Mäpy

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Pikavipistä apua rahapulaan? #692191 Ilmoita asiaton viesti

  Mäpy
  Jäsen

  Vippaamista kulttuuri on kiven kovaa rantautunut jenkeistä lähtien Suomeen. Kuitenkin kannattaa muistaa järki, kun haet heti lainaa tilille! Velat on aina maksettava tai ne peritään joka tapauksessa.

  Ensiarvoisen tärkeää onkin valita laina halvimman tarjoajan mukaan. Toisekseen on tärkeä tiedostaa oma maksukyky, jotta voidaan välttää velkakierre. Kun perusasiat on selvillä, niin mikäpä estäisi hakemasta lainaa heti tilille. Kulutkaan eivät järin suuret ole halvimmissa paikoissa, mutta kalleimmissa paikoissa takaisin maksetaan jopa kaksi kertaa lainasumma.

  vastauksena käyttäjälle: Rehti pikavippi #831585

  Mäpy
  Jäsen

  Pikavippivertailuja tehdessä näyttäisi, että Rehtivippi on suhteellisen edullisesta päästä, kun tsekkaa esimerkiksi pikavippi 50€. Tällöin vain Ferratum näyttäisi edellisen pikavippi vertailun mukaan olevan halvempi. Ja Vippi24 ja Pikavippi saman hintaisia.

  Täytyy kuitenkin muistaa, että kyseessä on vain yksi lainasumma. Monetkaan firmat eivät aloita tarjoamaan vippejä kuin vasta 100€:sta ylöspäin. Vaikkakin Rehtivippi näyttäisi lähes kärken pääsevän myös satasen pikalainoilla.

  Mielenkiintoista näissä vipeissä on se, että yleensä halvimman ja kalleimman vipin kulut ovat moninkertaiset. Myöskin kannattaa huomata, että halvin vippipaikka vaihtelee hyvin paljon myös lainasumman mukaan, joten pikavippivertailu tulee tehdä erikseen juuri tarvitsemansa rahasumman perusteella.

  Monet kalliimmat vippipaikat keräävätkin rahaa juuri tekstiviestin hinnoilla, eivätkä todellisuudessa myönnä lainaa kovinkaan helposti.

  vastauksena käyttäjälle: Kannattako netistä etsiä seuraa? #467916 Ilmoita asiaton viesti

  Mäpy
  Jäsen

  Seuraa on löytynyt netistä paljonkin. Mesen ja muiden viestinten kautta on tullut paljonkin chätättyä potentiaalisten kumppaneiden kanssa. Varsinaisesti kasvotustenkin on nelisen ihmistä tullut tavattua puolen vuoden aikana. Ensimmäinen oli kyllä hyvä, mutta sovittiin, ettei tapailla enää, kun molemmat oli juuri eronneet. Viimisin oli sen verra kiltti, että päätin lopettaa sen saman tein, koska en halua loukata, ja tiedän, että omat mieltymykset pukkaa nykyään muuttumaan aika tiuhaan. Pari muuta oli ihan ok panoja :D Suosittelen hakemaan [osoite moderoitu] ainakin yhtenä vaihtoehtona, koska näin voi lukea suoraan ilmoituksesta toisen tiedot. Ja verrata, onko riittävät omaan arvomaailmaan. Toki kannattaa aina muistaa varovaisuus, ja ihmisten tapa nähdä itsensä parempana/huonompana.

  vastauksena käyttäjälle: pikavippi linkit #626471

  Mäpy
  Jäsen

  Jonkinlainen HTML-hirviö iskenyt näköjään plazan logiin :D Onko softa buginen vai linkkien tekeminen vaikeaa? ;D Pikavipeille on toisinaan mukava käyttää termiä heti lainaa. Sitähän se pääasiassa on. Eikä kuulostakaan niin pikavippimäiseltä :)

  vastauksena käyttäjälle: Pikavipit #647409 Ilmoita asiaton viesti

  Mäpy
  Jäsen

  Mielestäni pikavipit on hyödyllinen asia omalla tavallaan. Kuitenkin pikavipit tuottavat myös ongelmia. Toiselle pikavippi voi olla kätevä tapa saada nopeasti pientä lainaa, jos tietää voivansa maksaa sen pois seuraavast palkasta. Kuitenkin edellisten pikavippien kuittaaminen ottamalla uusia pikavippejä on jo aivan eri juttu. Tällaisia tilanteita varten pitäisi saada lakiin jokin muutos. Näin voitaisiin estää pikavipeistä aiheutuva velkakierre.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)