engel48

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 5,812)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Ryssä-roistojen kostonhimo #1060330 Ilmoita asiaton viesti

  engel48
  Jäsen
  J.E.Vanaja, post: 11724355 wrote:
  Liitteenä oleva lltalehden artikkeli kuvaa vallankin hyvin Suomen itäpuolella olevan roistokansan mentaliteettia. Ovat itse aloittaneet kriisin omien geopoliittisten oikeudettomien päämääriensä vuoksi ja sitten hautovat kostoa, kun muu maailma ryhtyy toimenpiteisiin niiden takia. Nyt tämä Medvedevin säälittävä surkimus vielä uhittelee, että maailman turvallisuus vaarantuu sen takia, että muu maailma ei hyväksy tuo roistokansan tekoja. Eihän tuollaisten eläimien kanssa mitään neuvotella. Jos haluavat uhitella niin atomia niskaan niin häviää koko barbaarikansa rikkomasta maailmanrauhaa.

  Medvedev uhitteli EU:lle: Tätä virhettä Venäjä ei toista

  Natsivääpeliä olen pitänyt jo pidemmän aikaa sairaana miehenä ja tämä käsitys entisestään vahvistuu.

  vastauksena käyttäjälle: Jos minä vielä saan kirjoittaa NATOSTA. #1060785 Ilmoita asiaton viesti

  engel48
  Jäsen
  mylkerö;11727366 wrote:
  Onko teistä kuukaan koskaaan huomannut mista ilman suunasta vihollinen tulee
  suomen rajojen yli se tulee aina IDÄSTÄ . en voi sanoa muuta että SUOMALAISET
  ovat joko naiveja tai tyhmijä uskon pikimiten siihen naiviuuten he tuudittautuvat tässä jä nyt ei se hyvät ihmiset niin voi mennä. se pikuisen maksaa mutta suomen itsenäisyys maksaa nii n paljon ettei sitä kukaan voi edes arvioida.
  te jotka olette naton kannalla ajatelkaa että täällä on selaisija jotka eivät piittaa suomen itsenäisyydestä.???????

  Koska Pylkeröltä jäi kansakoulu kesken, hän on näköjään palkannut itselleen puhtaaksikirjoittajan.

  vastauksena käyttäjälle: Nato on todellinen vaihtoehto #1040501 Ilmoita asiaton viesti

  engel48
  Jäsen
  Maaniherra, post: 11723902 wrote:
  Tarkkailija on sangen huvittava koittaessaan sivuuttaa tosiasiat aloittamalla käydä vääristelevää keskustelua hyvin vakavista asioista.

  Natoon ei jouduta, siihen liitytään omasta vapaasta tahdosta, onko Tarkkailija niin tyhmä ettei tätä tiedä?

  Se miksi Natoon halutaan liittyä johtuu siitä että Ryssä on kautta historian agressiivisesti tullut, tappanut tuhonnut ja ottanut maita haltuunsa, Nato ei ryöstä maita eikä niiden kansaa eikä omaisuutta itselleen eikä alista sitä oman hallintakoneistonsa alle.

  Totta on että Naton pyrkimyksenä on olla hulluille enemmänkin pelotteena, kaikki ymmärtää Tarkkailijaa lukuun ottamatta että Nato ei hyökkää valtaamistarkoituksessa Venäjälle aloittaakseen sodan vaan Venäjä hyökkää vallatakseen, tappaakseen ja aloittaakseen sodan, Naton tehtävä onkin enemmänkin laittaa suuruudenhullut ajattelemaan ennekuin ne toteuttaa tuhoamisvimmansa.

  USA: presidentti Busse valehteli maailmalle , että Irakilla on joukkotuhoaseita ja tämän tekosyyn nojalla hyökkäsi suvereenin valtion Irakin kimppuun .
  3,7 miljoonaa irakilaista ajettiin maanpakoon. Hyökkäyksen jälkeisiä kuolonuhreja ( normaalisti vältettävissä olevia kuolemia) 1,0 miljoonaa . Hyökkäyksen jälkeisiä alle 5- vuotiaiden lasten kuolemia 0,6 miljoonaa. Lännen asettamien pakotteiden tuloksena 1,7 miljoonaa kuolemaa . Pakotteiden seurauksena 1,2 miljoonaa alle5- vuotiaiden lasten kuolemaa. USA:n ja sen liittolaisten sotilaiden kuolemia yli 4000
  todellisuudessa todennäköisesti paljon enemmän ja haavoittuneita moninkertaisesti.
  Lukematon määrä köyhdytetyn uraanin käytön seurauksena kuolleita tähän mennessä ja kauaksi tulevaisuuteen .

