Juhani

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Mistä pankista helpoiten lainaa? #1615096 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Yksi keino saada lainaa on painottaa sitä, että pystyt jo vakituisen työsuhteesi palkalla hoitamaan kuukausierät. Pankki on nimittäin kaikkein eniten kiinnostunut siitä, että se saa sovitut kuukausierät ajallaan, eli takaisinmaksukyvystäsi. Jos ei tämä tepsi, sitten ainoa keino on säästää rahat!

  vastauksena käyttäjälle: Pikavipit #1614754 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Termi pikavippi on todella hämärä, eikä se oikeasti tarkoita enää mitään. Mutta jos puhe on muutaman satasen tai tonnin vakuudettomasta lainasta, jonka saa heti tilille, silloin fiksumpi (ja edullisempi)  on  luottotili. Se haetaan vain kerran, lainapäätös tulee heti ja lainaa voi alkaa nostaa heti aina 10.000€ asti.

  Esim. Euroloanin todellinen vuosikorko on 14% luokkaa, mutta siltä saakin nipun isoja käyttäjäetuja: sillä voi maksaa lainaa, nostaa rahaa 365/24, maksaa netissä ja mikä tärkeintä, se on aina vararahastona käytössä!

  vastauksena käyttäjälle: Pankkilainaa #1610071 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Moni ei oivalla, että lainaa saa myös luottokortilla, jopa aika paljon ja täysin ilmaiseksi! Esim. markkinan uutuudella, Bank Norwegianin Luottokortilla, saa korkeimmillaan 10.000 € luottorajan ja korotonta luottoa keskimäärin 45 vuorokautta, pisimmillään jopa lähes 2 kk.
  Bank Norwegian luottokortti ei peri vuosi- tai käteisnostomaksuja. Sillä saa bonusta ostoksista, matkavakuutuksen ja peruutussuojan.

  vastauksena käyttäjälle: Vertaislaina ja pikalaina, mikä ero? #1609628 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Nämä lainamarkkinoiden termit vain sekoittavat lainanhakijan mielen. Onhan ihan sama kutsutaanko lainaa pikavipiksi, pikalainaksi, kulutusluotoksi, luottotiliksi, vertaislainaksi, yhdistelylainaksi vai miksi.

  Kuluttajalle on tärkeintä 4 asiaa: lainan hinta, lainasumma, takaisinmaksuaika ja ominaisuudet. Paras paikka löytää halvinta lainaa ja saada esittely ominaisuuksista on lainojen vertailusivusto.

  vastauksena käyttäjälle: lainansaanti #1468896 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Ei lainanhakumarkkinoilla ole kastijakoa pienituloisiin ja muihin vaan lainanmyöntäjät käyttävät ns. luottokartoitusta, jolla selvitetään pystyykö lainanhakija maksamaan lainan kuukausierät takaisin. Jos haettu laina on tuloihin ja menoihin nähden liian suuri, sitä ei myönnetä.

  vastauksena käyttäjälle: Mistä pankista helpoiten lainaa? #1305001 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Viestiketjun aloittajan tiedoilla saa varmasti tarvittavan 5000€:n lainan ilman vakuuksia ja takaajia. Kivijalkapankeista ei kannata hakea. Netin lainanmyöntäjät ovat asiakasystävällisiä ja paljon nopeampia päätöksenteossa. Laina kannattaa ottaa itse eikä käyttää autoliikkeen lainaa, koska silloin auton omistus tulee itselle ja sen voi tarvittaessa vaikka myydä.
  Lainojen hinnoissa on isoja eroja ja laina kannattaa hakea ammattimaisesti hoidetulta ja päivitetyltä lainojen hintavertailusivustolta. Miksikö? Koska se helpottaa työtä ja lainojen hintavertailun saa omalla lainasummallaan yhdelle sivulle. Valinta on nopea ja helppo!

  vastauksena käyttäjälle: Vertaislaina ja pikalaina, mikä ero? #1255631 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Jos lainanhakija etsii lainaa 500-50 000€ ja tavoitteena on löytää edullisin  vakuudeton laina netistä, silloin suunta on lainanvälittäjien ja Bank Norwegianin sivut. Välittäjiltä ja Norwegianilta saa lainatarjoukset maksutta ja sitoumuksetta, Norwegianilta jopa heti ruudulle. Lainanhakija voi siis itse valita edullisimman lainanmyöntäjän.

