QWE48

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 3,779)
 • Julkaisija
  Viestit

 • QWE48
  Osallistuja

  Aarno Laitinen kertoo kaiken oleellisen blogikirjoituksessaan ”Junttien voitto”.

  Jos joku ulkomaalainen sijoittaja kysyy, kannattaako Helsinkiin sijoittaa yritys ja muutama sata miljoona rahaa, annan ilman muuta neuvon: ”Ei missään tapauksessa!”Helsingin kaupunginvaltuustossa Osku Pajamäki (sd), Kaarin Taipale (sd), Outi Alanko-Kahiluoto (vihr) ja Ville Rydman (kok) ja sen sellaiset kaatavat kaikki hankkeet siitä riippumatta, ovatko ne taiteellisia tai taloudellisia. Helsinkiin ei kannata sijoittaa mitään, sillä Suomen pääkaupunkia ja koko maata hallitsee kaikkia uudistuksia kaatava EI-puolue.

  Hyvä esimerkki tästä oli taas Guggenheim-museo, joka kaatui valtuustossa äänin 53–32. Jos esimerkiksi demarien ryhmä olisi päättänyt yksimielisesti tukea hanketta, museo olisi hyväksytty äänin 44-41. Mutta EI-puolueen johtavat hahmot pyrkivät seuraavissa vaaleissa eduskuntaan, joten menestyäkseen vaaleissa kannattaa mielistellä tyhmää kansaa ja äänestää kulttuuria vastaan.Jostain syystä osa kulttuuriväestä on itsekin aina suhtautunut vihamielisesti kulttuuriprojekteihin. Jos kulttuuriväki olisi saanut päättää, meillä ei olisi Ateneumia, Finlandia-taloa, Musiikkitaloa ja monia muita kulttuurilaitoksia.

  Johtava taiteilijaravintola Salve Helsingin Hietalahdessa on ollut kaikkien kulttuurihankkeiden vastustajien pesä. Johtava kulttuurisabotööri on koonnut taidekokemuksensa naulaamalla tauluja taidenäyttelyiden seinille.

  Hauska seurata mitä tapahtuu nyt, kun Guggenheim-museo on saatu kaadetuksi. Todennäköisesti taideväki ryhtyy vaatimaan säästyneitä museorahoja itselleen.

  Kulttuuriväelle luvattiin upea tontti Katajanokan rannalta arkkitehtuuri- ja design-museota varten, mutta he eivät saaneet koskaan rakennusta aikaan. Seuraavaksi tontti luvattiin norjalaista hotellia varten, mutta taideväki onnistui kaatamaan hankkeen. Lopulta paikalle tuli maailmanpyörä, jossa ei juuri koskaan ole ketään. Lisäksi Presidentinlinnaa vastapäätä nousi vastenmielinen parakkikylä uima-altaineen.Kulttuuriväellä ei ole kykyjä pystyttää minkäänlaisia taloja, joissa taide voisi menestyä. Siihen tarvitaan ammattilaisia, joilla on kykyjä ja taitoja rakentaa taidelaitoksia.

  Vihreiden kykyä rakentaa jotain kaunista ympäristöä kuvaavat hyvin Helsingin rannat. Vihreiden jäljiltä Helsingin rannoilla on autojen parkkipaikkoja, joilla autot saavat ihailla kauniita merimaisemia. Helsinki on hyvää vauhtia muuttumassa merenrantakaupungista sisämaakaupungiksi, kun merta vallataan. Lapsuuteni maisemissa Hernesaaressa meri on siirtynyt kilometrin päähän siitä, missä me olimme ongella.

  Helsingin päättäjillä – kunnallispoliitikoilla ja virkamiehillä – ei näytä olevan mitään rakkautta kotiseutuaan kohtaan. Bussit ja ratikat kulkevat nykyisin asukkaille outoja reittejä. Vanha kolmosen ratikkakaan ei pysähdy enää Kolmen sepän patsaalla ja pudota vaunullista ostajia Stockmannin tavarataloon. Ei ihme, että Stokkalla menee huonosti, kun Helsingin asioista päättävät juntit ajattelevat pelkästään kaltaisiaan juntteja, jotka matkustavat ratikalla viinalasteineen satamasta rautatieasemalle.


  QWE48
  Osallistuja

  Metsäniherra kirjoitti:

  Historian kirjat meni kiinni Suomen kohdalta taas kerran natoon liittymisen suhteen, ei kun kaivamaan vaivihkaa poteroita kieli keskellä suuta.

