PäiviHeluna

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit

 • PäiviHeluna
  Osallistuja

  Ihailen Trumppia suuresti, kuten koko ammattiyhdistysliikkeemme itsekeskeinen omahyväinen ylimielinen eliitti.

  vastauksena käyttäjälle: Se ois nyt hei hei alkoholi! #1746395 Ilmoita asiaton viesti

  PäiviHeluna
  Osallistuja

  Alkoholin nauttiminen onkin mennyttä aikaa, nykyään vedetäänkin pillereitä joita saa reseptillä apteekista ja menee todella lujaa eikä tiedetä todellisuudesta enään mitään.

  vastauksena käyttäjälle: Perussuomalaiset voittaa tän pelin #1746394 Ilmoita asiaton viesti

  PäiviHeluna
  Osallistuja

  Halla-Aho on hyvässä vauhdissa matkalla Presidentiksi,  jos ette ole tajunneet vielä.


  PäiviHeluna
  Osallistuja

  Siis itsekin mafian juoksutyttönä ymmärrän täysin ettei capojen tarvitse kertoa mihin nämä miljarsit menevät, lait eivät ole koskaan samat kaikille, avoimmuutta sekä  läpinäkyvyyttä tulee vaatia yrityksisltä, ei mafialta sitä pidä vaatia, sitäpaitsi meidän elinehtohan on mahdillisimman suuri vastakkainasettelu ja kateuden sekä kaikenlaisen kaunaisuuden ylläpitäminen työnantajaa kohtaan  kynsin hampain.

  tämä mafia on luokiteltu yleishyödylliseksi ? joten sen ei tarvitse maksaa veroja eiä kertoa mitä rahapaaleilla tehdään, yhdistyksen toiminta ei saa kohdistua rajoitettuihin henkilöpiireihin että se voi pitää verovapautensa, no tässä tapauksessahan se kohdistuu….ainakin capojen työmatkoihin lapin kelomökeille ja vaikkapa brasiliaan sekä huo………………..


  PäiviHeluna
  Osallistuja

  Eihän mafiakaan maksa veroja, ei ilmoita voittojaan, tarkkaa kirjanpitoaan, sijoituksiaan eikä sitä minne rahat menee

  http://www.hs.fi/talous/art-2000005113244.html

  SUOMEN suurimman vuokra-asuntoyhtiön VVO:n siirtyminen hintasäänneltyjen Ara-asuntojen tarjoamisesta markkinaehtoiseen vuokraustoimintaan näyttää tuottavan yhtiölle hyvän tilin.VVO:n asuntokanta pieneni viime vuonna tuntuvasti, mutta vuokratuotot vähenivät vain aavistuksen. Tilikauden voitto kasvoi lähes 30 prosenttia 232 miljoonaan euroon, joskin voiton kasvua selittää suurimmalta osin kiinteistöjen arvon nousu.Hyvä tulos tarkoittaa, että omistajat saavat myös hyvät osingot. VVO:n hallitus esittää yhtiökokoukselle, että A-osakkeelle jaettaisiin osinkoa 6,80 euroa osakkeelta eli yhteensä 50 miljoonaa euroa.VVO:n suurimmat omistajat ovat työeläkeyhtiöt Ilmarinen ja Varma, jotka omistavat VVO:sta yhteensä 35 prosenttia.Lisäksi sen omistajiin kuuluu joukko keskeisiä ammattiliittoja eli Metallityöväen liitto, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, Rakennusliitto, Palvelualojen liitto Pam, Ammattiliitto Pro, Opetusalan ammattijärjestä OAJ ja Teollisuusalojen ammattiliitto Team.Kukin niistä omistaa yhtiötä 6–10 prosenttia. Yhteensä niiden osuus on 56 prosenttia. Ainakin JHL on harkinnutosakkeidensa myyntiä, mutta liitto löytyy yhä VVO:n suurimpien osakkeenomistajien listasta.Vuotta aiemmin VVO jakoi varsinaisena osinkona ensin 37 miljoonaa euroa ja vielä syksyllä lisäosinkona 67 miljoonaa euroa. Ylimääräinen osingonjako johtui suurkaupasta, jossa VVO myi Y-Säätiölle kerralla yli 8 000 vuokrasäänneltyä asuntoa.Ammattiliitot luetaan yleishyödyllisiin yhteisöihin eivätkä ne maksa yleensä osingoista veroja.VVO on hankkinut tai rakennuttanut uusia markkinahintaisia vuokra-asuntoja. Sen omistamien asuntojen määrä putosi runsaasta 41 000:sta 35 000:een. Samalla markkinahintaisten vuokra-asuntojen osuus asuntokannasta nousi 70 prosentista 90 prosenttiin.Markkinahintaiset Lumo-vuokra-asunnot olivat yhtiölle kannattavaa liiketoimintaa. Asuntojen määrä kasvoi vuodessa 8 prosenttia, mutta vuokratuotto peräti 41 prosenttia.Viime vuonna yhtiö investoi markkinaehtoiseen liiketoimintaan noin 700 miljoonaa euroa. Vuoden lopussa rakenteilla oli runsaat 1 500 uutta vuokra-asuntoa.Yhtiön mukaan sen osuus vuokra-asuntomarkkinoilla on 4,2 prosenttia. VVO:n asunnoista yli puolet sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)