derechas

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 6,015)
 • Julkaisija
  Viestit

 • derechas
  Jäsen
  Hadermann, post: 11775595, member: 18530 wrote:
  Да здравствует флаг и его интеллект товарища Илкка пчома! Илкка подобно товарищу Маури Ryoma когда-либо в Финляндии. Вы стыдно не?

  Vaikka en venäjää ymmärräkkään niin i luomakunnan ryssän trollia ( ilkka luoma) tässä ryömäläisiin kai vertaat ja olet helvetin oikeassa. Pahempaa suomen sovjetisoijaa sitten talvisodan ei isänmaamme Suomi ole päällään pitänyt kuin i luoma. Esimerkiksi hän unohtaa aina mainita että Paasikivi on lausunut myös että Suomen ei ole hyvä jäädä yksin ja ilman Saksan apua jatkosodassa olisi tapahtunut luoman märkäpäiväuni Suomesta olisi todella tullut sovjetfinland.
  Hadermannille hyvät juhannukset.

  vastauksena käyttäjälle: avaudun viimein #1104836 Ilmoita asiaton viesti

  derechas
  Jäsen
  TarkkaiIija, post: 11775204, member: 23555 wrote:
  Mennään vanhan kaavan mukaan, eli minä oikeassa Vento väärässä.[/QUOTE

  Huonolla itsetunnolla varustettu valehtelija tämä vale tarkkailijakin kuten alkuperäinenkin ohiammutun punikin jälkeläinen.


  derechas
  Jäsen
  Irmeli, post: 11774969 wrote:
  Juuri niinkuin on sovittu. Nk. idän ja lännen raja tulee kulkemaan Ruotsin ja Suomen välissä. Näin on sovittu Venäjän ja USA:n välisessä jakosopimuksessa. Maayhteydestä Kaliningradiin vielä neuvotellaan, mutta kyllä sekin järjestyy, eihän siinä ole kuin muutama entinen maakunta välissä.

  Kuules nyt ohiammutun punikin äpärän jälkeläinen ryssä irmeli, sinun kristallipallosi on kiiruusti huollon tarpeessa. Ryssät saa lähteä Kalingradista vauhdilla jos ei vapaaehtoisesti niin Nato auttaa. Kerroppa ryssä irmeli miksi lähditte ddrrrrrrr:stä aikoinaan ja missä komerossa se putin siellä piileskeli viikon ennenkuin uskalsi tulla ulos ja uskoi että peli on menetetty, voi voi kaalinpurija irmeli reppanaa hyödyllistä idioottia.

  vastauksena käyttäjälle: Vallankumouksen prosessi etenee Boliviassa #1070954 Ilmoita asiaton viesti

  derechas
  Jäsen
  Pate45, post: 11773373, member: 1237 wrote:
  Kyllä Tarkkailija on ryssäsotavangin työn tulos, sen ”ylempi toimihenkilö” on myös itse myöntänyt.
  Pate45, post: 11773373, member: 1237 wrote:
  Kyllä Tarkkailija on ryssäsotavangin työn tulos, sen ”ylempi toimihenkilö” on myös itse myöntänyt.

  Mitähän mahtaa”ylempi toimihenkilö” tarkkailija nyt tuumata kun hänen idolinsa dilma r joutuu syytteeseen ja syrjään virastaan. Tämänhän me muut tiesimme jo kauan sitten mutta tarkkailija puolusti idoliaan ikenet veressä, eikä voinut vastata kysymykseen onko dilma epärehellinen vai taitamaton vaiko molempia.

  vastauksena käyttäjälle: Autokaupassa tapahtui ! #1096118 Ilmoita asiaton viesti

  derechas
  Jäsen
  jänkäjoonas1943, post: 11773665, member: 13301 wrote:
  Kylläpä toppilan tenukeppiä kalvaa ”kaverin” entinen menestys:eek:

  Voi, voi varissuon kateellista kaunaista jänkhää, ohiammutun punikin reppanaa, tyhmäkin vielä. Etkö tajua että Pate kertoo itsestään ja menestyksestään autokauppiaana. Häpee pahvi.

  vastauksena käyttäjälle: Kaikki voidaan ulkoistaa #1096750 Ilmoita asiaton viesti

  derechas
  Jäsen
  jänkäjoonas1943, post: 11773507, member: 13301 wrote:
  Paterassukka on taas unelmoinut kaverin, kaverin kaverin autokauppiaskonserneista. Oliko sinulla mottona ”oikea auto oikealle miehelle, sopivin ehdoin”?[/QUOTE

  Jänkhä, tuo Turun kateellisten, kaunaisten sosialistiääliöiden kunniapuheenjohtaja haikailee mikä hänen kohdallaan meni vikaan. Helppo on vastaus, aivan kaikki. Jänkhää vituttaa että ”Pirkkalan monistetta” ei käytetty Turussa koulumateriaalina.
  Engel on tästä Pirkkalan monisteesta oppinsa imenyt. Googlaappa jänkhä Pirkkalan moniste ja häpee.


