puolueeton

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 1,634)
 • Julkaisija
  Viestit

 • puolueeton
  Jäsen
  Engel, post: 11757924 wrote:
  SSS-hallitus ei ymmärrä työllistää tehokkaasti.
  Ehdotetaan että hallitus järjestäisi joka kylän työttömille maallikkosaarnaajan kurssit . Pikainen koulutus voisi kestää pari päivää .
  Sitten vain työttömät töihin julistamaan jumalattomalle kansalle pelastuksen ilosanomaa.

  Niin, ja sitten vain ensin ne julistajat, sitä oikeaa, kaikille hyväksi suuntaa ja tietä, itse esimerkillisesti edelläkulkevina / vetäjinä sitä kullekin turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavaa ja takaavaa pelastukseksi, vasta Oikeasti Krist. vaihtoehtoa, tälle pahan vallassa olevalle, saata naa tuomiokseen palvelevalle maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan vastaisesti / laittomasti, = Laillista oikeutta vastaa rikollisesti toimivalle, kaikille hyväksi Laillisesti, = kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisesti, kaikille Luvallisella tavalla toimivaa vaihtoehtoa, Totuudessa YKSI mielisesti, yhtä olevasti ja kaikessa yhtä pitävästi rakentamaan. Ja näin kaikesta pahasta väärästä (laittomasta) = Oikeutta vastaa rikollisesta, joista tulee näitä SYYSTÄ (kaikki vääryys) tuomioksi, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi raskaita seuraamuksia, IRTI sanoutumaan.

  ”Totisesti totisesti” Pyhässä nimessään tästä VALTAVASTA mahdollisuudesta näin muistuttaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa. Tähän em. mukaiseen herätykseksi sanoman tuojaksi, ja tämän pelastukseksi, vasta Oikeasti Krist. vaihtoehdon puolesta puhuvaksi ja toimivaksi kutsuttu / armoitettu.


  puolueeton
  Jäsen

  No ei sitten ole kukaan miettiä sitä elinmahdollisuuksia kiristävää ja tuhovaa kilpailua, että ketkä ja miksi sitä tuomiokseen yllä pitävät, miksi ne kiristyksen kohteeksi jotuvatkin sen puolesta, kukin kaikellaan ja kaikkinee elävät, toimivat ja vaikuttavat, sitä yllä, vallassa ja voimassa pitäen. Siihen pirun hyväksi ja puolesta, tuomiokseen touhuun ja politiikaan mukautuvasti / osallisuudessa, = sen puolesta eläen ja toimien.

  Siitä kaikille hyväksi, kaikille tarjolla olevasta vaihtoehto mahdollisuudesta huolimatta. Siitä, jota Herra, Kristus Jeesus kehoitti uskoviaan ihan ensin etsimäänkin, siitä, jonka ohessa (vasta) se KAIKKI muukin pääsisi / alkaisi kullekin, tälle kaikille hyväksi, Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaiselle, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaiselle / vasta Oikeasti Lailliselle, kaikille Luvaliselle tielle lähtevälle tulemaan, mitä turvallisessa ja turvatussa, kaikinpuolisessa hyvinvointi elämässä ja tulevaisuudessa tarvitaan.

  Pyhässä nimessään muituttaen ja valisten. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


  puolueeton
  Jäsen
  Maaniherra, post: 11757538, member: 7454 wrote:
  [QUOTE=”puolueeton, post: 11757537,. Vain pieni eliitti joukko voi pettävästi hyvin, joka päivä monen kohdalla käy huonosti, moni kokee maailman loppunsa ihan yllälttäen, ennalta aavistamatta, ja sitten JOUTUU sinne!! a[/QUOTE

  Eipä ole Lylyn kohtalossa sitten kadehtimista.

  Ei ole, eikä ole muidenkaan rikkaiden elämässä kadehtimista. Heille kun sinne ikuisuuden ihanalle puolelle pääsy yhtä mahdotonta, kuin kamelin mennä neulansilmästä läpi.

  Sanoi Herra, Kristus Jeesus.

  Nimessään muistuttaen, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


  puolueeton
  Jäsen

  Miettikää nyt. Elämää ilman työntekijöiden elinmahollisuuksia yhä enemmän ja enemmän kiristävää ja tuhoavaa kilpailua. Jossa kaikessa ”piru” vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja PAHA perii.

