jane1

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 3,232)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Hyvää myöhäis-iltaa! #968340 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen
  yritt, post: 11240355 wrote:
  Tarkkailija sai hepulin ja mielikuvituksensa laukkaamaan kun tänne ilmesty pitkästä aikaa nimimerkki: yritt, mutta nimimerkki yritt ei saanut hepulia eikä mielikuvitustaan laukkaamaan vaikka tänne ilmestyikin nimimerkkien: Tarkkailija ja yritt kanssa samaan aikaan nimimerkki: jane1…..miksi: koska se ei ollut yllätys.

  Tästä tapahtumasta tämän saitin keskustelijoista osa tajunnee tehdä omat johtopäätökset koskien nimimerkkiä ”jane1”.

  Hei,

  mielenkiintoista olisi lukea, minkälaisia johtopäätöksiä arvoisa nimimerkki ”yritt” tarkoittanee :)

  vastauksena käyttäjälle: Onko täällä elämää? #918596 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen
  Utelias-, post: 10965850 wrote:
  Morjens jane`zky. Hautausmaallakin on enemmän elämää kuin tällä palstalla, mutta oikea elämähän onkin toisaalla. Miten siellä Perä-Pohjolassa voidaan?

  Politiikka hallitsee palstaa. Tokihan maailmaan mahtuu omituisuuksia, vääryyttä ja epäkohtia, jotka kaipaisivat oikomista. Mutta on myös auringonpaistetta.

  Pari kolme päivää vielä mökillä, sitten menemme Helsinkiin toipumaan loman rasituksista. Alkaakin olla jo ikävä neonvaloja ja liikenneruuhkia.

  Syyskuussa katsellaan ruskaa ja revontulia Tenolla, ties monennenko kerran. Auto ajetaan tällä kertaa Kolarin junaan ja Norjan kautta Utsjoelle.

  Lopuksi kerrottakoon, että siivotessamme taannoin palvelutalossa asuvan äitimuorin parveketta, niin muovikassista löytyi kolme kahvipakettia vuosikertaa 1996.

  No kah, hyvinhän täällä voidaan. Kovasti järjestelen asioita, ettei meinaa aika riittää minnekkään. Jatkuvasti menossa. Ylihuomenna Oulu. Yritän livahtaa siinä sivussa soppailemaan. Pyhänä pohjoiseen. Töitäki pitäisi jossain välissä…

  Kesällä kiertelin suomea. Ei tullu Utelias iltalenkillä vastaan Roopen kanssa. Alte pysyi pirtissään kun ohi ajelin. Solista näin vilauksen. Tikrun kanssa kävimme ravintolassa syömässä herkullisen illallisen.. Rotuaarilla ja Reskalla käppäilin hellesäässä.

  Talvella värjöttelin ypöyksin useaan otteeseen Seinäjoen asemalla. Se oli aikaa jolloin elämäni muuttui. Keväällä oleskelin palasen aikaa Jyväskylässä. Hotellissa tosin. Mikäpä siinä, kaikki valmiina. Oli aikaa vain omalle itselleen.

  Enää en hermostu juuri mistään. Kutsuttakoon sitä nyt vaikka henkiseksi kasvuksi.
  Nyt nukkumaan. Kello soi aamulla klo kuusi. Hyviä Öitä, missä sitten olettekin.

  vastauksena käyttäjälle: Ansku esiin. Kiitos. #895062 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen
  Bezoeker, post: 10842571 wrote:
  Ei hassumpi Anskun esiintulopyyntö t:ravelilta. Hauska olis lukea kuin saksanmaalla menee, kummoinen tenavalauma Anskun mustan goottihameen helmoissa roikkuu.

  Samoin jane1 voisi ilmoitella kairaretkiensä vaiheista. Miksei myöskin tattien safkaksi laittamisen nykytasostaan.

  Jane on aloittanut viime vuonna elämänsä korkeakoulun. Tekee syväanalyyttisia pohdintoja, perusaineena: kuka minä olen? Rankka perusjakso suoritettu, jatko-opinnot aluillaan.

  Tattien laittaminen on vielä vaiheessa, edellisen johdosta. Mutta geeneistä tiedän paljon enemmän.

  vastauksena käyttäjälle: Holodna #888140 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen

  Tervehdys,

  ei täällä niin kylmä ole. Kaikkeen tottuu. Siinä se heijaa miinus 30-34 asteen välillä.
  Hesassakin kuulema melkein 20 astetta pakkasta. Toivottavasti lauhtuu kuukauden sisällä.

  vastauksena käyttäjälle: Helle #847993 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen

  Heipä hei!

