amanda

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 104)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Islam, arabi ja terrorismi #1089665 Ilmoita asiaton viesti

  amanda
  Jäsen
  Pate45, post: 11762215, member: 1237 wrote:
  Tuosta porukasta osa on jo lapsena aivopestyjä ja siksi täysin sekopäitä.

  Ei se nyt ihan noinkaan mene. Terrorismiin on monia syitä. Monet luulee, että terroristit on uskovaisia muslimeja. Ei ne uskovaisia ole. Heillä asuu viha sydämessä. Eräät aivopestään aikuisena, terroristien värvääjät aivopesee heidät ja se aivopesu jatkuu. Ne värvääjät tietää ketkä on herkkiä ja helppo aivopestä, he hakee useimmiten värvättävänsä sellaisista piireistä jotka on pikkurikollisia ja elämäänsä tyytymättömiä nuorukaisia, nuorukaisia jotka sitten innostuvat kun he kuvittelee, että värvääjät kunnioittaa ja kehuu heitä :)

  vastauksena käyttäjälle: Voi teitä ruåtsalaiset #1061061 Ilmoita asiaton viesti

  amanda
  Jäsen
  Realisti, post: 11764432, member: 23491 wrote:
  Nimimerkki amanda on ihmeen hiljaa, mutta viis siitä.

  En ole lukenut tätä foorumia moniin kuukausiin, sen takia olen ollut hiljaa. Oliko tätä noin vaikea ymmärtää? Ei täällä mitään erikoista kirjoitella, joka minua erikoisesti kiinnostaisi. Ei minua kiinnosta Islamin ja muslimien vihaajat. Kun te ette edes osaa Islamista mitään. Yritin lukea tuota sinun laittamaasi pitkää listaa jakeita Koraanista, mutta havaitsin heti, että olit ihan ulalla, et ymmärtänyt mitä luit. Siihen loppui kiinnostukseni ja jätin kesken. :)
  Mutta voin ehkä kunhan kerkiän, laittaa avauksen joka kiinnostaa minua, laitan sen sitten joko tänne ulkomaat puolelle tai kotimaa puolelle.


  amanda
  Jäsen
  B. Vento, post: 11765421, member: 133 wrote:
  Tarkoitan, että jauhat taas tyhjää.

  Mitäs sanot sitten muslimien vihasta kristittyjä kohtaan, vaikka muslimeja on laumoittain täällä saamassa suojaa ja ilmaista ylläpitoa?

  Et uskaltanut myöntää suomalaista äärioikeistolaisuutta. Sen takia käänsit takkisi ja aloit sättimään muslimeja, ihan ääripoikeistolaisten tavoin kuitenkin :D
  Vai on äärioikeistolaiset mielestäsi tyhjää vain? Ihanko ilmaa ovat vain suomalaiset äärioikeistolaiset? Sehän hyvä olisi jos noin olisi.

  vastauksena käyttäjälle: Voi teitä ruåtsalaiset #1061060 Ilmoita asiaton viesti

  amanda
  Jäsen
  Realisti, post: 11764514, member: 23491 wrote:
  Amandalle ( LF )tiedoksi koraanin opetuksia.

  Näin sadistinen kirja pitäisi kieltää kokonaan ja kaikkialla. Alla olevat ovat vain alku ja määrällisesti vähäinen osa josta nimimerkki amanda ei taida olla tietoinen tai ainakin kieltäytyy niistä kirjoittamaan.

  Suura 9:73 Oi, profeetta, taistele uskottomia ja ulkokullattuja vastaan, ole ankara heitä kohtaan. Heidän viimeinen asuntonsa on oleva helvetti, onneton määränpää.

  Suura 9:123 Te, jotka uskotte, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka ovat lähellänne, jotta he kokisivat teidän voimanne, ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka hartautta harjoittavat.

  Suura 25:52 Älkää siis suostuko uskottomiin, vaan taistelkaa kaikin voimin heitä vastaan.

  Suura 66:9 Profeetta, taistele sitkeästi epäuskoisia ja tekopyhiä vastaan ja ole ankara heitä kohtaan; heidän olinpaikkansa on oleva helvetti. Kurja on moinen määränpää.