  Roistovaltio USA yllytti ja tuki Kiovan fasisteja vallankaappaukseen Ukrainassa, tämän jälkeen käymään raskailla aseilla Itä-Ukrainan venäläisten kimppuun.

  Jenkki -Impperialistien rinnalla Ukrainan venäläisiä puolustava Puuttin on rippikoulupoika.

  vastauksena käyttäjälle: Putin on todella vaarallinen seko #1060127 Ilmoita asiaton viesti

  engel48
  Jäsen
  Realthing, post: 11722929 wrote:
  Maailmanhistoria olisi erilainen jos esimerkiksi Hitler olisi saatu hengiltä hänen valtaannousunsa alkuvaiheessa. Sama pätee myös ryssien Staliniin. Olisi mahdollista, että Suomi olisi välttynyt sodalta neukkujen kanssa.
  [viestiä moderoitu]

  Otappa yhteyttä Yhdysvaltain CIA:han. Heillä on pitkä ja vankka kokemus vasemmistolaisten valtionpäämiesten ja AY- johtajien murhaamisessa.
  Kuuban Castrokin oli tappolistalla kymmenet vuodet , mutta säilytti henkensä kuin ihmeen kautta.

  vastauksena käyttäjälle: Jari Tervo antaa palaa #1060077 Ilmoita asiaton viesti

  engel48
  Jäsen
  Realthing, post: 11723981 wrote:
  Tämän Ukrainan ja Krimin kriisin aiheuttaja ja ylläpitäjä on ryssä ja sen johtaja Putin. Onneksi 5 Natomaata on päättänyt aloittaa aseavun Ukrainan joukoilla. Toivottavasti antavat aseita joilla ryssien hyökkäys saadaan torjuttua. Tässäkin kriisissä se paras ryssä on se kuollut ryssä. Tulta munille ryssille jotta saavat maistaa mitä on hyökätä itsenäisen maan kimppuun sekopään johtajansa Putinin käskystä.

  Ai ai miten kuumana käy meidän pikkunatsi.
  Pistäydyppä nyt aluksi ulkona jäähyllä ja jatkat sitten tekstini lukemista.

  Ukrainan kriisi alkoi äärioikeiston vallankaappauksella Kiovassa viime keväänä.
  Kriisin osapuolet ovat amerikkalaisten tukemat olikarkkirosvot ja vastaavat venäjämieliset.
  Jenkki-impperialistit haluavat saada Ukrainen talouselämän valvontaansa , siellä odottaisi valtavat voitot kapitalistisia saalistajia, onhan kyseessä iso maa.

  Ennenkuin suuret apajat aukeavat, niin venäjämieliset täytyisi laittaa polvilleen .
  Tätä tarkoitusta varten Kiovan fasistit hyökkäsivät Itä-Ukrainaan .
  Onhan se päivän selvää ettei seitsemää miljoonaa venäläistä noin vain nujerreta, varsinkaan kun rajan takana on suuri Venäjä.

  Fasistit pitivät ilmeisesti selviönä , että Jenkki -imperialistien Nato rientää apuun .
  Nyt on otettava lusikka kauniisti käteen ja neuvoteltava suurkapitalisti Puuttinin kanssa.

  vastauksena käyttäjälle: Lastenvaunuilla eduskuntaan #1060251 Ilmoita asiaton viesti

  engel48
  Jäsen

  Mitä ählämien uusiin lastenvaunuihin tulee, niin olen vahvasti sitä mieltä , että eivät osta käytettyjä koska niissä on todennäköisesti nukkunut vääräuskoisen – tai peräti ateistin kakara. Siinä saattaa mennä paratiisiin nousun mahdollisuudet heti alku metreillä.


  engel48
  Jäsen
  derechas, post: 11722962 wrote:
  Johtajana kgb koulutettu kolmannen polven kommunisti kommunisti kavereineeni eli sinun punafascisti engeli aatetovereitasihan ne ovat.