  Ei suoranaista hellettä täälläpäin enää, mutta tarkenee kuitenkin. Reissussa aurinko ja kuumuus seurasivat mukana, lähes liikaakin. Muutama kunnon ukkosmyräkkä sattui matkan varrelle. Myös eräs hyvin ikävä asia, jollaisia olemme saaneet lukea murheellista tekstiä medioista. Ei auttanut apu enää.

  Lämmin kesä tuo aina varjopuolen mukanaan meille, jotka emme ole tottuneet täällä pohjolassa keskieuroopan helteisiin.

  vastauksena käyttäjälle: En ole pitkään aikaan janelle kirjoitanut #831621 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen

  Hellou:)

  Noro, rota ja adeno ovat erittäin vittumaisia viruksia ja lyövät isonkin miehen löysäksi. Voivat saada aikaan myös erittäin noloja tilanteita. Ei ole mukavaa jos lahkeesta valuu sitä itteään kun olet oksella. Välttämättä et kerkiä edes okselle.

  Nimimerkillä kokemusta on:(

  Vittuillessani pyykkään lakanapyykkiä ja vien ne ulos kuivumaan, koska se on takuuvarma sateen ja kovan tuulen tulo. Saan ne sitten kerätä pitkin kankaita, mutta ainakin helpottaa nämä allergiaoireet, jos sataa.
  Ahvenia on syöty ja kylmän veden haukia. Niitä tulee nyt verkoilla ja katiskalla.

  vastauksena käyttäjälle: En ole pitkään aikaan janelle kirjoitanut #831619 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen

  Hei ”mylkerö”

  On tosi ikävää, että olet satuttanut itsesi. Myös minulla on ollut ongelmia. Sattui eräs tapaturma muutama kuukausi sitten ja jouduin teholle. Nyt sitten kutakuinkin olen jo tolpillani.

  Hellettä on pitänyt täälläkin suunnalla, mutta nyt on jo selvästi jähtynyt tänään. oisko jotain 14 astetta. Lumet ainakin lähti. Liekkö kesä sitten on kylmä ja sateinen, sillä keskilämpötila ei voi vaihdella kovin paljon. On täällä joskus tarvottu juhannusaattona lumen seassa.

  Ihmisen terveys on sellainen asia, että sitä täytyy arvostaa. Silloin sen huomaa, kun kaikki ei pelaakkaan kuten pitäisi. Mutta pää pystyyn ja elämästä haetaan ne parhaat puolet. Kaikkea hyvää sinulle.

  vastauksena käyttäjälle: Kahden vaiheilla kunpi parenpi #821503 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen

  Tervehdys!

  Ota se kaasugrilli. Mulla on pelittänyt se jo monta kesää, kunhan muutaman kerran on kaasupullo vaihdettu.
  Vielä tosin tälle keväälle grilli on talviteloilla, vaikka terassi on jo vapautunut lumikasasta. Lunta riitti hyvin, sillä ikkunasta ei näkynyt ulos ollenkaan.
  Pihviä en oikeen osaa grillailla, niistä tulee aina sitkeitä, mutta makkara kyllä onnistuu. Tänä kesänä aion kokeilla uusia ulottuvuuksia, jos vaan ehtii.

  vastauksena käyttäjälle: Ylläpidolle #817346 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen
  ipsu, post: 10490237 wrote:
  Utelias avasi aiheellisen keskustelun, johon B.V:ee vastasi samoin ajatuksin. Itse olen samaa mieltä.

  Vaikka osion nimikkeenä on vakavaa keskustelua. Uskoisin, että kotimaan-ja ulkomaanosiot antaa mahdollisuuden vaihtaa mielipiteitä kipeistäkin asioista.

  Kaupallisten tiedotteiden palsta tämä ei ole, eikä saa ollakaan.

  Palsta on perinteisesti ns. vapaan purkautumisen väylä. Vaikka ennen niin huippu suositun saitin kävijämäärä on romahtanut. toivottaavaa olisi, että kansa palaisi hymyhuulin iloittelun pariin. Pieni hauska irroittelu yhdistää enempi kansaa, kuin repivä turhanpäiväinen kiistely.

  Palatkoon saitille, Kriitikot, janet, uteliiat, BV:t, solikat, osit, Oulun pate, hempat, altet, latet, tikrut, ja j.n.e. Monella oli varmaan useampi nicki, väliäkö sillä. Ajanvietettähän tämä on, ja siihen kuuluu viihtyminen.