  Suura 2:190-191 ”Taistelkaa Allahin tiellä niitä vastaan, jotka taistelevat teitä vastaan … Surmatkaa heidät, missä heitä kohtaattekin … sillä epäjumalan palvelus on pahempi synti kuin tappaminen. ”

  Suura 2:193. Taistelkaa heitä vastaan, kunnes pakanuuden viettelys lakkaa ja keskuudessamme vakiintuu ainoan Jumalan palveleminen

  Suura 8:12 ”Herrasi antoi enkeleille ilmoituksen: ”Minä olen teidän kanssanne. Vahvistakaa niitä, jotka uskovat. Minä asetan pelon uskottomien sydämeen. Hakatkaa poikki heidän kaulansa ja raajansa. ”

  Suura 2:193. Taistelkaa heitä vastaan, kunnes pakanuuden viettelys lakkaa ja keskuudessamme vakiintuu ainoan Jumalan palveleminen

  Suura 8:39 Ja taistelkaa heitä vastaan, kunnes kaikki kiusaukset taukoavat ja kunnes Jumalan tuomiota noudatetaan kaikessa. Mutta jos he taas mielensä muuttavat, kyllä Jumala näkee, mitä he tekevä.

  Noita käskyjä laitetaan käytäntöön joka ikinen päivä.

  Koraani solvaa toisia kansanryhmiä. Alla on lueteltu muutamia esimerkkejä Koraanin rasismista, panettelusta ja solvaamisesta.

  Suura 5:51 Uskovaiset, älkää ottako juutalaisia ja kristittyjä ystäviksenne; he ovat toistensa ystäviä. Joka ottaa heitä ystäväkseen, kuuluu heihin. Allah ei johdata väärintekijöitä.

  Suura 3:118. Te, jotka uskotte, älkää antautuko avomieliseen ystävyyteen muiden kuin teikäläisten kanssa; muut eivät jätä turmelematta teitä. He halajavat teidän perikatoanne, heidän vihansa on jo pursunut heidän suustansa; mutta se, mikä heidän sydämissään piilee, on vielä pahempaa.

  Suura 3.28 Uskovat älkööt ottako uskottomia suojelijoikseen toisten uskovien sijasta. Joka näin tekee, on sanoutunut irti Allahista, paitsi jos pelkäätte heitä.

  Suura 3:73. Älkää uskoko muita kuin uskontoanne todella noudattavia!

  Suura 3.197. Älköön sinua hämätkö se, että uskottomat saavat kierrellä vapaasti maata. Se on hetkellinen nautinto, ja sitten he saavat sijansa Helvetissä, Se on paha lepopaikka

  Suura 4:89. He toivoisivat, että te tulisitte uskottomiksi, aivan kuin he itse ovat, ja siten heidän kaltaisikseen. Älkää ottako itsellenne ystäviä heidän joukostaan, ennenkuin he lähtevät kodeistaan Jumalan retkelle. Jos he palaavat entiseen vihamielisyyteensä, niin ottakaa heidät kiinni ja surmatkaa, missä heidät kohtaattekin.

  Suura 58:22 Kukaan niistä, jotka uskovat Allahiin ja viimeiseen päivään, ei rakasta niitä, jotka vastustavat Allahia ja Hänen lähettilästään, vaikka nämä olisivat heidän isiään ja poikiaan, veljiään tai muita sukulaisiaan.

  Suura 60:1. Te, jotka uskotte, älkää pitäkö Minun ja omia vihollisianne ystävinänne.

  Suura 60:4 Me sanoudumme irti teistä ja niistä, joita te palvotte Allahin lisäksi. Me kiellämme teidät, ja välillämme on viha ja vihollisuus aina siihen asti, kunnes te uskotte yksin Allahiin.

  Suura 3: 109 Te olette paras seurakunta, mikä on muodostunut ihmisten keskuuteen. Te määräätte ihmisille oikeat elämäntavat, estätte heitä pahuudesta ja uskotte Jumalaan. Jos Pyhän kirjan saaneet olisivat uskoneet, olisi se ollut heille parempi; heidän keskuudessaan on uskovaisia, mutta useimmat heistä ovat jumalattomia.

