Tarkkailia

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: oOo Tarkkailija kertoo #1752959 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Ilmastonmuutos on aiheuttanut runsasta keskustelua,  muunmuassa autoilaua harvaan asutussa suomessa tulisi vaikeuttaa monimuotoisesti liikennesuunnittelussa.

  Ilmaston muutos on tehnyt suomelle sen että kesät ovat kylmiä ja talvet ovat kylmiä eli toisin kun 10 vuotta sitten ilmastoasiantuntijat kertoivat niin suomesta ei tullut ilmastollisesti Pohjois-Saksan,  ei myöskään edes Tanskan veroista lämpötiloiltaan, näistä täysin väärin menneistä tulevaisuudenkuvista koskien suomen ilmastoa ei kuitenkaan kukaan kirjoita missään mitään.

  Valehtelu painetaan nykyään villaisella silloin kun sen tekee taho joka pyrkii rajoittamaan yksilön vapautta.

   

  vastauksena käyttäjälle: Tarkkailija #1742476 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Silloin kun omat kykyni eivät riittäneet jatkamaan keskustelua niin aloin nimittelemään.

  Lopuksi olin tyhmyyttäni ajanut itseni täydellisesti ”nurkaan” eikä enää nimittelykään auttanut,  paluuta ei enään ollut, olin ylimielisellä typeryydelläni menettänyt pelin lopullisesti joten  poistuin kokonaan palstalta.

  vastauksena käyttäjälle: Tarkkailija #1740455 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Minulla on kolme nimimerkkiä rekisteröitynä.Yksi oli sellainen nimimerkki jota olin pitkään käyttänyt ulkomaanosastolla, siellähän meno oli aikoinaan melko villiä ja halusin siellä profiloitua kyseisellä nimimerkillä. Alunperin nikki ei ollut rekisteröity, mutta kun minulla oli tapana toivotella hyvää viikonloppua niin joku siitä ulkomaanosaston rupusakista alkoi käyttää samaa nikkiä heti kun oli lähtenyt viikonlopun viettoon, niinpä siis rekisteröin nikkini.Toinen on sitten siltä ajalta kun kaikelaiset heh heh nimet olivat muodissa. Halusin kokeilla että voiko naurettavalla nikillä luoda uskottavan brändin tein sitten kokeilun joka onnistuikin vallan hienosti. Nikkini herätti suurta innostusta, sitä yritettiin monella lailla matkia ja nimimerkin rakenne ei sitten auennut ravelille ja niinpä hän silloisen palstauudistuksen jälkeen pahasti parahtikin:

  vastauksena käyttäjälle: Tarkkailija #1735505 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Tämä ihan pääsi eilen unohtumaan. Olin kai vähän typertynytkin Pate´n pohjattomalta tuntuvasta ymmärtämättömyydestä.
  Kirjoitusvirheitä toki minäkin teen, kuuluisin lienee tapaus Etyk/Etyj. Vähän vastaava kuin Pate´n luoma kokoomuslainen valtiovarainministeri Jouni Katainen, tosin se ei kyllä voi olla pelkkä kirjoitusvirhe vaan toimintahäiriö ajatteluelimessä.

  Mutta tuo mallina ollut Tarkkailija,. ei tietenkään voi olla kirjoitusvirhe, eihän sitä omaa nimimerkkiä viesteihin kirjoiteta, se tulee viestiin automaattisesti kun on ensin tuollaisen nimimerkin luonut ja sillä sisään kirjautunut.

  Edelleen siis mielenkiintoiseksi pikku yksityiskohdaksi jää se että kun tuollaisen käyttäytymisen sääntöjenmukaiuutta tiedusteltiin niin hetken päästä eräs hurunimimerkki lakkasi toimimasta ja tilalle avattiin uusi, ilman pilkkua.

  Se oli todella mielenkiintoinen vaihe keväällä kun tänne ilmaantui tuo Tarkkailija,. nimimerkki, kertoihan sen avaaminen aika vakavista ongelmista kyseisen ihmisen osalta.

  Ja kovasti mielenkiintoista oli että kun tuo asia sitten oli ilmeisesti selvitetty niin eräs huru otti käyttöön uuden nimimerkin, melkein samannäköisen kuin ennen, vain eri välimerkit.
  Vanhasta nikistähän luovutaan aika ajoin siksi että sille on kertynyt niin paljon painolastia ettei sillä voi oikein enää jatkaa vaan on ”aloitettava puhtaalta pöydältä”.
  Toinen syy on se että on tullut tehtyä jotain sen sortin sopimattomuutta että ylläpito poistaa koko nimimerkin.