  Kuinkas ne Suomen kokomustat olivat sitten takavuosina sitä mieltä , että Puuttinin puolue ”Yhtenäinen Venäjä” kuuluu Euroopassa samaan porukkaan kokomustien konservatiivien kanssa.

  vastauksena käyttäjälle: Nauruksi laittaa #1059825 Ilmoita asiaton viesti

  engel48
  Jäsen
  J.E.Vanaja, post: 11721462 wrote:
  Vai, että riistosopimus oikein? Mikä se sellainen on? Helvetti mitä liturgiaa jostain viime vuosisadan alusta. Jos työantaja laittaa tollatteita ehtoja niin se tekee niin. Jos ne eivät jollekkin kelpaa niin sinne ei ole pakko mennä töihin. Ja, jos joku taas haluaa ehdoin tahdoin töihin Finnairilla niin sen on sitten vaan hyväksyttävä nuo ehdot. Niin yksinkertaista se on. Mitenkään ihmeellisiä rajoitteita kansainvälisessä pisniksessä. Avainasia on se, että joka hyväksyy nuo, tekee töitä niiden puitteissa. Ja loput, joille ei sovi, ovat hiljaa, koska asia ei niille kuulu. Kaikkein vähiten asia kuuluu suomalaiselle ay-liikkeelle. On selkeästi Finnairille edullista, että sopimuksessa on nuo lauseet ja siksi kannattaa myös tehdä sellatteet sopimukset.

  Finnair kiistää kiinalaisten riistosopimuksen

  Joko hymy hyytyi, kun Tarkkis laittoi jauhot suuhun.

  vastauksena käyttäjälle: Ay-liike on suurtyöttömyyden aiheuttaja #1059979 Ilmoita asiaton viesti

  engel48
  Jäsen
  Realthing, post: 11722818 wrote:
  Tämän talouslaman ja kilpailukyvyttömyyden aiheuttajat, demarit ja ay-liike vakuuttelevat koko ajan ettei mitään tarvitse eikä saa muuttaa, pitää vain korottaa veroja ja jakaa lisää varallisuutta sosiaalisiin tarkoituksiin ja tietenkin velaksi.
  Täysin järjetöntä.
  Suomessa tarvitaan suuri yhteiskunnallinen reformi jossa asiat arvotetaan uudelleen. Viimeisten hallitusten pienet viilaukset ja aikomukset eivät riitä nostamaan Suomea tästä alennustilasta.
  Koko työelämån pelisääntökokoelma ja ay-liikkeen valta-asema on laitettava uusiksi. Kaikenkarvaiset yleissitovuudet ovat muistoja demarien valtakaudelta jolloin Suomea rakennettiin kohti sosialidemokraattista yhteiskuntajärjestelmää ja jonka seurauksena yhteiskunta on nyt täysin kilpailukyvytön ja syö enemmän mihin on varaa.

  Meidän fasistiänkyrämme ei nuku, se ei lepää , vaan hyökkää taukoamatta järjestäytynyttä työväkeä vastaan,kansan hyvinvointia vastaan ja samalla julistaa sotaa vasemmistoa vastaan.

  vastauksena käyttäjälle: Metsä vastaa kun sinne huudetaa #1059704 Ilmoita asiaton viesti

  engel48
  Jäsen
  derechas, post: 11721950 wrote:
  Aloitetaan IKL:stä Vihtori Kosola ja Elias Simojoki, nämä herrat olivat Isänmaan asialla ryssää ja sosialismia vastaan.

  POP på svenska Khp todelliset isänmaan asialla olevat Georg C Ehnrooth ja Tuure Junnila vastustivat yya:ta kekkosta ja sosialismia.

  SMP ja Veikko Vennamo ei kai esittelyä kaipaa.

  Niin Kokoomuksesta, Keskustasta,Kristillisistä, Persuista ja RKP:stä löytyy yksittäisiä kansanedustajia jotka ovat laittaaneet kansanedustajana toimiessaan Isänmaamme Suomen edun edelle puolueen ja omaa etua.

  Jallunpikkaralle tiedoksi että pavussa löytyy tummapaahto,tällä kertaa.

  Siis nämä IKL:n fasistit , nämä kaksi lukemattomien muiden joukossa olivat isänmaan asialla ( pääsi makeat naurut)
  Fasistit yritti vallankaappausta Mäntsälässä,kymmeniä vuosia ryssävihan lietsontaa, hyökkäyssotaa nuorta Neuvosto-Venäjää vastaan Itä-Karjalassa, saivat aikaan talvisodan , myivät Suomen itsenäisyyden fasistiselle Saksalle ,luovuttivat puoli Suomea Hitlerin sotajoukoille hyökkäystukikohdaksi Neuvostoliittoa vastaan ,saivat kansan mukaan hyökkäyssotaan Hitlerin rinnalla, jossa kymmenet tuhannet suomalaiset nuoret miehet menetti henkensä.
  Kokosivat suomalaisista Natsipataljoonan Saksaan . Pataljoona vannoi uskollisuuden valan Hitlerille ja osallistui Ukrainan hävittämiseen saksalaisten rinnalla .

