Sirli

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Kirjan kirjoitus #1624854 Ilmoita asiaton viesti

  Sirli
  Osallistuja

  Tapoja on monia, mutta alkuun kannattaa tutustua aiheeseen huolella. Monesta paikasta voi ostaa kirjoittajan oppaita. Niissä on hurjasti tietoa. Esimerkiksi kirjakaupat.fi sivustolta löytyy monia kauppoja, joissa on tarjolla Kari Ojalan opas kirjoittamisella elämiseen ja tekstin julkaisuun. Myös luovaan kirjoittamiseen liittyvää kirjallisuutta on tarjolla paljon. 

  vastauksena käyttäjälle: Parhaat kirjat juuri nyt #1624827 Ilmoita asiaton viesti

  Sirli
  Osallistuja

  Itse aloin juuri lukemaan Ilkka Remeksen uusinta. Kovasti olen vanhoistakin kirjoista pitänyt ja Kiirastuli vaikuttaa myös hyvältä. Ja vaikka en fani olekaan, niin Cheekin kirja Musta Lammas oli myös mielenkiintoista luettavaa. Sai paremman kuvan artistista ja kirja oli todella hyvin kirjoitettu. Mikäli lukee paljon, niin kirjakerhot ovat varsinaisia aarreaittoja. Kirjastoihin uutuudet aina tulevat viiveellä ja niitä on usein vaikea saada lainaksi.


  Sirli
  Osallistuja

  Kannattaa käyttää nettiä apuna. On olemassa paljon sivustoja, joissa on listattuna säästövinkkejä. Myöskin kaikki hankinnat kannattaa miettiä tarkkaan ja yrittää löytää se edullisin paikka tehdä ostokset. Usein sillä tavalla säästää. Meillä on taloudessa useampi koira, niin ne ovat on sellainen kuluerä, jossa voi säästää pitkän pennin. Esimerkiksi http://www.koiratarvike.fi listaa useita kauppoja ja samalla näkee myös uusimmat tarjoukset, joka auttaa säästämään. Samanlaisia sivuja eri asioihin liittyen löytyy runsaasti.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)