  Kun asiaa kyselin niin selitykseksi sain että nikki oli vaihdettu jottei tulisi sekaannuksia. Eikös olekin jännä selitys, tehdään sekaannusta aiheuttava nikin vaihto jottei tulisi sekaannusta.

  vastauksena käyttäjälle: Tarkkailija #1729513 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Saitin katkeroituneistokin on varmaan huomioinut olennaisen seikan että tänään on lauantai, olenkin kivunnut kaksikerroksisen asuntomme yläkertaan syömään lauantaimakkaraa keskittyen katselemaan toisesta tv:stämme dokumenttiä kuka ampui Ukrainan yllä Malaysian Airvaysin matkustajakoneen alas, olen kuullut asiantuntija lausuntoja uskottavilta tahoilta ettei ole ollut millään muotoa mahdollista sellainen olettamus että venäläinen ohjus vahingossa olisi siihen osunut vaan asiantuntijalausuntojen perusteella kyseessä ovat olleet  pienet vihreät miehet eli ufot lyyran tähdistöstä mutta epäilen kuitenkin vahvasti spekulaatioista virinneitä väitteitä siitä että putin olisi lähtöisin samasta tähdistöstä kuin nämä vihreät miehet, kopioin jonkin linkin jossa putinin kerrottiin olevan Zeta-Reticulan tähdistöstä. Katselen yläkerran ikkunasta ulos jossa näen vihreällä oksalla istuvan puolisoni sekä toyota hybridin joka on suosittu auto takseissa syystä että se kuluttaa saman kuin perus toyota mutta on kalliimpi huoltaa. Kuulun siihen harvinaiseen ammattikuntaan mikä nauttii veronmaksajien kukkaron korkeampaa palkkaluokkaa ylemmät toimihenkilöt, olen älykäs, nyttemmin eläkkeellä en ehdi korjaamaan saitin katkeroituneiston vääriä, vammaisten kirjoituksia. Onko saitin kirjoittajat vammaisia kuin eivät ymmärrä kuinka paljon tiedän elämästä, kyläkoulussamme on 1,5×1,8m kokoinen mailmankartta josta voin havainnollistaa koko maailman, en tosiaan ole käynyt koskaan virossa saati venäjällä mutta kerran luokkaretkellä pistädyimme Helsinki-Vantaan lentoasemalla kahvilla joten ymmärrys eri kulttuurien kohtaamiseen sekä heidän kanssaan kommunikointi on sanngen tuttua tuollaisen harvioin elämässä eteen tulleen kokemuksen jälkeen, ilman älykkyyttäni tämäkin tapahtuma olisi jäänyt kokematta.

  vastauksena käyttäjälle: Tarkkailija #1728410 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Saitin vähä-älyinen katkeroituneisto on siis löytänyt tavan jakaa traumaattisia kokemuksiaan kun eivät pärjänneet keskusteluissa älylleni, no onhan toki hyvä että löytyy keino täten purkaa pahaa oloaan edes jossain muodossa täällä uudella saitilla jonne ei henkilökohtaisesti ole aikaa ollut paneutua aihepiiriin syystä että on ollut tärkeitä älykkyyttäni vaativia työprojekteja ja perhejuhlia.

   

  🙂 🙂 🙂

  vastauksena käyttäjälle: Tarkkailija #1726228 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Eilen oli lauantai, muistan kuinka lapsuudenkodissani lauantaimakkara oli todellakin lauantaimakkara, söimme sitä istuessamme vihreällä oksalla, olemme aina olleet vihreällä oksalla isuvia menestyjia.


