Vares

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Viestit

 • Vares
  Osallistuja

  Moron kamut.

  Olen ollut eläkkeellä, siis mukamas ja reippaat vain muutaman vuoden. Erelleen olen hommimassa raksoilla niin siivoojana kuin rajapuskien kärrääjänä. Palkka on Lillukka-koiruurelle makkaran pätkä ja ittelle norttiaski. Todellisuudessa tämä rahtuna, josta vero 31 prossaa ja eläkeläisenä ylimäämääräinen joku mystinen vero reippaan 7 prossaa siihen tykö.

  Eräästä yätilauksesta sanoin palkakseni 120 ekua, joka menee myös auktoriosaajan kirjanpitoon. Suunnilleen hyppi ns.silmille valtaisasta menetyksestään mutta, … .

  … kun ei muita ole  niin, pakko on nyt kuulemma sitten maksaa. Omistaa yrityksineen mm. kaksi maassamme FI olevaa kaikkein kalleinta Audia,  joten.

   

  vastauksena käyttäjälle: REILUA MEININKIÄ SONERALLA #1615084 Ilmoita asiaton viesti

  Vares
  Osallistuja

  Olisiko TÄMÄ monsieur HRRA Oillila-ITTE kuitenkin fäljyssä ja kumminkin.


  Vares
  Osallistuja

  MORON KAMUT.

  Täälä nyt vasta ollaan kiittäen myös aiemmista asiallisista  osallistumistanne.

  Kurppahan edelleen olen joskin jo aikoinaan myäs Esana. Lilluskalle kuuluu hyvvää, vaikkakin jo hieman iäkkäänä on yhteiset lenkkimme kaakertaen meitillä molemmilla.

   

  vastauksena käyttäjälle: Some suvakit Jimi Karttunen ja SVL #1615076 Ilmoita asiaton viesti

  Vares
  Osallistuja

  Koko -some- on vain ja ainostaan pölhö-stadilaisten vain omaa keksintöään todella typerine ja merkillisine meinikeineen. Esimerkiksi rinvägen den första itään piakkoin aivan kauniiseen Porvooseen saakka. Tunnen ja nimenomaan tiedän rakennussuunnitelmat ilmeisesti toteutuksineen.

   

   


  Vares
  Osallistuja

  Stadin eli stasin suunnilla olevat tapahtumat jääkään vain ja ainoastaan omien miesjärjestäjiensä omien mekkojensa helmoihin merkillä. PÄÄKAUPUNKISUUNTA JA MUU OMAMAAKUNTANSA SUOMI.

   

  vastauksena käyttäjälle: tupakoinnin lopettaminen #1615074 Ilmoita asiaton viesti

  Vares
  Osallistuja

  Ei tupakkia kukkaan järkevä pysty lopettammaan. Tänäkin ehtoona  mentiin jo lopetuksen omaavaan Siwa puotiin ostaan makkaran kiärää ja, … montakos nyt sitten tälle yäksi.

  Poistuimme vain kolomen norttiaskin ja kahren sytkän omistajina.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  vastauksena käyttäjälle: oOo Metsäniherra kertoo. #1615071 Ilmoita asiaton viesti

  Vares
  Osallistuja

  HYVÄÄ KIRJOITUSTA

  Muutaman kk eloillaan, muutetaan muualle tai poistuuvat. Asuntojen oville tuodaan useita kuormalavoja, joista ei missään nimessä saa ottaa täysin uusia kaapistoja, sänkyjä eikä muutakaan todella asiallisia ja kalliita myös uusia juttuja kuten pakastimia, sähköuuneja ja pesukoneita.

  Rahtu on todella värkätty kiertämään. Valokuvat osoitteineen paikallistettuina näistä kuormista on tarkoin kielletty maamme mediamme julkaisuisuihin.

  vastauksena käyttäjälle: Painepesuri auton pesuun. #1615066 Ilmoita asiaton viesti

  Vares
  Osallistuja

  Parilla satkulla jos hieman allekkin näin syssyllä, on valikoimia 110 bar tehoilla. Painepesuri ei kuitenkaan syäpäse aivan kaikkia pois. Harja ja tai tuuki on kovasana aineskii myäs auton pesussa. Painepesurilla isommat ja ämpäriin vain tippa-pari fairia tai vastaavaa ja tuo tuuki tai pehmeä harja tykö.

   

  vastauksena käyttäjälle: Rannekello netistä? #1615065 Ilmoita asiaton viesti

  Vares
  Osallistuja

  Tämänpäivän ns. jotain trendeista kun huhuillaan, kyllä wrist wast olisi ehkä poijaalle Apple. Toki vaatii, poijaan halutessaan tykö, esimerkiksi MacBookin siinä tykö winohjelmistoineen tai kooltaan pienemmän semmottos miniläppäppäsin. Rahtuna sanottuna suunnilleen 2500-3000 donaa.

  Mutta mitäs-siitä, äiti tykkää rakkaan aviomiehensä saavuruksestaan ja trendikkäästä omasta synnyttämästä poijaastaan. Itellesi jo edes haavailet ostaa Roleksia eres ruattista käytettynä, soon avioero ja sillä siisti.

   

  vastauksena käyttäjälle: oOo Matti kertoo. #1615064 Ilmoita asiaton viesti

  Vares
  Osallistuja

  Kiitän Sinua Arto toistamisiin Plaza-saitillemme osallistumisistasi.

   


  Vares
  Osallistuja

  Kiittäen  Sinnuu B VENTO.

  Mulla on nyt käytössä semmottos verme. jolla värkkäilen LINUKSILLA. En vielä ole osannut värkätä tällä esimerkiksi edes kopioiden. Olen kysynyt neuvoja mutta ja mutta,  osaajia en edes riittävästi tunne.

  Näillä näkymin ilmeisesti pallaan uusimpaan iOS10 järjestelmään, tai sitten tähän vanhaan  jo olemassa olevaan Win 7.än.

  vastauksena käyttäjälle: Rikokset-maan tapa Suomessa #1615013 Ilmoita asiaton viesti

  Vares
  Osallistuja

  Alustaja J.E Vanaja on aivan oikeassa.

  Maamme nykyisistä äänestäjistämme eivät tiedä esimerkiksi vain parista kiintoisasta asiankokonaisuusuudestaan kuten SOTE ja ilmaisina niin itselleen kuin sukulaisilleen rälläillen TAKSI asioista.

  Todellisuudessa Ollilla, tämä NOKIAN aiempi kekkula määrättyinä käskyläisineen, vetääväävät jo nyt niin suuret sadat miljoonat vain itselleen, ettei saittimme moittijat edes älyä.

   


  Vares
  Osallistuja

  Moron kamut ja kiittäen mukavista muistamisistanne. Ikkää kun jo alakaa olla niin, melkisteen-meinasin unohtaa ennää etes tänne kamujen sekkaan tulla. Nti Lilli-koiruudelta jo 12-vee muuten kauneimmat terveisensä näiltä synkiltä maamme soisten mettien periltä.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)