  Suura 9:123 Te, jotka uskotte, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka ovat lähellänne, jotta he kokisivat teidän voimanne, ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka hartautta harjoittavat.”

  Suura 2:89 Jumala kirotkoon uskottomat.

  Suura 2:90 He keräävät vihaa vihan päälle. Uskottomia odottaa nöyryyttävä rangaistus.

  Suura 48: 29 Muhammed on Jumalan sananjulistaja, ja ne, jotka ovat hänen kanssaan, ovat järkähtämättömiä uskottomille, mutta laupiaita toisiaan kohtaan.

  Alla olevissa Koraanin suurissa (jakeissa) uskottomat alennetaan eläimiksi.
  Suura 25: 44 Älä usko, että useimmat heistä mitään vaarinottavat tai ymmärtävät. He ovat karjan kaltaisia; ei, he ovat kauemmaksi oikealta tieltä eksyneet kuin karja.

  Suura 7: 176 Ja jos olisimme tahtonut, olisimme Me totisesti korottanut hänet niillä (tunnusmerkeillämme), mutta hän kiintyi maallisiin ja seurasi himojaan. Hän käyttäytyi kuin koira: jos käyt sitä kohti, pursuu sen kieli ulos suusta, ja jos jätät sen rauhaan, pursuu sen kieli suusta. Näin on laita myös ihmisten, jotka vääntävät tunnusmerkkimme valheeksi; kerro heille siksi tämä kertomus, jotta he ajattelisivat.

  Suura 7: 179 Ja totisesti olemme helvetin omiksi luonut joukon dzinnejä ja ihmisiä. Heillä on sydämet, joilla he eivät ymmärrä, heillä on silmät, joilla he eivät näe, ja heillä on korvat, joilla he eivät kuule; he ovat karjan kaltaisia, ei, he kulkevat vielä pahemmin harhaan; he ovat välinpitämättömiä

  Suura 2: 65 Tehän tiedätte joukossanne ne, jotka rikkovat sapatin ja joille Me sanoimme: »Muuttukaa halveksituiksi apinoiksi!»

  Suura 5: 60 Sano: »Onko minun lueteltava teille eräitä, jotka Jumalan kostoa ovat vieläkin enemmän kokeneet? Näitä ovat ne, joilta Jumala on riistänyt suosionsa ja jättänyt vihansa heidän päälleen.Ne, joiden keskuuteen Hän on siittänyt apinoita ja sikoja ja jotka paholaista palvelevat, – nämä ovat vielä kurjempia ja etäämmälle eksyneitä oikealta tieltä.»

  Suura 7: 166 Ja heidän kerskuessaan teoista, jotka heiltä olivat kielletyt, sanoimme Me heille: »Muuttukaa inhottaviksi apinoiksi!»

  Suura 19: 86 Mutta syntiset me ajamme helvettiin janoisena (karja)laumana.

  Alla olevissa jakeissa uskottomat rinnastetaan vähä-älyisiksi.
  Suura 6: 50 Sano: »En minä väitä teille, että omistan kaikki Jumalan aatteet tai että tunnen silmiltä salatun, enkä minä sano teille olevani henkiolento, enkeli; minä vain noudatan sitä, mikä minulle on ilmoitettua» Sano: »Ovatko sokea ja näkevä yhdenvertaisia? Eikö teillä ole arvostelukykyä?»

  Suura 38: 28 Vai olisiko meidän kohdeltava uskovaisia, hyvää tekeviä samoin kuin pahuuden levittäjiä maan päällä? Tai rinnastaisimmeko jumalaapelkääväiset väärintekijöihin?

  Suura 39: 9 Vai saisitteko saman osan kuin se, joka palvelee Herraa yönkin tunteina, langeten kasvoilleen tai rukoillen seisoaltaan, joka pitää mielessään tulevaa elämää ja luottaa Herransa armoon? Sano: »Ovatko tietävät ja tietämättömät samanarvoisia? Vain ymmärtäväiset ottavat vaarin.»