  Tarkkailia
  Osallistuja

  EI TULE AVATARTA, EI TLE PEUKUTUKSIA, EI TULE MITÄÄN ! KOSKA MINÄ OLEN YLEMPI PÄÄÄTOIMITTAJA , KAIKKIEN TOIMIHENKILÖIDEN YLIN TOIMIHENKILÖ, SIITÄS SAITTE KUN EN ENÄÄ OLLUT SAITIN YLIVOIMAINEN ÄLYKKÖ JA KAIKKI TIETÄVÄ VIRHEETÖN KIRJOITTAJA JOLLE KUKAAN, TOISTAN KUKAAN !! EI PÄRJÄNNYT, MIKÄLI ETTE OLISI KYSEENALAISTANEET ASEMAANI NIIN TEILLÄ OLISI SE VANHA SAITTI, NYT PALSTANNE ON TUHOTTU JA SE ON AIVAN TEIDÄN OMAA SYYTÄ., MITÄS ETTE PEUKUTTANEET MINUA, RYYTYKÄÄ.

  Menen päivi-helenan sekä irmelin kanssa takaisin osastolle.

  vastauksena käyttäjälle: Suomen Nato-jäsenyys lähenee #1246523 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Kuusi ryssää olet saanut viestiisi mahtumaan, ja yhden suomettumisen.Se varmasti pitää paikkaansa että aika usein on sodittu sieltä idästä päin tulevan vihollisen kanssa, tosin on se niinkin käynyt, että länsinaapuri on meidät miehittänyt .Mutta tässä voisi ottaa esille Sauli Niinistön vaalilauseen: Vastakkainasettelun aika on ohi.Sitä kannattaa miettiä todella vakavasti että mikä sitten on Suomen etu. Tuo jatkuva ryssittely viittaa kyllä siihen että halutaan ylläpitää vanhoja viholliskuvia, toiseen suuntaankin voi toimia, pyrkiä vakauttamaan ja rauhoittamaan suhteita.Sitäkin sopii miettiä että mikä olisi Suomen kohtalo Naton jäsenenä. Emme me jäsenenä enää voisi itsenäistä puolustuspolitiikkaa ajaa. Kenraali Hägglund on monesti todennut että jäsenyyden myötä Baltian maiden aluepuolustus on ajettu alas ja nyt ne ovat osana laajempaa Natojärjestelmää. Voi myös katsoa miten Puolasta ja Tshekistä tehdään USA:n etuvartioasemia. Ja lopuksi sopii sitten oikein vakavasti miettiä että saisiko Suomi apua tarpeen tullessa. Norjalaiset taisivat tulla jo siihen tulokseen että se apu on hyvinkin epävarmaa. Jos sitten osana Natosopeutumista ensin ajamme oman aluepuolustuksemme alas ja emme tarpeen tullen edes saa apua niin kyllä se pistää miettimään.

  (16.10.07. ”Suomella ei ole syytä liittyä Natoon”)

  HEH HEH

  vastauksena käyttäjälle: Suomen Nato-jäsenyys lähenee #1246522 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

   

  vastauksena käyttäjälle: Suomen Nato-jäsenyys lähenee #1246453 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  MH17:n putoamisen jälkeen eritysesti ukrainalaislähteet syyttivät kremliä koneen tuhoamisesta. Erinäiset teoriat Kremlin hallinnon osallisuudesta MH17:n putoamiseen ovat jääneet heikolle pohjalle. Ukrainalaisviestimet ovat jääneet kiinni muun muassa kuvamanipulaatioista,[42] myös Kievin yleisesikunnan tiedotustilaisuudessaan jakama tieto paljastui virheelliseksi. Tiedotustilaisuudessa väitettiin esimerkiksi, että Neukku ilmavoimien SU-25-hävittäjä (syytetty lennon alasampumisesta) kykenisi operoimaan 10 kilometrin reittilentokorkeudessa lyhytaikaisesti. Valmistaja Sukhoi antaa kuitenkin kattokorkeudeksi seitsemän kilometriä ilman aseita tai ulkoista kuormaa.[43] Täydessä lastissa Sukhoi antaa kattokorkeudeksi viisi kilometriä. Samaan aikaan SU-25:a koskevassa Wikipedia-artikkelissa hävittäjän lentokorkeutta muokattiin heijastamaan yleisesikunnan väitteitä; artikkelin muokkaushistorian mukaan muokkaus tehtiin eräältä Plaza keskusteluplastan IP-osoitteelta.[43]Myöhemmin venäläiset viestimet ovat uutisoineet muun muassa  nimettömän tarkkailijan todistajan lausunnosta, jonka mukaan ukrainalaishävittäjän ohjukset olisivat kadonneet lennon aikana.[44]

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Malaysia_Airlinesin_lento_17

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)