  derechas
  Jäsen
  Irmeli, post: 11773192 wrote:
  Hyvä, tasapuolinen ja hyvin kirjoitettu juttu Vietnamin sodasta. Amerikkalaisia piestiin oikein kunnolla ja nyt on kansalla rauha ja vapaus eikä raha ratkaise vaaleissa. Oli se niin vääärin, kun My Laissa tappoivat ja polttivat siviileitä satoja tuhansia ja helikoptereilla tuhosivat riisisatoja. Olen kuullut, että repivät vanhuksilta hampaat ja söivät lasten maksat sekä ostivat kaiken heroiinin, mikä oli kaupan. Nyt niiden kapitalistinen tulli häiritsee kauppaa. Kaikenkaikkiaan jenkit tuhosivat vallankumouksen. Ilman sotaa olisi Vietnam kuin Pohjois Korea, vauras, hyvinvoiva paikallinen kommunistisuurvalta.

  Olet kommari trolli irmeli ilmeisesti vieraillut usein ihannevaltiossasi pohjois koreassa? Seuraavalla kerralla osta vain menolippu.

  vastauksena käyttäjälle: Veteraanin iltahuuto #1096703 Ilmoita asiaton viesti

  derechas
  Jäsen
  Irmeli, post: 11773170 wrote:
  Näin valittaa vanha veteraani:
  https://www.youtube.com/watch?v=nWaD-Xhp1Os

  Tällälailla isänmaanpetturi ryssäntrolli irmeli pilkkaa suomalaisia sotaveteraaneja ja kunnianmiehiä. Myöhästyit onneksi yhdellä vuorokaudella, veteraanipäivähän oli eilen, häpee silti putinin lehmä irmeliiiiii.


  derechas
  Jäsen
  Silvia Yllenberg, post: 11773117 wrote:
  Aivan karmeaa kielenkäyttöä. Tuollaisen kirjoittajan täytyy olla jotakin yhteiskunnan pohjasakkaa. Ei minkäänlaista kunnioitusta toisten mielipidettä kohtaan. Yököttävää.

  En voi kunnioittaa sellaista henkilöä ja hänen mielipiteiteitään joka haluaa Isänmaamme vieraanvallan orjuutettavaksi taas uudestaan, sellainen ihminen ja hänen puolustajansa ”täytyy olla jotakin yhteiskunnan pohjasakkaa”.


  derechas
  Jäsen
  engel50, post: 11773085, member: 23448 wrote:
  Yhdysvaltojen yksipuolisesti hallitsema sotaliitto Nato on kylmän sodan jäänne, joka olisi pitänyt lakkauttaa jo aikoja sitten .
  Mutta etsiessään epätoivoisesti oikeutusta olemassaololleen Nato keksi itselleen uusimperialistisen roolin ja omaksui globaalin sotilasopin , mikä tarkoittaa sotilaallisia operaatioita liiton omien rajojen ulkopuolella .
  Terrorismia ja muita maailmanlaajuisia ongelmia ei ratkaista vaan pahennetaan sotilasliitoilla. Mutta se ei ole tarkoituskaan .
  Tarkoitus on imperialismin ja ylikansallisten yhtiöiden etujen ajaminen ja maailman eriarvoisuuden ylläpitäminen asein .
  SELLAINEN SUOMALAINEN. JOKA ON MAATAMME VIEMÄSSÄ NATOON ON VIERAAN VALLAN ASIALLA.

  Sellainen ”suomalainen” joka on viemässä isänmaatamme ryssän syliin on vieraan vallan asialla. Engelin idoli putleri on epätoivoinen njeuvostovitunliiton hajottua ja haluaa palauttaa njeuvostoimperiumin eli orjuuttaa taas puolta Eurooppaa ja Suomea, häpee ryssän trolli engel.

  vastauksena käyttäjälle: Naton intohimotusta Suomessa #1096233 Ilmoita asiaton viesti

  derechas
  Jäsen
  Hadermann, post: 11772978, member: 18530 wrote:
  Suomi kuuluu Moskovan etupiiriin ja talousalueeseen.

  Surkeaan yya-aikaan ja halosen aikaan näin oli mutta nyt siansilmäinen kgb-koulutettu kommunisti putleri on löytänyt Suomesta itseään vahvemman Sauli Niinistön joka Paasikiven linjaa ja ohjeita noudattaen (Suomen ei ole hyvä jäädä yksin) vie Isänmaamme puolustusliitto Natoon,
  Ilokseni voin todeta myös että venäjä alkaa kohta olemaan aina vain vähemmän merkittävä kauppakumppani Suomelle.
  Parempi viedä tuotteita länteen demokraattisiin maihin niin maksujen saaminenkin on paljon varmemmalla pohjalla kuin ryssien kanssa.
  Venäjän vienti oli taas valitettavasti 2013 kasvanut hallitsemattomaan tilanteeseen liian suureksi, josta Suomea varoitettiinkiin,
  nyt noin 5-6 % tasolla se on kohdallaan. Ei enää koskaan Suomen kannalta vääristynyttä ja valheellista yya- aikaa.

  vastauksena käyttäjälle: Naton intohimotusta Suomessa #1096227 Ilmoita asiaton viesti

  derechas
  Jäsen
  engel50, post: 11772914, member: 23448 wrote:
  Suomi on sotilaallisesti liittoutumaton valtio.
  Eihän sellainen maa voi mennä minkään sotaliiton jäseneksi.
  Meidän geopoliittinen asema huomioon ottaen, se olisi sulaa hulluutta.