  Suura 8: 65 Oi Profeetta, innostuta oikeauskoiset taisteluun! jos joukossanne on edes kaksikymmentä sitkeätä, voittavat he kaksisataa, ja jos joukossanne on sata, voittavat he tuhat niistä, jotka eivät usko, siksi että nämä ovat ihmisiä, joilta puuttuu ymmärrys

  Tässä sulle lukemista :D kun et osaa itse lukea ja ymmärtää lukemaasi.  9:73, 9:123, 25:52, 66:9, niissä taistellaan sanojen kanssa uskomattomia vastaan, Koraania apuna käyttäen.  2:190-191, Muslimeilla kuten muillakin, on oikeus puolustaa itseään ja maataan jos jotkut alkaa taistelemaan heitä vastaan aseitten kanssa. Mutta he ei tartu ensin aseeseen, puolustautuvat vasta suítten kun heidän kimppuun hyökätään.  2:193. Hyökkääviä uskomattomia vastaan taistellaan niin kauan kunnes ne lopettaa halunsa alistaa muslimeja.  8:12. Jumala laittoi pelon muslimien kimppuun hyökkääviin uskomattomiin niin kauan kunnes ne lopettivat yrittämästä alistaa muslimeja.  8:39. taistelevat uskomattomia hyökkääjiä vastaan niin kauan kunnes ne lopettavat yrittämästä alistaa muslimeja.  Realisti:
  Noita käskyjä laitetaan käytäntöön joka ikinen päivä.

  Amanda: Missä?  5:51. Muslimeja kehoitetaan, että eivät ota juutalaisia ja kristittyjä liittolaisikseen, sillä he on vain ystäviä keskenään, eivät ole muslimien ystäviä :)  3:118. Ei kannata ottaa ystävikseen sellaisia joiden tarkoitus on vain turmella muslimit. Tuollaiset ihmiset haluavat vain pahaa muslimeille, niitten viha pursuaa heidän suustansa, mutta se miktä he kantaa sydämessään piilossa on paljon pahempaa.

  PS. näyttää siltä, että et edes lue mitäjakeita lainailet vihasivustoilta :)  ja niin edelleen, en jaksa enää lukea sen enempää jakeitasi, sillä et näytä ymmärtävän mitä luet. On kuin opettaisin lapsentarhassa pientä lasta lukemaan
  :)


  amanda
  Jäsen
  Rallimies Kujala, post: 11765450 wrote:
  Muslimimaissa raiskatuksi tullut nainen todetaan oikeudessa syylliseksi raiskaukseen .
  On pitänyt esim. silmillään olevaa huntua liian avonaisena.

  Missä muslimimaissa noin tehdään? Mitä heidän laki sanoo asiasta? Mitä sanoo maalliset lait ja mitä sanoo uskonnolliset lait niissä muslimimaissa joissa väität raiskatun syylliseksi oikeudessa??? Faktat esille??

  vastauksena käyttäjälle: Otetaan briteiltä mallia raiskaustuomioihin! #1091656 Ilmoita asiaton viesti

  amanda
  Jäsen
  Hadermann, post: 11765397, member: 18530 wrote:
  Raiskaus on harvoin Suomessa puukkokurkulla naimista. Se on sellaista kahden tokkuraisen tökkimistä. Sitten kaduttaa ja mennään tekemään ilmoitus raiskauksesta.

  Noin tekee kai muutama nainen, syyllistää syyttömästi, ei ehkä ymmärrä omaa osuuttaan kun oli liian humalassa.
  Useimmat raiskaukset on kuitenkin raiskauksia, joissa mies käyttää väkivaltaa ja tai fyysista voimaansa naiseen ja raiskaa, joko humalapäissään tai selvin päin.

  vastauksena käyttäjälle: Hyvää uutta vuotta! #1091710 Ilmoita asiaton viesti

  amanda
  Jäsen

  Sitä samaa :)

  Gott nytt år

  vastauksena käyttäjälle: Voi teitä ruåtsalaiset #1061059 Ilmoita asiaton viesti

  amanda
  Jäsen
  Realisti, post: 11764514, member: 23491 wrote:
  Amandalle ( LF )tiedoksi koraanin opetuksia.