  Niistä pahan perimistähän tiedotus välineet kautta maailman päivittäin todisteeksi ja varoitukseksi VÄÄRIN, saata naa tuomiokseen palvelevasti elämisestä ja toimimisesta uutisoi. Vain pieni eliitti joukko voi pettävästi hyvin, joka päivä monen kohdalla käy huonosti, moni kokee maailman loppunsa ihan yllälttäen, ennalta aavistamatta, ja sitten JOUTUU sinne!!

  Totuutta

  vastauksena käyttäjälle: Onko Venäjää virallisesti olemassa? #1083775 Ilmoita asiaton viesti

  puolueeton
  Jäsen
  jänkäjoonas1943, post: 11752830, member: 13301 wrote:
  Johan siellä otti kantaa huuhaavaltakunnan edustaja. Onkohan ”taivasten valtakunta”laillinen? Jos se on, niin missä?:eek:

  Ainostaan Jumalan valtakunta joka on Kristuksessa Jeesuksessa, Hänen yksi jäsnistö Raamatun UT mukaisuudesa, Oikeasti Laillinen, kaikki muut Laittomia. Mutta kun Krist. kuntalaiset ovat lähteneen eri teille. Raamatun UT mukaisuudesta / Hänen jäsenyydestä irti sanutuviksi, elävät suuressa hajaannuksessa. Tällä hetkellä vielä Jumalan valtakunta yhteyttä / yhtenäisyyttä vailla. Mutta Hän on herättävä ne, jotka etsivät Totuutta / Häneen yhteyttä, päästäkseen sitten heränneinä / uudistuneina Kristuksen Jeesuksen jäseninä Jumalan valtakunta yhteyteen.

  Siihen Kaikille hyväksi Hänen Totuuden mukaiseen / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaiseen = Siihen Sanansa mukaiseen ja perustuvaan. Joka ainoastaan voi olla Laillista. Sitä kaikille Luvallista, sitä; ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan, Lain / Lailluuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukaista Oikeutta.

  Jota mikää muu ja muulla tavalla elämä, touhut ja politiikka ei ole. Ne kun on sitä kullekin tuomioksi saata naa palvelevaa, siksihän niistä tulee näitä SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisuksista tuomioksi seuraamuksia, näitä joista tiedotus välineet todisteeksi ja varoitukseksi päivittäin, monista erilaisista pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi ym. vitsauksiksi asioista ja tapahtumista, kautta maailman päivittäin, ihan jo ns. ”pauhaa”. Mutta eihän nukkuvat sitä tiedosta kun vasta sitten kun omalle kohdalle sattuu, mutta se herääminen on silloin jo liian myöhäistä!

  Valkeudeksi valistaen. vähäinen Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

  vastauksena käyttäjälle: Onko Venäjää virallisesti olemassa? #1083773 Ilmoita asiaton viesti

  puolueeton
  Jäsen
  Engel, post: 11752705 wrote:
  Minä edustan puolueetonta Suomea .

  Puolueetonta Suomea?! Suomihan on kansakuntana moni eri puolueellinen, vaikakin laittomasti. Kristillisyyttä virallisesti tunnustavana kanskuntana.

  Vain Raamatun UT mukainen ja perustuva on sitä, kaikkiin nähden puolueetonta, vain kaikille hyväksi, kaikkia kohtaan ja kaikille Laillisen, kaikille Luvallisen Oikeuden mukaista. Jota mikään muu ja muulla tavalle elämä, tohut ja politiikka ei ole.

  Mutta jos on jonkinkinlaista todistetta siitä että edustat pulueetonta, sitä kaikille hyväksi Oikeasti Kristillisyyttä, terve tuoloa rintamaan / yhteistyöhön. Voittamaan muitakin tälle kaikille hyväksi puolueettomuden, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden, vasta Oikeasti Lailliselle / ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaiselle, turvatulle ja turvalliselle, Jumalan sinauksen ja varjeluksen sisältävälle ja mukaiselle, Oikein elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen tielle.


  puolueeton
  Jäsen
  jänkäjoonas1943, post: 11752755, member: 13301 wrote:

  Niin, sen vähiten sellaisen. Viisaat / järkevimmät olisivat mieluummin pysyneet vaiti, kun että antasivat noin tyhmää ehdotsusta, jonka sinä teit.


