juzzipo

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit

 • juzzipo
  Osallistuja

  Meillä on ollut yleensä Saunalahden liittymät koko perheellä. Keskitetysti saa enemmän etuja ja liittymistä tulee myös s-bonusta. Parhaiten varmaan löytää liittymän jos vaikka vertaile eri vaihtoehtoja esimerkiksi täältä. Tuolta sivulta löytyi aika hyvin tietoa melkein kaikista liittymistä mitä tarjolla on.

  vastauksena käyttäjälle: Muhkea tuotto #1731462 Ilmoita asiaton viesti

  juzzipo
  Osallistuja

  Itelläni ei oo ikinä ollut taitoa tai kiinnostusta seurata noita osakekauppoja. Lähinnä olen talletustilille laittanut säästöjä ja vähän osakkeita, rahastoja ja jotain s-kaupan osuuksia. Pieneksi ovat tuotot säästöistä ja sijoituksista jääneet. Ainoat ”muhkea tuotot”, mitä on omalle kohdalle osuneet niin on nettikasinoilta tienattu.

  vastauksena käyttäjälle: Luottokortista #1729008 Ilmoita asiaton viesti

  juzzipo
  Osallistuja

  Luottokortti löytyy kyllä lähes kaikkien taskusta. Mutta ei nuo ”vipit” enää nykyään niin kalliita oo kun joskus 10 vuotta sitten. Varsinkin, kun moni paikka antaa ensimmäisen lainan ilman korkoa. Korottomat lainat on listattu hyvin esim täällä: http://vippio.fi/koroton-laina/

  vastauksena käyttäjälle: oOo Matti kertoo. #1723380 Ilmoita asiaton viesti

  juzzipo
  Osallistuja

  Ja näin ovelasti se ilmenee. Loviisan tuttu insinööri Inkinen sanoi näistä # tulevaisuuden superreaktoreista#. Että 100% kaikki oli JO keksitty 1950! Mutta oli hylätty myös 100% kaikki! Koska yhden yksikään, noista ei IKINÄ TOIMINUT kunnolla!. Fuusioreaktori, thorium on näistä ehkä klassisin kansan keskuudessa.

  Loviisan tuttu insinööri jutellu. Mites itselläsi noi ydinfysiikan opinnot edenneet?

  Joo, suurin osa on aikaa sitten ”teoriat” keksitty, mutta nyt vasta voidaan edes joten kuten järkevästi niitä alkaa kehittää. Neljännen sukupolven reaktorit tulevat olemaan tulevaisuuden energiantuotannon perusta.

  Ja noista fuusioista kannattaa alkuun lukasta vaikkapa nämä: https://www.quora.com/What-are-some-good-books-about-Nuclear-Fusion

  vastauksena käyttäjälle: oOo Matti kertoo. #1723379 Ilmoita asiaton viesti

  juzzipo
  Osallistuja

  Hyvät salaliittoteoriat taas pojilla


  juzzipo
  Osallistuja

  Voisit vähän vielä enemmän kertoa omasta tilanteestasi, niin olisi helpompi auttaa: mitä harrastuksia on, mihin rahaa kuluu erityisen paljon, tupakoitteko? jne.

  Ensin kannattaa aina tarkkailla, mihin rahaa kuluu ennen kuin alkaa miettimään, mistä säästää! Kerää kaikki kuitit talteen ja laske yhteen eri menot. sitten pois kaikki turhat, tupakka, alkoholi, turhat herkut jne.. seuraavaksi kaikki liittymät tarkistukseen, puhelin, netti, sähkö, netflix ja muut. Koko ajan on hyviä tarjouksia netissä ja puhelinmyyjillä, millä voi säästää.

  Iltalehden keskutelusta luin samanlaista viestiketjua ja sinne oli linkattu hyvä lista erilaisia säästövinkkejä, itse löysin ainakin siitä listasta hyviä neuvoja :)
  tässä se linkki, mistä tykkäsin https://financer.com/fi/saastovinkkeja/

  Kyllä se siitä :) itsellekin tuttu tilanne työttömyys. Pienillä muutoksilla säästyy satasia vuodessa

  vastauksena käyttäjälle: Minun suosikki elokuvia #1085456 Ilmoita asiaton viesti

  juzzipo
  Osallistuja

  Joo näitä on tullut kans katsottua :D on ihan hyviä

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)