  Isänmaamme Suomen Natoon liittäminen on Natokenraali Pavelin mukaan enää pelkkä tekninen toimenpide. Tämän ryssät nämä engelin ystävät tietävät ja etsivät heikoimpia kiusattavia, olet reppana jälkijunassa.
  Ei tule Suomesta engelin toivomaa sovjetfinlandiaa, engel voi nyt alkaa pesemään punarättejä ja sirppi ja vasaralippujasi vappuun enää muutama päivä.

  vastauksena käyttäjälle: Autokaupassa tapahtui ! #1096095 Ilmoita asiaton viesti

  derechas
  Jäsen
  Pate45, post: 11772724, member: 1237 wrote:
  Se ei riittänyt, että perittiin tuon 1962 päätetyn autoveron mukaan maksut uusista autoista, vaan 1971 rankaistiin suomalaisia autonostajia lisäverolla.

  Toukokuun 19 päivä Kekkonen vahvisti allekirjoituksellaann ns. pisteveron, joka nosti yli puoleksi vuodeksi veroja 15%.

  Vero koski mm. uusia autoja, kodinkoneita, elekroniikkaa ja veneitä.

  Muistaakseni tuo vero astui voimaan 6 kesäkuuta 1971.

  Kun tätä veroa käsiteltiin eduskunnassa, niin se oli autokaupalle suuri myyntipiikki, kuen vero tuli voimaan, niin se perittiin sen jälkeen rekisteröidyistä uusista autoista.

  Olen saanut kuulla, että autokaupoissa ennen veron voimaan tuloa oli myyjillä uusien autojen rekisterikilpiä pinoittain, näihin ei verottaja päässyt kiinni.

  Maahantuojat eivät ehtineet tekemään niin suureen määrään maahantulohuoltoja, vaan toimittivat auton paperit myyjille niiden rekiteröintiä varten.

  Myydyt ja rekisteröidyt autot tomitettiin ostajille pitkin kesää, sitä mukaan kun ne saatiin maahantuojilta.

  Onko Sinulla tietoa koskiko tämä ”pistevero” myös njeuvostoliitosta Konelan tuomia ”autoja”?
  Jos vaan jostain saisit selville miten Suomi verotti itäautoja versus länsiautoja.
  Sehän on kaikkien tiedossa (ei engelin eikä tarkkailijan) että itäautoja pakkomyytiin julkishallinnon käyttöön. Itäautojen maksuehdot versus länsiautot oli monin verroin edullisimmat itäromujen hyväksi.

  vastauksena käyttäjälle: Tiedoksi #1096275 Ilmoita asiaton viesti

  derechas
  Jäsen
  engel50, post: 11772242, member: 23448 wrote:
  Lestamafia on varteenotettava tekijä liike-elämässä.
  Ovat ne osanneet tunkea itsensä myös politiikkaan. Moni pohjoisen kunta on lestojen hallinnassa. Osasivat ne juonitella oman miehen myös keskustapuolueen johtoon .
  Vanhoillislestadiolainen, kokematon Sipilä syrjäytti kokeneen, keskustaväen suosiossa olleen, kansainvälisestikkin tunnetun ja arvostetun politikon Paavo Väyrysen.

  Taas kaksi isänmaanpetturia engel ja paavo ovat löytäneet toisensa ja engel kehuu paavoa ja paavo kehuu tämän päivän Hesarissa nils torvaldsia moskovan puoluekoulun käynyttä kommunistia EU parlamentin parhaaksi suomalaisedustajaksi hänen jälkeen ja heidän ajatuksensa kuulemma yhtyvät usein.
  Muistakaa mitä tämä paskiainen torvalds sanoi vanhan valtauksen yhteydessä ” Joudumme eliminoimaan muutamia oikeistolaisia mutta sallimme heillä mahdollisuuden oikeudenistuntoon.” Useita vuosikymmeniähän (1940-80 )maalaisliitto/kommunistit vetivät samaa köyttä ja nuolivat ryssän ahteria.

  vastauksena käyttäjälle: Naton intohimotusta Suomessa #1096202 Ilmoita asiaton viesti

  derechas
  Jäsen
  Eugen, post: 11772178 wrote:
  Minkä helvetin itsenäisyyden? Missä pöntössä sinä oikein elät?

  Njeuvostovitunliiton hajoamisen jälkeen ryssät eivät ei ole enää meidän sisä eikä ulkopoliittkkassa olleet määräävänä osapuolena kuten yya aikaan jolloin itsenäisyys oli olematon.
  Olemme osa läntistä suurliittymää EU:ta jota sinun ystäväsi ryssäkin kunnioittaa varsinkin kun suurin osa EU-maista kuuluu NATOON ja Suomikin Ruotsin kanssa pikapuoliin.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 6,015)