  Näin sadistinen kirja pitäisi kieltää kokonaan ja kaikkialla. Alla olevat ovat vain alku ja määrällisesti vähäinen osa josta nimimerkki amanda ei taida olla tietoinen tai ainakin kieltäytyy niistä kirjoittamaan.

  Suura 9:73 Oi, profeetta, taistele uskottomia ja ulkokullattuja vastaan, ole ankara heitä kohtaan. Heidän viimeinen asuntonsa on oleva helvetti, onneton määränpää.

  Suura 9:123 Te, jotka uskotte, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka ovat lähellänne, jotta he kokisivat teidän voimanne, ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka hartautta harjoittavat.

  Suura 25:52 Älkää siis suostuko uskottomiin, vaan taistelkaa kaikin voimin heitä vastaan.

  Suura 66:9 Profeetta, taistele sitkeästi epäuskoisia ja tekopyhiä vastaan ja ole ankara heitä kohtaan; heidän olinpaikkansa on oleva helvetti. Kurja on moinen määränpää.

  Suura 2:190-191 ”Taistelkaa Allahin tiellä niitä vastaan, jotka taistelevat teitä vastaan … Surmatkaa heidät, missä heitä kohtaattekin … sillä epäjumalan palvelus on pahempi synti kuin tappaminen. ”

  Suura 2:193. Taistelkaa heitä vastaan, kunnes pakanuuden viettelys lakkaa ja keskuudessamme vakiintuu ainoan Jumalan palveleminen

  Suura 8:12 ”Herrasi antoi enkeleille ilmoituksen: ”Minä olen teidän kanssanne. Vahvistakaa niitä, jotka uskovat. Minä asetan pelon uskottomien sydämeen. Hakatkaa poikki heidän kaulansa ja raajansa. ”

  Suura 2:193. Taistelkaa heitä vastaan, kunnes pakanuuden viettelys lakkaa ja keskuudessamme vakiintuu ainoan Jumalan palveleminen

  Suura 8:39 Ja taistelkaa heitä vastaan, kunnes kaikki kiusaukset taukoavat ja kunnes Jumalan tuomiota noudatetaan kaikessa. Mutta jos he taas mielensä muuttavat, kyllä Jumala näkee, mitä he tekevä.

  Noita käskyjä laitetaan käytäntöön joka ikinen päivä.

  Koraani solvaa toisia kansanryhmiä. Alla on lueteltu muutamia esimerkkejä Koraanin rasismista, panettelusta ja solvaamisesta.

  Suura 5:51 Uskovaiset, älkää ottako juutalaisia ja kristittyjä ystäviksenne; he ovat toistensa ystäviä. Joka ottaa heitä ystäväkseen, kuuluu heihin. Allah ei johdata väärintekijöitä.

  Suura 3:118. Te, jotka uskotte, älkää antautuko avomieliseen ystävyyteen muiden kuin teikäläisten kanssa; muut eivät jätä turmelematta teitä. He halajavat teidän perikatoanne, heidän vihansa on jo pursunut heidän suustansa; mutta se, mikä heidän sydämissään piilee, on vielä pahempaa.

  Suura 3.28 Uskovat älkööt ottako uskottomia suojelijoikseen toisten uskovien sijasta. Joka näin tekee, on sanoutunut irti Allahista, paitsi jos pelkäätte heitä.

  Suura 3:73. Älkää uskoko muita kuin uskontoanne todella noudattavia!

  Suura 3.197. Älköön sinua hämätkö se, että uskottomat saavat kierrellä vapaasti maata. Se on hetkellinen nautinto, ja sitten he saavat sijansa Helvetissä, Se on paha lepopaikka

  Suura 4:89. He toivoisivat, että te tulisitte uskottomiksi, aivan kuin he itse ovat, ja siten heidän kaltaisikseen. Älkää ottako itsellenne ystäviä heidän joukostaan, ennenkuin he lähtevät kodeistaan Jumalan retkelle. Jos he palaavat entiseen vihamielisyyteensä, niin ottakaa heidät kiinni ja surmatkaa, missä heidät kohtaattekin.

