitsee jossain Napapiirin tuntumassa. He olivat jakaneet jokamiehenoikeuden piiriin kuuluvat maat keskenään, jonne muilla ei ollut asiaa.

  Kunkin valtaus oli merkitty tarkasti kartalle. Jos ”heidän mailleen” tuli ulkopuolisia keräämään ”heidän marjojaan”, niin käsirysy oli lähellä. Ainakin paikalliset tuhosivat vieraiden opasteet, jotka oli kyhätty kokoon risuista.

  vastauksena käyttäjälle: Jalkaväkimiinat kuohuttaa edelleenkin #921256 Ilmoita asiaton viesti

  Utelias-
  Jäsen

  Miina on myös hyökkääjän ase. Se on halpa ase, joita voidaan kylvää vaikkapa ilmasta käsin viljapelloille, ryytimaille, asutuskeskuksiin ja marjametsiin. Ei nykyaikaisia miinoja tarvitse piilottaa sammalikkoon. Ne voidaan naamioida vaikka minkä tahansa näköisiksi, kiviksi tai kävyiksi, mutta yhtä kaikki se silpoo huono onnisen jalkaterän. Miina aktivoituu kun se kopsahtaa maahan. Miinan tehtävänä on herättää pelkoa ja kuormittaa vastapuolen sairaalatoimintaa, ei niinkään tappaa.


  Utelias-
  Jäsen

  Uskoakseni Suomessa ei ole porojen spermapankkia eikä siellä tunturissa harrasteta keinosiemmennystä. Tuskinpa presidentillä ja muulla ulkopoliittisella johdolla olisi ollutkaan aikaa lypsyhommiin.

  Eläimen sperma säilötään nestetyppiastiaan, eikä se ole ihan halpaa hommaa. Halosen käsilaukussa ne eivät olisi kulkeneet. Yhden mällin hinnalla mongoolit voisivat ostaa kokonaisen porokarjan Venäjältä.

  vastauksena käyttäjälle: Nyt lähtivät boikottiin #920344 Ilmoita asiaton viesti

  Utelias-
  Jäsen
  original alte, post: 10977510 wrote:
  [viesti moderoitu]

  Alte perkele, mitä sanoa töräytit. Paas laittaen siistimpi versio, vaikka kyllä minun korvat kestävät ronskimpaakin puhetta. On tuolla jätkäporukassa väännetty nuotiotulilla yhtä jos toista, niin että veri valuu korvista.


  Utelias-
  Jäsen

  Halonen vei tuliaisena Kanervan ja Vanhasen skermaa.

  vastauksena käyttäjälle: Mikä mahtaa olla ensisijainen tavoite? #921100 Ilmoita asiaton viesti

  Utelias-
  Jäsen

  Äitimuori asuu palvelutalossa, jossa hoitaja käy moikkaamassa häntä kolmesti päivässä. Pienellä eläkkeellä se ei onnistuisi, mutta onhan hänellä neljä työssäkäyvää aikuista lasta. Nyt on meidän vuoro huolehtia.

  Työpaikan kahvipöydässä kuulin surullisen tarinan. Syrjäkylällä asuva vanha nainen löytyi kuolleena mökin ulkohuusista. Postinjakaja oli hälyttänyt viranomaiset paikalle, kun postilaatikkoa ei oltu tyhjennetty kahteen kuukauteen.


  Utelias-
  Jäsen

  Persut ovat Suomen suurin puolue. Nyt alkaa tapahtua. Lunastavat omat ja muiden puoluiden vaalilupaukset. Älkää yhtään epäilkö, Soinin sana pitää. Kohta makaamme kaikki uuninpankolla ja juomme voisulaa, isä aurinkoinen tarjoaa.

  En malttanut lisäämästä.


  Utelias-
  Jäsen

  En tiedä olenko hyvätuloinen, mutta rahaa tulee ovista ja ikkunoista. En ole viitsinyt katsoa mistä ne rahat tulevat tai kuka ei maksa. Riittää että tilillä on tarpeeksi hilloa eikä tarvitse katsoa kaupassakaan hintalappuja. Stop.

  vastauksena käyttäjälle: Nyt se sitten alkaa…, #920927 Ilmoita asiaton viesti

  Utelias-
  Jäsen

  Hallituksella tulee olemaan kusiset paikat. Maailma on sekaisin ja odotellaan suurta lamaa. Kotoinen oppositio riemuitsee Kataisen hallituksen ahdinkoa.


  Utelias-
  Jäsen

  Persut tekivät vaaleissa hyvän tilin. Noilla rahoilla lähtivät työhalut. Pankkitilille ropisee tekemättä mitään, mitä nyt opposiotiosta vähän huudellaan.


  Utelias-
  Jäsen

  Tuo Libya kokous kesti kolme tuntia. Tuossa ajassa 40 maata ja 20 järjestöä sanoivat sanottavansa ja pistivät Libyan asiat kuntoon. Oliko paikalla libyalaisia?


  Utelias-
  Jäsen

  Persut veivät ääniä kaikilta puolueilta, poislukien RKP. Persut heittivät kepun sikalan pahnoille, B-luokan toimijaksi. Mutta mitä tekee vaalivoittaja? Ei mitään.


  Utelias-
  Jäsen
  P.Tärkeä;10976974 wrote:
  Libyan ”ystävät” ovat nyt saaliinjaolla. On luotu runsaasti jälleenrakennettavaa ja eniten tuhonneet saavat suurimmat ja euroisimmat jälleenrakennusurakat. Aktiivisimmin pommittaneet saanevat myöskin parhaat öljysopimukset.

  Jälleen yksi arabimaa on pommitettu raunioiksi. On hajoitettu ja nyt hallitaan. Ei siirtomaa-aika ole minnekään hävinnyt.

  Ei ole mikään häpeä olla poissa tuosta tilaisuudesta.

  Vainaja – Libya – vielä korisee, mutta hyeenat ja korppikotkat ovat jo liikkeellä. Lehtitietojen mukaan Ranskalle lohkeaisi 30 %:n osuus maan öljyvaroista.

  Katsotaan kuitenkin ketkä nousevat Libyassa valtaan ja millaista politiikkaa he tulevat harjoittamaan.

  vastauksena käyttäjälle: Perjantai-illan toivekonsertti #622616 Ilmoita asiaton viesti

  Utelias-
  Jäsen

  Ajattelin ensin rollareita, mutta päädyin herkistelemään. Lapsikuoro on upea.
  Kari Rydman – Niin kaunis on maa – YouTube

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 6,150)