  ”Ansioluettoloa” voisi jatkaa hyvinkin pitkälle.
  Tässä nyt alkuun sinun hengenhemolaisten isänmaallisuudesta

  vastauksena käyttäjälle: Nato on todellinen vaihtoehto #1040455 Ilmoita asiaton viesti

  engel48
  Jäsen
  oli karkki, post: 11722670 wrote:
  Aivan, meillä on armeija ja siksi ei tänne NATO:a kaivata. Pärjättiin silloinkin 1939.
  Venäjä oli 1939 kiinnostunut saamaan Suomelta alueen, mistä voisi sulkea Suomenlahden, turvatakseen Leningradia. Samasta syystä halusi siirtää rajaa kannaksella, niin että Leningrad olisi turvassa mahdolliselta tykkitulelta.
  Nykyisin ei tuollaista tarvetta ole.

  ””Nykyisin ei tuollaista tarvetta ole””Ei niin kauan kun pysymme sotaliitoista erillään .
  Natointoilijat eivät ole oppineet historiasta mitään . Halutaan lähteä jälleen ulkopoliittisten seikkailujen tielle ja horjuttaa vakaana pysynyttä Pohjolan turvallisuuspoliittista tilannetta.
  Militantit natottajat haluavat saada revanssin viime sodan katkerasta tappiosta ja tässä tarkoituksessa Natoa pidetään oivana selkänojana.

  Mitä Venäjään tulee , sillä on tarpeeksi harmeja muualla , se ei halua niitä lisää Suomen suunnalla.


  engel48
  Jäsen
  Realthing, post: 11722421 wrote:
  Sirola-opiston maanpetturikurssin priimukset ovat haltioissaan kun ryssä pullistelee ja miehittää itsenäisten valtioiden alueita. Se vanha sanonta, että ryssä on ryssä vaikka voissa paistettais pitää edelleenkin erittäin hyvin paikkansa. Putin on toiminnallaan vahvistanut tämän vanhan sananlaskun oikeellisuuden.

  On sinusta harvinaisen pitkä matka järkevään ihmiseen.

  vastauksena käyttäjälle: Putinista tehdään Ortodokinen Pyhä #1059922 Ilmoita asiaton viesti

  engel48
  Jäsen
  Pate45, post: 11722626 wrote:
  Noista loisista on monta esimerkkiä mm. Suomen kansallissosialistisessa puolueessa (sdp), mitro, kantola ja nyt Oulun pappi salmi on asetettu ehdolle kevään eduskuntavaaleissa.

  Kun on kaikki periaatteet myyty, niin työväenpuolue voi nostaa pappeja johtopaikoille.

  vastauksena käyttäjälle: Nato on todellinen vaihtoehto #1040446 Ilmoita asiaton viesti

  engel48
  Jäsen
  J.E.Vanaja, post: 11722613 wrote:
  On se ryssän pelko näköjään syvään istutettu teihin joihinkin. Itsenäiset maat tekevät itseään koskevat ratkaisut ilman naapurin mielipidettä. Ihan niin kuin Viro, Latvia, Liettua, Puola, Tsekki jne. tekivät.

  Jos pysymme liittoutumattomana maana ja huolehdimme itse omasta puolustuksestamme, ei Venäjällä ole mitään syytä painostaa meitä.
  Eihän Moskova pelkää Suomen hyökkäystä, vaan sitä että ulkopuoliset vallat käyttävät Suomen aluetta hyväksi Venäjää vastaan.
  Niinkuin Hitler teki toisessa maailmansodassa.

  vastauksena käyttäjälle: Putinista tehdään Ortodokinen Pyhä #1059919 Ilmoita asiaton viesti

  engel48
  Jäsen
  Hadermann, post: 11722607 wrote:
  Uskonto on vallanväline ja ne ovat aina sekaisin.

  Pappi on sellainen loinen, että aina se liimautuu vallanpitäjien kylkeen.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 5,812)