  Suura 58:22 Kukaan niistä, jotka uskovat Allahiin ja viimeiseen päivään, ei rakasta niitä, jotka vastustavat Allahia ja Hänen lähettilästään, vaikka nämä olisivat heidän isiään ja poikiaan, veljiään tai muita sukulaisiaan.

  Suura 60:1. Te, jotka uskotte, älkää pitäkö Minun ja omia vihollisianne ystävinänne.

  Suura 60:4 Me sanoudumme irti teistä ja niistä, joita te palvotte Allahin lisäksi. Me kiellämme teidät, ja välillämme on viha ja vihollisuus aina siihen asti, kunnes te uskotte yksin Allahiin.

  Suura 3: 109 Te olette paras seurakunta, mikä on muodostunut ihmisten keskuuteen. Te määräätte ihmisille oikeat elämäntavat, estätte heitä pahuudesta ja uskotte Jumalaan. Jos Pyhän kirjan saaneet olisivat uskoneet, olisi se ollut heille parempi; heidän keskuudessaan on uskovaisia, mutta useimmat heistä ovat jumalattomia.

  Suura 9:123 Te, jotka uskotte, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka ovat lähellänne, jotta he kokisivat teidän voimanne, ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka hartautta harjoittavat.”

  Suura 2:89 Jumala kirotkoon uskottomat.

  Suura 2:90 He keräävät vihaa vihan päälle. Uskottomia odottaa nöyryyttävä rangaistus.

  Suura 48: 29 Muhammed on Jumalan sananjulistaja, ja ne, jotka ovat hänen kanssaan, ovat järkähtämättömiä uskottomille, mutta laupiaita toisiaan kohtaan.

  Alla olevissa Koraanin suurissa (jakeissa) uskottomat alennetaan eläimiksi.
  Suura 25: 44 Älä usko, että useimmat heistä mitään vaarinottavat tai ymmärtävät. He ovat karjan kaltaisia; ei, he ovat kauemmaksi oikealta tieltä eksyneet kuin karja.

  Suura 7: 176 Ja jos olisimme tahtonut, olisimme Me totisesti korottanut hänet niillä (tunnusmerkeillämme), mutta hän kiintyi maallisiin ja seurasi himojaan. Hän käyttäytyi kuin koira: jos käyt sitä kohti, pursuu sen kieli ulos suusta, ja jos jätät sen rauhaan, pursuu sen kieli suusta. Näin on laita myös ihmisten, jotka vääntävät tunnusmerkkimme valheeksi; kerro heille siksi tämä kertomus, jotta he ajattelisivat.

  Suura 7: 179 Ja totisesti olemme helvetin omiksi luonut joukon dzinnejä ja ihmisiä. Heillä on sydämet, joilla he eivät ymmärrä, heillä on silmät, joilla he eivät näe, ja heillä on korvat, joilla he eivät kuule; he ovat karjan kaltaisia, ei, he kulkevat vielä pahemmin harhaan; he ovat välinpitämättömiä

  Suura 2: 65 Tehän tiedätte joukossanne ne, jotka rikkovat sapatin ja joille Me sanoimme: »Muuttukaa halveksituiksi apinoiksi!»

  Suura 5: 60 Sano: »Onko minun lueteltava teille eräitä, jotka Jumalan kostoa ovat vieläkin enemmän kokeneet? Näitä ovat ne, joilta Jumala on riistänyt suosionsa ja jättänyt vihansa heidän päälleen.Ne, joiden keskuuteen Hän on siittänyt apinoita ja sikoja ja jotka paholaista palvelevat, – nämä ovat vielä kurjempia ja etäämmälle eksyneitä oikealta tieltä.»

  Suura 7: 166 Ja heidän kerskuessaan teoista, jotka heiltä olivat kielletyt, sanoimme Me heille: »Muuttukaa inhottaviksi apinoiksi!»

  Suura 19: 86 Mutta syntiset me ajamme helvettiin janoisena (karja)laumana.