  puolueeton
  Jäsen
  Engel, post: 11752547 wrote:
  Jeesus oli Englantilaisen piispan mukaan Roomalaisen sotilaan ja” neitsyt” Marian huoripoika. Se nimeenkö sinä täällä vannot .
  Tämä huoripoika kiihotti kansaa Rooman valtakuntaa vastaan ja näistä rikoksista tuomittiin kuolemaan ristinpuulla senaikaisen Roomalaisen käytännön mukaisesti ja haudattiin joukkohautaan muiden rikollisten mukana. Voin vakuuttaa sulle , että siellä joukkohaudassa se lepää tänäkin päivänä maaksi maatuneena .

  Niin; mutta se ei ollut se Kristus Jeesus, se joka nyt hoitaa, Pyhän Isänsä edustajana ja valtuuttaman KAIKKIVALTIAAN virkaa, kaikkein korkeimpana mahdollisena korkeimman, Laillisen Oikeiden pulustajana, ja kaiken vääryyden ja pahuuden korkaimpana mahdollisen tuomarina / tuomitsijana. Joka päivä tiedostus välineet niistä tuomiosta, SYYSTÄ, (aikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan (Raamatun UT) opetusten ja ohjeiden VASISUUDESTA tuomioksi seuraamuksista, kautta maailman uutisoi.

  Pyhässä nimesään valistaen ja muistuttaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


  puolueeton
  Jäsen
  jänkäjoonas1943, post: 11752575, member: 13301 wrote:
  Otappa kuule pirssi alle ja hurhautamma Koutakeihnoon Maaretin tykö vähän rilluttelemhaan, jovain sie olet seppä naihmaan!:p

  Jaaha, tälläinen oli vähäjärkisimmän ehdotus. No, tuon se tekee, kun ei niitä järkeviä, viisaita ja ymmärtäväisiä täältä näytä, ainkaan vielä löytyneen. Ilmenee vastauksista, ja vastaamatta jättämisista.


  puolueeton
  Jäsen

  Niin että; tuon se teettää kun on Totuden ”pallo” hukassa. On alettu potkimaan toisiaan!


  puolueeton
  Jäsen
  Engel, post: 11752209 wrote:
  Ystäväiseni , Suomessa toimii ” uskontojen uhrit ” niminen järjestö .
  Käännyppä heidän puoleen . Uskon , että sinulla on mahdollisuus vielä palata tervejärkisten ihmisten joukkoon .
  Opettele nauttimaan elämästä. Ajan oloon me kumpikin kuolemme ja kun tarpeeksi aikaa kuluu kukaan ei tiedä onko meitä ollut edes olemassa.

  Miistähän niitä TERVEJÄRKISIÄ löytyisi, kun ei näy eikä kuulu. Vaikka kuuluisi näkyä ja kuulua, ihan kaikkeen maailmaan asti kaikille luoduille tiedoksi. Siitä kaikille hyväksi TERVE järkisten vaihtoehto mahdollisuudesta, siitä kullekin turvallisen ja turvatun kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavasta ja takaavasta, siitä ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, puhdas, aito, epäitsekäs, kaikista ja kaikesta Luojan hyväksemme luomasta oikein huolta ja vastuuta kantavan Rakkauden, joka ei ole kenellekään, sinullekaan pahaksi, mukaisesta.

  Jeesuksen nimessä… tähän yhteyteen / yhteistyöhön kutsumuksen omaavia etsivä. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

  vastauksena käyttäjälle: Jokohan alkaisi tämä kaikille hyväksi #1081496 Ilmoita asiaton viesti

  puolueeton
  Jäsen

  Vasta YKSI asiasta kiinnostunut. Missähän kaikki muut, pimeyden puolelle ja puolesta, tuomiokseen eläviksi eksyneet ja eksytetyt, eri puolueelliset, toisiaan vastaan kilpailevasti, taistelevasti ja sotivasti, muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesti, kussakin ja kukin vain OMA puolueellisesti elämään petetyt piileksii. Vai häpeävätkö tulla SYYLLISINÄ (syntisinä) esiin?

  vastauksena käyttäjälle: Kansa tarvitsee ” tietoa” #1078213 Ilmoita asiaton viesti

  puolueeton
  Jäsen
  engel50, post: 11743563, member: 23448 wrote:
  Nyt alkaa suomalaisten käännyttäminen oikein kunnolla.
  Mullahit ryhtyy lukemaan kansalle koraania radiossa, kannesta kanteen yhteensä 60 kertaa.
  Onkohan seuraavana vuorossa juutalaisten toora ? Sitten voidaankin siirtyä ennustamisen saloihin : kädestä ennustamiseen, unien tulkintaan, horoskooppiin,ufoihin, näkyihin , sielun vaellukseen , kummituksiin jne.

