sämuli

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Suomen pelastus on pk-yritykset #966463 Ilmoita asiaton viesti

  sämuli
  Jäsen

  Että olen itsekin taistellut oman firmani kanssa ja suoraan sanottuna järkyttäviä aikojakin on nähty ja melkein jopa meinattu lopettaa koko yritys. Onneksi kuitenkin hain apua nopeasti ja turvauduin ammattilaisten apuun. Tällaisia yrityssaneeraus firmoja tarvitaan enemmän. Aina ei ole helppoa selvitä omin voimin! Tsemppiä kaikille yrittäjille!

  vastauksena käyttäjälle: Suomen pelastus on pk-yritykset #966462 Ilmoita asiaton viesti

  sämuli
  Jäsen

  Turha sitä on haikailla Nokian perään kun on muitakin hyviä suuria yrityksiä ! Mielestäni kuitenkin kaikkien tärkeimmässä roolissa on omalla tavallaan pienet ja keskisuuret yirtykset. Suomessa pitäisi rohkaista ihmisä yrittämään!

  vastauksena käyttäjälle: Kannattako netistä etsiä seuraa? #467923 Ilmoita asiaton viesti

  sämuli
  Jäsen

  Vaikka olin ollut sinkkuna vuosia ajattelin että en koskaan menisi nettiin etsimään itselleni seuraa. Kavereiden kannustuksesta tein kuitenkin viimein profiilin seuraajokaiselle – sivulle ja juttelin muutamien naisten kanssa muutamia kuukausia. Tällä hetkellä asun yhdessä sivustolta löytyneen naisen kanssa. Tämä keskustelu kävi vain silmään ja ajattelin rohkaista teitä muitenkin hakemaan rohkeasti seuraa. Varsinkin meille miehille on joskus pieni kynnys lähteä deittipalstoille.

  vastauksena käyttäjälle: Helsingin olympiakisoista 60 vuotta ! #973473 Ilmoita asiaton viesti

  sämuli
  Jäsen
  Pate45, post: 11262330 wrote:
  Tänään tuli tasan 60 vuotta ensimmäisten (todennäköisesti ainoat) olympiakisojen avajaisista.

  Minäkin olin mukana kisoissa 25.07-52, minulla on vilä tallessa lippu kisosoista, katsomo b 21, rivi 43, paikka 4, se oli tornin jälkeen melkein keskellä etukaarretta.

  Tallessa on myös aurinkolippa, lipassa on punaisella pohjalla valkoinen teksti Fazer.

  Olympia reissu jäi pysyvästi mieleen, tulimme omalla autolla maalta Etelä-Savosta Hesaan ja auto jätetiin Mäkelänkadun päässä olevalle huoltikselle (siinä on huoltis nykyäänkin), josta matka jatkui ratikalle stadionille.

  Stadionin edustalla koin shokin, kun näin yhden telttaravintolan edustalla elämäni ensimmäisen elävän neekerin.

  Stadionilta jäi muistiin, kun yleisö kannusti Rinteenpäätä ja Haas:ia, minulle slevisi vasta hiukan kasvettua, että silloin juostiin mm 3000m esteet (Rinteenpää oli 4:jäs) ja miesten 400m, jossa oli mukana Saksan Haas.

  juu eipä taida Suomi enään olympialaisia saada koskaan..

  vastauksena käyttäjälle: Vaihto-oppilaaksi lähtemässä #979837 Ilmoita asiaton viesti

  sämuli
  Jäsen
  -teme, post: 11302782 wrote:
  Olisin ehkä peruskoulun jälkeen lähtemässä vaihto-oppilaaksi, joten olisin kysellyt hyviä yrityksiä joiden kautta hakea. USA on määränpää ja sairauksia ei ole. Urheilua harrastan tosissaan (jalkapallo) niin olisi kiva kuulla mielipiteitä.

  Hei! itse olin USA:ssa vaihdossa lukioaikana. Mahtava vuosi ja kokemus! Suosittelen läpimästi AFS vaihto-ohjelmaa!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)