  Mistä sitten lainanhakija voi löytää kaikki nämä edulliset lainantarjoajat? No helpoin ja nopein tapa on vierailla säännöllisesti päivitetyllä ja ammattimaisesti ylläpidetyllä lainojen hintavertailusivustolla, jolta edullisimpien lainojen hintavertailu löytyy omalla lainasummalla ja sen saa yhdellä sivulla.

  Näin haettu laina on varmasti edullinen ja samalla lainanhakija yllättyy, miten suuria ovatkaan lainojen hintaerot kuukausierissä!

  vastauksena käyttäjälle: Mistä pankista helpoiten lainaa? #1254452 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Perinteisistä kivijalkapankeista moni nukkuu ruususen unta ja on pahasti pudonnut kelkasta esim. vakuudettomien lainojen hintakilpailun suhteen. Asiakkaat ovat nyt netissä, niinkuin lainatkin. Netti taas on hintavertaajan paratiisi ja laina kannattaakin hakea säännöllisesti päivitetyltä, ammattimaisesti hoidetulta lainojen hintavertailusivustolta, josta hintavertailun saa omalla suunnitellulla lainasummalla.

  Lainanmyöntäjät määrittävät koron yhä useammin lainanhakijan yksilöllisen luottokartoituksen perusteella. Edullisin laina irtoaa nyt 4,99%:in todellisella vuosikorolla!

  vastauksena käyttäjälle: Pankkilainaa #1252067 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Bank Norwegian Suomi on edullinen, todella edullinen, lainanmyöntäjä jos lainanhakija saa siltä hyvän luottoluokituksen. Silloin parhaimmillaan lainaa saa tuolla 4,99%:n todellisella vuosikorolla, joka on hyvin kilpailukykyinen vakuudettomalle lainalle. Eipä taida noin alhaisella korolla miltään muulta nettilainanmyöntäjältä lainaa saada! Tämä on kaikilla lainanhakijoille hyvä uutinen, koska muut lainanmyöntäjät ovat pakotettuja samaan korkotasoon kuin Bank Norwegian Suomi !

  vastauksena käyttäjälle: mistä pikavippi luotettettavasti #1248806 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Ilmeisesti pikavipin tarvitsijoita viehättää se, että pikavipin saa tilille muutamassa minuutissa. Pikavipin hinta on ilmeisesti sivuseikka? Mutta jos lainaa suostuu odottamaan muutaman minuutin sijasta muutaman tunnin jolloin sen saa tilille, tällainen laina on huomattavasti edullisempi.

  Lainojen hintavertailusivusto on ainoa järkevä paikka katsoa omalla lainasummallaan,  mikä on tuolle summalle edullisin lainanmyöntäjä. Samalla huomaa, miten suuria lainojen väliset hintaerot ovat. Hintavertailusivusto vertailee lainojen hintoja kuukausierien perusteella, joka on ainoa oikea tapa, koska lainansaaja maksaa juuri kuukausierän mukaisia summia takaisin.

  Näin lainavalinta siirtyy nopeasti pois pikavipeistä ja valituksi tulee laina, jonka todellinen vuosikorko voi olla pikavippien kymmenien tai satojen prosenttien sijasta noin 10% luokkaa.

  vastauksena käyttäjälle: Pankkilainaa #1246699 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Bank Norwegian on lentoyhtiön osaomistama pankki, joka juuri rantautui Suomen markkinoille.  Moni ihmettelee, miten se voi tarjota lainaa 1 000-50 000€ laina-ajoilla1-15 vuotta niin alhaisella todellisella vuosikorolla?
  Selitys on se, että Bank Norwegian toimii vain netissä, eikä sillä ole kallista kivijalkakonttoriverkostoa eikä tuhansien henkilökuntaa. Lisäksi se on pankki, joka lainaa omaa rahaansa, eikä se ole siis lainanvälittäjä.
  Todellinen vuosikorko on alimmillaan 4,99%. On tärkeätä huomata, että korko määräytyy hakijan henkilökohtaisen luottoluokituksen mukaan. Yhteishakijan käyttö lisää lainansaantimahdollisuuksia ja antaa myös mahdollisuuden alempaan korkoon, joten yhteishakijaa kannattaa käyttää.
  Hakija saa lainatarjouksen heti ja hyväksyttyään sen pankkitunnuksillaan, rahat tulevat nopeimmillaan tunneissa tilille. Lainatarjous on ilmainen, eikä se sido vielä mihinkään. Bank Norwegian Suomi tarjoaa myös yhdistelylainaa lainojen yhdistämiseen.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)