  Alla olevissa jakeissa uskottomat rinnastetaan vähä-älyisiksi.
  Suura 6: 50 Sano: »En minä väitä teille, että omistan kaikki Jumalan aatteet tai että tunnen silmiltä salatun, enkä minä sano teille olevani henkiolento, enkeli; minä vain noudatan sitä, mikä minulle on ilmoitettua» Sano: »Ovatko sokea ja näkevä yhdenvertaisia? Eikö teillä ole arvostelukykyä?»

  Suura 38: 28 Vai olisiko meidän kohdeltava uskovaisia, hyvää tekeviä samoin kuin pahuuden levittäjiä maan päällä? Tai rinnastaisimmeko jumalaapelkääväiset väärintekijöihin?

  Suura 39: 9 Vai saisitteko saman osan kuin se, joka palvelee Herraa yönkin tunteina, langeten kasvoilleen tai rukoillen seisoaltaan, joka pitää mielessään tulevaa elämää ja luottaa Herransa armoon? Sano: »Ovatko tietävät ja tietämättömät samanarvoisia? Vain ymmärtäväiset ottavat vaarin.»

  Suura 8: 65 Oi Profeetta, innostuta oikeauskoiset taisteluun! jos joukossanne on edes kaksikymmentä sitkeätä, voittavat he kaksisataa, ja jos joukossanne on sata, voittavat he tuhat niistä, jotka eivät usko, siksi että nämä ovat ihmisiä, joilta puuttuu ymmärrys

  Minä olen minä, Amanda, en ole joku muu. Minä en sille mitään voi jos eräät muutkin on kirjoitelleeet tai kirjoittelevat Ruotsista tänne Suomen puolelle. Tästä huolimatta minä olen vain minä, Amanda, enkä kukaan muu.
  En kirjoittele itsestäni ja odotan myös, että muut ei kirjoittele minusta tai tee mielikuvitusjuttujaan minusta, sillä minä en ole tämän foorumin aihe missään avauksessa. Myöskään minä, Amanda, en kirjoittele täällä satujuttuja muista kirjoittajista. Huuhaa kirjoittelut muista kirjoittajista laskevat foorumin tasoa, huonontavat hiekkalaatikon tasolle :)

  Mitä tulee uskontoon Islam, Realisti ei tunne uskontoa Islam. Realisti osaa vain samat jakeet Koraanista kuin Daesd-terroristit.
  Koraani on etupäässä uskonasioita käsittelevä kirja uskovaisille muslimeille.

  Voisin oikeastaan joskus tehdä täällä avauksen siitä, että daesh ei ole sama kuin uskonto Islam ja todistan sen Koraanin ja sunnan avulla :)


  amanda
  Jäsen
  B. Vento, post: 11765412, member: 133 wrote:
  Juu, eiks oo kauheeta! Hohhoijaa…

  Haukottelu näkyy tarkoittavan, että et välitä, tai hyväksyt äärioikeiston vihan muslimeja kohtaan?

  vastauksena käyttäjälle: Voi teitä ruåtsalaiset #1061058 Ilmoita asiaton viesti

  amanda
  Jäsen
  derechas, post: 11760216, member: 10651 wrote:
  No, Amanda mitä siellä Sveduissa on nyt tapahtunut kun sossujen kannatus on laskenut vaaleista liki 5 % ja SD noussut yli 5% hitsarin sauma pettänyt vai?

  Se, että sd kannatus hieman noussut ja S laskenut, ei merkitse sitä, että sd pääsisi valtaan. Täällä on edelleenkin blockpolitiikka. S huono menestys johtuu siitä, kun S ei ole majoriteetti, kuten ei olisi M. sd pelleilee vågmästarrollillaan. Tyhmät antaa äänensä sdlle. Monet kannattaa sdtä koska sanovat, että muut puolueet ei heitä ajattele. Miksi eivät ajattele? Aikaisemman hallituksen 8 vuotisena hallintoaikana oikeisto vei niin paljon köyhemmiltä ja S ei voinut mitään tälle. Nyt kun on S hallitus, kesti yli vuoden ennen kuin S hallitus pystyi alkaa käyttämään omaa budgettuiaan. Nyt S hallitus on alkanut ottaa pois edellisen hallituksen huonoa satoa köyhille. Silti monet edelleenkin kannattaa sdtä, vaikka sd on edellisen hallituksen kanssa samaa mieltä monessa asiassa. Kaivavat nyt kuoppaa itselleen uudelleen jos himoitsevat oikeistohallitusta seuraavaksi hallitukseksi, ei kuitenkaan sd ääri-hallitusta, mutta muitten oikeisto puolueitten tekemää hallitusta. Eivät ymmärrä omaa parastaan.