  Kiitos kutsusta. Kyllä minä aina silloin tällöin lueskelen näitä palstoja. Olen myös huomannut tämän mainostamisen ym, kuittaan ne kylläkin selaamalla ohi.
  Tässä on nyt niin monensorttista tapahtunut viimeaikoina, hyvä jos perässä pysyy.
  Vasta äsken kotiuduin ja saunoin, aamulla pitää olla kello kuusi timmissä. Pääsiäinen on kiireistä aikaa joillekkin ammattiryhmille.

  Vettä sataa täälläkin ja loskaa, sumua ja rapaa on jokapaikassa. Ei keinoakaan pilkille, eikä kelkkailulle. Jäällä vettä monessa kerroksessa, ettei tiedä, meneekö kokonaan läpi vai jääkö lumikeroksen alle pakkauneen veden varaan. Veemäinen kiskoa kelkkaa loskan seasta, joten parempi pysyä rannalla.
  Vapaa-aika menee lähestulkoon rutiinien pyörittämiseen.
  Jahas, kello alkaa olla sitä luokkaa, että hyvät yöt ja Hyvvää Pääsiäisen jatkoa kaikille.

  vastauksena käyttäjälle: Extreme- mökkeilyä #808549 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen
  Utelias-, post: 10464512 wrote:
  Värikäs viikonloppu. Kaikkea en viitti kertoa, mutta aloitetaan tästä. Kun tulimme perjantaina kämpälle, niin eikun eväät ulos auton peräkontista ja sisälle palelemaan. Ruoka jääkaappiin ja lämmitys päälle. Takkaan tuli. Emäntä kävi pissalla ja hups, raanasta ei tullut vettä. Ei tullut saunaankaan eikä keittiöön. Vähän olin huuli pyöreänä. Missä vika? Mielessä kuhisi vaihtoehtoja. Kun kovan pakkaskauden jälkeen lämpenee, niin putket tahtovat mennä jäähän. Tytär perheineen oli edellisviikolla viettänyt viikonlopun mökillä ja he olivat kolanneet parkkipaikan paikalle, missä vesiputki kulkee, saatana. Lumikerros olisi eristänyt kylmää. Onneksi säilytin malttini ja tutkailin muutkin vaihtoehdot. Saunan lauteiden alla on kaapeli, jonka tehtävänä on pitää vesijohto virkeänä. Ryömin lauteiden alle ja tunnustelin muovin sisässä olevaa jäykkää kaapelia. Kaapelissa oli selvä katkos. En pitkästytä pitempään, mutta puutteellisin työkaluin teippasin piuhat ilmastointiteipillä yhteen ja arvatkaa mitä. Kun kävin kello kolme yöllä kusella. niin klosetti toimi. Kädetkin sai pestyä raanavedellä.

  Entäs tuo ruokalista? Perjaina kalakeittoa, lauantaina kanaa, sitten uunilohta.

  Terve.

  samaa podetaan täälläkin. Eilen saunassa vesi nousi nilkkoihin saakka. Kus pöntössä kävi jo pöntön kaulalla asti. Ikinään ei ennen vaikka on ollut hyvinkin pitkiä pakkasjaksoja. Perkhele. Lisäksi erehdyin polttaamaan isohkon summan rahaa, sanan varsinaisessa merkityksessä. Sinne meni pannun uuniin, ko kuvittelin että kirjekuori on tyhjä. Enkä sitten älynnyt sitä edes katsomaan, onko se vai ei tyhjä, vastaisuudessa olen viisaampi, vaikka vieläkin kihelmöi.

  Ruokapuolesta sen verran., että nakit ja muusi.

  vastauksena käyttäjälle: mikä vaihtoehto on paras? #807026 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen
  Utelias-, post: 10460226 wrote:
  Morjesta jane.
  Uskoakseni tuollainen rullakaappi on melko tyyris Tyyris on myöskin lukkoseppä. Kantsii katsoa voiko takaseinän tai pohjalevyn irroittaa ja miten. Kaappia näkemättä uskoisin asian hoituvan sitä kautta. Toivottavasti myös lukkopesän poisto onnistuu. Sitten vain huonekaluliikkeeseen, he kyllä hankkivat uuden lukon kaapin valmistajalta.
  Toivotaan onnea ja menestystä.

  Heijaa ja jippii. Kantsii käydä maalikylissä. Avaimet löytyivät. Tosin baarin täti piti melkoisen puheen että nyt panet erilleen nämä avaimet. Pöljyyttä on säilyttää saman kaapin avainta samassa rinkulassa. uusi opetus, ja terveiset Liisalle:)

  Mutta mistä löytäisin vielä kamerani?…..

  vastauksena käyttäjälle: Sain tampereelta suruviestin. #787766 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen
  mylkerö;10398525 wrote:
  Siskonin oli kuolut 5aikaa tänä aamuna.