  Niin siksi kun ei ole se kaikille hyväksi Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostolisensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden lukeminen / tutkiminen ja niiden mukaan ojentautuminen ketään kiinnostanut.

  Niin ovat päätelleet että ihmisiä kiinnostaa enemmän ne kaikki muut eri nimiset eri uskonnot, joksi se vähän jotenkin pettävästi ja eksyttävästi vain nimeksi krist. uskontokin lukeutuu, johon sentään valta enemmistö uskoo, kun kerran niin väärin, Oikean, kaikille hyväksi Kristillisyyden vastaisesti elävät ja toimivat. Sehän sen osoittaa ja todistaa.

  Eli sitä uskontojen ja kirkkokuntien ekumeniaa. Sitä antikristillisessä / pettävässä uskonnollisessa hengessä yhdistymiseen petaamista. Siihen suuntaan vetämistä ja viemistä. Seuraava maailmanvalta on sitä uskonnollispoliittista pedon merkki systeemillä maailman hallintaa ja markkinavaloille / ”pirulle”, ”tuhkatkin pesästä” lypsettäväksi, kovassa kurissa ja nuhteessa pitämistä. Mutta joka uusi maailman järjestys edellyttää kolmatta maailman sotaa, että saavat sen pettävän valherauhan aikaan ja sen antikristuksen sen sodan lopettajaksi.

  Mutta joka viimeinen saata nallinen maailman valta, pysyy pystyssä vain sen Raamatussa ennalta ilmoituksen mukaisen 3 ja ½ vuotta. Johtaen sitten siihen viimeiseen, hirmuiseksi saata nallisten maailmanvaltojen, kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisesti touhujen ja politiikan LOPUKSI, lopullisen hirvittävän tuomion, neljäs (kaikkein hirvittävin maailman sota) kaikkine, Raamatun lopussa olevan Johanneksen ilmestykset osassa mainittuine vitsauksineen, täyttymysten alkamiseen.

  Jeesuksen nimessä… Herätykseksi muistuttaen ja valistaen. vähäinen palvelijansa


  puolueeton
  Jäsen

  Niin sitä kavalimmin pettävää ja eksyttävää, puolue eliitti, valta politiikkaa, jossa ”piru” vie, johtaa ja hallitsee, ja PAHA perii, yhä enemmän ja enemmän kipeämmin tuntuvasti. Kohti kolmatta maailman sotaa / siihen uskonnollis poliittiseen uuteen pedon merkki luku 666 tai sen kuva, osto ja myynti systeemi, antikristilliseen (valhekristilliseen) maailmanvalta / hirmuhallinta, ns. ”järjestykseen”. Siihen hirmuiseksi maailman valtojen, touhujen ja politiikan LOPUKSI, lopullisen hirvittävän TUOMION täyttymys kohtaloon. Josta vain vanhurskaat pelastuu, samoin kuin Nooan perhekunta aikoinaan, siinä rakentamassaan pelastukseksi vaihtoehdossa, Nooan arkissa.

  Kristuksen Jeesuksen nimessä valistaen ja muistuttaen. vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.

  vastauksena käyttäjälle: sijoitusmuodot #1059665 Ilmoita asiaton viesti

  puolueeton
  Jäsen

  Niin, tai kannattaa kunkin harkita tätä, kaikille hyväksi, kullekin turvallisen ja turvatun kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavaa ja takaavaa, ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Raamatun UT / Jumalan VALTA kunta yhteys / yhtenäisyys Kristuksessa Jeesuksessa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaa, VALTAVAA mahdollisuutta.

  Pyhässä, Kaikkivaltias nimessään muistuttaen ja valistaen, vähäinen palvelijansa ja seuraajansa, tähän valtavaan vaihtoehtoa mahdollisuuteen, itseni kaikkineen ja kaikellani sijoittanut.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 1,634)