makepera

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: jouduin ottamaan pikalainan #1248660 Ilmoita asiaton viesti

  makepera
  Osallistuja

  Pikavippejä löytyy kyllä laidasta laitaan. Osa on todella kalliita, osa sopuhintaisia ja osa jopa täysin ilmaisia. Uusia vippipaikkojakin tulee koko ajan lisää… Jos haluaa että pikavippi on nopea ja edullinen, suosittelen Credigo pikalainaa, joka on tutustumisen arvoinen pikalainapalvelu.

  vastauksena käyttäjälle: Mistä pankista helpoiten lainaa? #1246864 Ilmoita asiaton viesti

  makepera
  Osallistuja

  Jos haluaa saada useamman kuin vain yhden pankin lainatarjoukset, on varmasti järkevämpää hakea lainaa lainanvälityspalvelulta. Sieltä saa kuitenkin yhdellä ainoalla hakemuksella useiden pankkien lainatarjoukset.

  vastauksena käyttäjälle: Kulutusluotto vs. säästäminen #1243366 Ilmoita asiaton viesti

  makepera
  Osallistuja

  Harva meistä ehtii hirveitä summia säästämään. Monesti siinä käy niin, että kun on saanut pienen summan säästöön, se tulee käytettyä johonkin aivan muuhun, kuin alunperin oli suunniteltu. Sen vuoksi laina on monesti se mihin turvaudutaan.

  vastauksena käyttäjälle: Pikavipit #1243365 Ilmoita asiaton viesti

  makepera
  Osallistuja

  Jos nopea rahan tarve pääsee yllättämään ja siihen on pakko hakea pikavippi, niin kannattaa myös tarkistaa kaikki kuluttomat ja korottomat pikavipit, joita moni palvelu tarjoaa uusille asiakkailleen. Yllättävää rahan tarvetta voi myös ennakoida ja hakea lainapäätös valmiiksi jostain edullisemmalta lainapalvelulta. Nykyään netissä toimi varmaan yli 50 erilaista palvelua joista voi hakea lainaa netistä, eli valikoimaa kyllä riittää.

  vastauksena käyttäjälle: mistä pikavippi luotettettavasti #1243361 Ilmoita asiaton viesti

  makepera
  Osallistuja

  Lainaa voi hakea netistä jo yli 40 eri paikasta. Lainojen vertaaminen on siis todella suositeltavaa ja tärkeää. Pikavippi ja tililuotto ovat kalliita lainaoja, sen vuoksi suosittelenkin harkitsemaan edullisempaa kulutusluottoa tai vaikka pankkilainaa. Bank Norwegian on uusi pankkipalvelu suomessa ja esimerkiksi heiltä voit hakea pankkilainaa netistä.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)