  Otan osaa suruusi. Itsekin elän suruaikaa, samasta syystä. Kyseessä ei ollut sisko, läheinen ihminen kuitenkin. Elämä jatkuu, voimia.

  vastauksena käyttäjälle: HIIPUVA saittimme,… #782834 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen
  t:ravel, post: 10381316 wrote:
  zzzzzzzzzzzz
  Hyvää Uutta Vuotta sinne uuteen maailmaan.

  Huoli sydämessäni olen itsekin seurannut kotimaan palstan degeneroitumista.

  Eipä täällä paljon enää keskustella eikä väitellä. Pahiten mättää, kun naisemme ovat meidät jättäneet. Viimeisin heistä Jane1, jolla on ollut aina paikka sydämessäni. Onhan hän hyväsanainen ja asiallinen likka sieltä pakkasrajan takaa.

  Monet aikaisemmin ärhennelleetkin ovat paljon tasoittuneet ja jonkinsortin kohteliaisuuttakin on alkanut olla, mutta nuo aiheet ovat kautta linjan olleet viime aikoina kovin valjuja. Yks hyvä puoli on kuitenkin, että nuo tikkupippelismiehet ovat menneet ircin puolelle tai facebookiin.

  Onko joku meistä myös facebookissa?

  Mietitään tykönämme miten voisimmepiristää ja nostattaa saittimme takaisin vuosien tasolle.

  Tervehdyksin

  t:ravel, kansaopettaja ja emerityseminenssi, keskiaktuaari

  Hellou ja Hyvää alkanutta Uutta vuotta kaikille! En suinkaan ole kokonaan jättämässä saittia. On vain ollut tämä vuodenvaihe täynnä kaikenlaista, joten en ole ehtinyt, eikä oikeen ole haluttanut lainkaan kirjoitella. Itseasiassa ei ole ollut mitään sanottavaa.

  Pakkasia on pidellyt, ehti jo niihin tottua. Nyt tarkenee taas kulkea T-paidalla ulkonakin, kun pakkasta on vain vähän toistakymmentä astetta.

  vastauksena käyttäjälle: Huomenta #771318 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen
  Pate´.;10344736 wrote:
  jane1


  Hyvää huomenta myös Sinulle jane1, mukava että muistat välillä meitäkin.

  Siellä Teilläkö on sumua, täällä ollaan 20 asteen pakkasessa ja kohta alkaa viikon ensimmäinen ”työpäivä”.

  Harjoituspäiväkirjassa lukee tämän päivän kohdalla, kuntosali 1½ tuntia, tänään on valmentajan ohjeet kuormittaa alaraajoja.

  Hei vaan,

  ei täälä sumua ole kuin minun päässäni. Autokaan ei ole roikassa, joten on hypättävä seuraavaan linjuriin, joka kulkee kerran vuodessa, tyyliin.

  vastauksena käyttäjälle: Pohdinnan tynkää #754581 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen

  Minun moppini ei ole heilunut viikkoon:( Tämä ei sitten kaksimielisesti ajattelevien kannate tulkita väärin;) Olen hysteerisesti keskittynyt vessan ja ovenkahvojen pyyhkimiseen.

  Mutta alustukseesi. Itsekin koen, että on täysin käsittämätöntä, että kouluja vain yhdistetään ja isonnetaan luokkakokoja sekä oppilasmäärää. Sehän on täyttä hölmöläisten peitonvetoa.
  Kukaan ei keskity ajattelemaan sitä, että minkälaisia ongelmia tulee esiin. Meidän valtuutetut ajattelevat vain sitä, että kunhan oma kausi saadaan vedettyä läpi, siten , että ei tuhlata ja lisävelkaannuttaisi, niin muulla ei ole väliä. Vain säästöä, ja säästöä haetaan. Toisaalta tuhlataan johonkin vitun kivikasaan melkein kaksikymmentä tuhatta euroa, koska se on kulttuuria. Ja joku päättäjän läähiomainen on sen suunnitellut.

  Niin, eli, jemmakassa löytyy sitten kriisityöhön, kun surullisia tapahtumia sattuu. Itse painottaisin myös siihen ennaltaehkäisyyn ja oppilaiden hyvinvointiin. Vanhempia ja muita läheisiä ei paljon kriisapu auta, eikä raha. Tuskaa ja surua ei voi rahassa mitata.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 3,232)