  ..eikä väestönsuojien rakentamisesta vielä luovutakaan:

  http://www.hs.fi/politiikka/art-2000004892499.html

  Turvallisuussyistä hallitus joutuu myös pyörtämään jälleen yhden päätöksensä.Hallitus ei aiokaan vähentää väestösuojien rakentamista, vaikka näin hallitusohjelmassa sovittiin. Päätöksellä oli määrä leikata rakentamisen kustannuksia ja vähentää byrokratiaa…..”Sisäministeri Paula Risikon (kok) kanssa olemme kriittisesti linjausta tarkastelleet ja todenneet, että nykyiset määräykset pidetään voimassa”, Niinistö sanoo……..”Ne poliitikot, jotka äänestivät miinakiellon puolesta kantavat mittavan vastuun, jos sota tulee. Se vastuu mitataan suomalaisten nuorten miesten ja naisten verellä.”…

  vastauksena käyttäjälle: Laulu tälle hienolle lauantaille #1720483 Ilmoita asiaton viesti

  QWE48
  Osallistuja
  vastauksena käyttäjälle: Laulu tälle hienolle lauantaille #1710058 Ilmoita asiaton viesti

  QWE48
  Osallistuja

  Laulu tälle hienolle lauantaille:

  vastauksena käyttäjälle: Ukraina suojelee Eurooppaa #1709935 Ilmoita asiaton viesti

  QWE48
  Osallistuja

  Ukrainassa ollaan valmiita Venäjän hyökkäykseen – sekä pienempään että täysimittaiseen. Se ei tule enää olemaan mikään kahden viikon riemumarssi Kiovaan vaan verinen eurooppalainen suursota.

  http://uatoday.tv/politics/ukrainian-army-preparing-for-large-scale-russian-aggression-general-staff-812053.html

  ”Today we are able to resist the Russian Federation,” General Muzhenko said

  Ukraine is ready not only to deal with the probable scenario of the ”Crimean corridor,” but also for much more wide-ranging Russian invasion, Chief of General Staff of the Ukrainian Armed Forces Army General Viktor Muzhenko has said in an interview with BNS agency in Vilnius, Interfax-Ukraine reports.

  ”We are planning for the possible escalation of the conflict in the south-east of Ukraine to a large-scale aggression against Ukraine. The corresponding countermeasures are being developed for these scenarios. These troops are being brought up to strength for it. And, as of today, we are able to resist the Russian Federation. We are preparing for scenarios, which we believe may become real,” Gen. Muzhenko assured.


  QWE48
  Osallistuja

  B. Vento kirjoitti:

  No, johan nyt! Engelkö tämän onkin kirjoittanut? Luoma kirjoittaa Ukrainasta valheita aivan kuin kommari-Engel.

  Luoma on selkeästi Venäjän pussiin kirjoitteleva harhautettu suomalainen. Saisi oikeastaan vetää ison karvaisen vitun päähänsä. Olkoon kuitenkin tämän kerran – pitää yrittää kohdella suopeasti jokaista joka vielä jaksaa kirjoitella tälle raakakätisen uudistuksen kuihduttamalle palstalle.

  vastauksena käyttäjälle: Laulu tälle hienolle lauantaille #1709650 Ilmoita asiaton viesti

  QWE48
  Osallistuja

  Laulu hienolle lauantaille:

   


  QWE48
  Osallistuja

  Engel kirjoitti:

  QWE48 kirjoitti:

  Engel kirjoitti:

  Venäjällä ei ole mitään syytä uhitella Suomella, kun vain pidämme huolen, ettei mikään kolmas osapuoli käytä aluettamme hyväksi Venäjää vastaan .

  Jos tuossa illuusiossa eläminen tulee valtavirraksi, se tietää Suomen loppua itsenäisenä kansakuntana. Suomella jos millään maalla, tulee olla niin väkivahva sotilaallinen puolustus takanaan, että se tietää myös hyökkääjälle vakavaa uhkaa heti kun rikkoo sovitun rajan. Sen voi taata tällä hetkellä vain Nato.

  Suomella on aivan riittävä puolustus, joka riittää meidän omiin tarkoituksiin.

  Me olemme sotilaallisesti liittoutumaton maa. Näin ollen meidän ei tarvitse lähteä jenkki imperialistien masinoimiin sotiin eri puolille maailmaa. Sinut pitäisi saattaa vastuuseen, koska toimit Suomen kansan etuja vastaan, levittäessäsi täysin perätöntä propagandaa Venäjän uhkasta Suomelle.

  Venäjän uhasta kertomatta jättäminen ja sen vähätteleminen on pahinta ryömäläisyyttä mihin suomalainen voi sortua. Ainoa rikosta lieventävä tekijä on pahasta aivovammasta johtuva syyntakeettomuus.


  QWE48
  Osallistuja

  Alexander Stubb varoittaa Nato-oven sulkeutumisesta. Jos niin käy, syy on kaikkien Natolla pelotelleiden poliitikkojen ja heitä uskoneiden kansalaisten. Ilman Naton turvaa Suomen olemassaolo on hyvin pienestä kiinni.

  http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/stubb%20diili%20trump-57730

  vastauksena käyttäjälle: Ukraina suojelee Eurooppaa #1709560 Ilmoita asiaton viesti

  QWE48
  Osallistuja

  B. Vento kirjoitti:

  Kyllä Engel kehtaa. Hänellä on aivan toisenlainen käsitys. Venäjähän vain taistelee siellä ukrainalaisia fasisteja ja amerikkalaisia imperialisteja vastaan.

