Seaman

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Vertaislaina ja pikalaina, mikä ero? #1752760 Ilmoita asiaton viesti

  Seaman
  Osallistuja

  Mitähän kysyjä tarkoittaa pikalainalla, ehkä termi tarkoittaa netistä haettavia lainoja? Netistä voi hakea vakuudetonta lainaa jopa 50.000€ laina-ajalla 1-15 vuotta. Nämä ovat yleisimmin lainanvälittäjien lainoja, jotka kilpailuttavat lainahakemuksesi useilla pankeilla. Pankit lähettävät tarjoukset sähköpostiisi, josta sitten voit valita, minkä otat.

  Vertaislaina on lainaa yksityiseltä ihmiseltä ja vertaislainapalvelu, kuten Fellow Finance, on vain paikka, jossa neuvottelet lainanmyöntäjäsi kanssa lainasi ehdoista, lähinnä korosta. Neuvottelu saattaa kestää ja tulos riippuu neuvottelutaidoistasi.

  vastauksena käyttäjälle: jouduin ottamaan pikalainan #1625129 Ilmoita asiaton viesti

  Seaman
  Osallistuja

  Pikavippi toimii kuin hengenpelastaja, se auttaa juuri silloin kun hätä on suurin. Kun lainaa pitää saada minuuteissa ja kun ei ole aikaa lainojen vertailuun ja tutkimiseen. Ei hengenpelastajaakaan aleta valitsemaan, vaan tärkeintä on tilanteesta selviäminen.

  vastauksena käyttäjälle: jouduin ottamaan pikalainan #1625018 Ilmoita asiaton viesti

  Seaman
  Osallistuja

  Tässä vinkki tulevaisuuden varalle: pikavippiä useimmiten paljon halvempi, mutta yhtä nopea, on luottotili, jolta saa lainaa jopa 10.000€. Palvelun aukioloaikoina luottopäätös ja rahat tilille tulevat heti (n. 10 min.). Sen lisäksi se toimii hyvänä vararahastona, jolta voi nostaa rahaa vuorokauden jokainen hetki ja vuoden jokaisena päivänä, vaikka yöllä klo. 5:00!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)