  Engelillä on tosiaan outo käsitys siitä, että missä ne fasistit nykyisin luuraa. Fasismin parhaita tunnusmerkkejä on sotilaallinen tunkeutuminen toisen valtion alueelle, niiltä alueiden ryöstäminen ja liittäminen itseensä. Tällaista roistomaisuutta vastaan puolustautuminen on kaukana fasismista.


  QWE48
  Osallistuja

  Tuntemamme Lännen loppu:

  DONALD TRUMPIN nousu Yhdysvaltain presidentiksi uhkaa romuttaa länsimaiden yhteiset saavutukset vuosikymmenten ajalta, uskoo Ruotsin entinen pääministeri Carl Bildt, joka kommentoi aihetta kolumnissaan sanomalehti The Washington Postissa.

  ”Jos kuuntelee, mitä Donald Trump on sanonut kampanjansa aikana ja sen jälkeen, tämä on tuntemamme lännen loppu”, Bildt kirjoittaa.

  ”Tätä ilmiömäistä menestystarinaa on rakennettu yli puoli vuosisataa sitoutumalla vapauteen ja demokratiaan, vapaakauppaan, vakaisiin liittoumiin ja luotettaviin ystävyyssuhteisiin. Trump on joko hyökännyt tätä kaikkea vastaan tai kyseenalaistanut sen.”

  BILDT korostaa, että vahvat siteet Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä ovat hyödyttäneet molempia ja Euroopan vakaus on strategisesti tärkeää myös Yhdysvalloille.

  ”Kahdesti viime vuosisadalla se vedettiin mukaan sotiin, kun Eurooppa syöksyi katkeruuteen ja konfliktiin.”

  Trump on muun muassa sanonut, että hänen johdollaan Yhdysvallat ei välttämättä lähtisi puolustamaan Nato-kumppaneita Venäjän hyökkäykseltä, mikäli nämä eivät ole osallistuneet sotilasliiton kuluihin toivotulla tavalla.

  BILDTIN mielestä Trumpin päätös tavata Britannian EU-eron johtohahmo Nigel Farage ensimmäisenä eurooppalaisena poliitikkona vaalivoittonsa jälkeen ”lähettää Euroopalle huonoimman mahdollisen viestin”.

  ”Tahallaan tai tahtomattaan hän välittää tuenosoituksen noille useiden maiden pimeille voimille, jotka yrittävät peruuttaa sen, minkä eteen Yhdysvaltain ja Euroopan valtiomiehet ovat tehneet työtä sukupolvien ajan.”

   

  View image on Twitter

  vastauksena käyttäjälle: Ukraina suojelee Eurooppaa #1709534 Ilmoita asiaton viesti

  QWE48
  Osallistuja

  Tulihan se virallinen päätös vihdoinkin – Ukraina on Venäjän sotilaallisen hyökkäyksen kohde miehittäen Krimiä ja Itä-Ukrainaa.

  Vieläkö joku täällä kehtaa väittää vastaan?

  http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/ukr_ven_sota_icc-57716


  QWE48
  Osallistuja

  Engel kirjoitti:

  Jokohan virolaisetkin alkaa pikkuhiljaa ymmärtämään, että ystävät kannattaa hankkia läheltä ja viholliset,  jos niitä nyt yleensä tarvitsee, mahdollisimman kaukaa.

  Virolaiset ovat kantapään kautta kokeneet, että tuo ”viisaus” ei päde Venäjän naapurina. Kun Venäjä on naapurina, kannattaa pitää ruuti kuivana. Jotta turvallinen olisi yleensäkään mahdollista, Venäjän naapurin tulee olla Naton jäsen. Tällä Viro ei tietenkään hae Venäjästä vihollista vaan haluaa vain estää sen muuttumisen siksi.


  QWE48
  Osallistuja

  Engel kirjoitti:

  Venäjällä ei ole mitään syytä uhitella Suomella, kun vain pidämme huolen, ettei mikään kolmas osapuoli käytä aluettamme hyväksi Venäjää vastaan .

  Jos tuossa illuusiossa eläminen tulee valtavirraksi, se tietää Suomen loppua itsenäisenä kansakuntana. Suomella jos millään maalla, tulee olla niin väkivahva sotilaallinen puolustus takanaan, että se tietää myös hyökkääjälle vakavaa uhkaa heti kun rikkoo sovitun rajan. Sen voi taata tällä hetkellä vain Nato.

  vastauksena käyttäjälle: Ukraina suojelee Eurooppaa #1709522 Ilmoita asiaton viesti

  QWE48
  Osallistuja

  Ukraina elää pelko perseessä tulevan suhteen. Poroshenko soitti eilen Trumpille mutta puhelun vastaanoton sävystä on vähän tietoa. Pahin mahdollinen skenaario – että Trump ja Putin päättävät keskenään Krimin ja muun Ukrainan kohtalosta, tietäisi USA:n vetäytymistä Euroopan nykyrajojen puolustusvastuusta. Se linja tietäisi pahaa myös Baltialle. Trumpin esikunnasta on kuulunut Baltian merkitystä vähätteleviä lausuntoja.

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201611162200028096_ul.shtml

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 3,779)