  vastauksena käyttäjälle: Voi teitä ruåtsalaiset #1061057 Ilmoita asiaton viesti

  amanda
  Jäsen
  Hadermann, post: 11758199, member: 18530 wrote:
  Saman huomasin minä. Tuho on jo alkanut.

  Jaa, että mitä huomasit? Ruotsissa edelleenkin hyvä talous, kohonnut joka vuosi.

  vastauksena käyttäjälle: Euroopan siirtolaiskriisi #1086594 Ilmoita asiaton viesti

  amanda
  Jäsen
  oWHQ U, post: 11758278 wrote:
  Amanda vaikeni.
  Kootut selitykset lepää tyhjän päällä.

  Valitan, mutta en vilkaise tälle foorumille joka päivä, sen takia kirjoitan milloin sattuu, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Minä en myöskään vastaile kaikille. Roska kirjoituksiin voin vastata kun olen uusi foorumilla, mutta aikani katseltuani, hiljennyn jonkin verran, sillä en tuhlaa aikaani lapsellisiin kirjoituksiin ja islamofobisten kopioituihin kirjoituksiin ja en myöskään vastaa persoonaani kohdistuviin lapsellisiin ärähtelyihin.
  Täällä voi laittaa estolistalle joitakin jos haluaa. En mene niin pitkälle, ja se merkitsee käytännössä, että en lue kaikkien kirjoituksia. Laitan vain nimimerkit muistiin ja muistan olla vastailematta heille, jos on rekiseröidyistä kirjoittajista kysymys. Puskista huutajat, vastaan jos on asiallinen kirjoitus. Olen aikuinen, en jaksa alkaa huutelevaan lastenleikkiin mukaan. On muutakin tekemistä.

  vastauksena käyttäjälle: Euroopan siirtolaiskriisi #1086593 Ilmoita asiaton viesti

  amanda
  Jäsen
  Ajan Suunta, post: 11758117, member: 23571 wrote:
  No hyvä! Kerroppa, että miksi Euroopan pitäisi olla valmis ottamaan vastaan miljoonia ihmisiä Lähi-Idästä ja Afrikasta, kun esimerkiksi Lähi-Idän maat eivät takuuvarmasti toivottaisi tervetulleeksi vaikka miljoonaa kristittyä?

  Silloin kun joillakin on hätä, silloin yleensä lähimmäisiään rakastavat auttavat. Sivistyneet valtiot haluaa auttaa hädässä olevia. Kyseessä ei ole ainoastaan vain Suomi. Myös paljon köyhemmät valtiot on ottanut vastaan miljoonia pakolaisia. Kautta aikain on aina ollut ihmisiä joilla on hätä suuri ja silloin aina ollut auttajia. Se on sivistyksen merkki kun tunnetaan empatiaa ja osaa laittaa itsensä toisen asemaan, joilloin ymmärtää.
  Kohtele muita samalla tavalla kuin odotat, kuin odotat muitten kohtelevan sinua.

  vastauksena käyttäjälle: Johan on saatana touhua #1087561 Ilmoita asiaton viesti

  amanda
  Jäsen
  Realthing, post: 11758076, member: 102 wrote:
  Jo on perkele alettu sopeuttamaan suomalaisia musulmaanien pukukoodiin. Kuopiossa musulmaanien kanssa huseeraaville naisille on ehdotettu peittävää pukeutumista !!! Voi vittu millaista saatanan touhua. On se perkele kumma miten näitä musulmaaneja hyysätään ja suomalaisten pitäisi sopeutua heidän sääntöihinsä. Alkaa mennä liian pitkälle. Painukoot sinne mistä ovat tulleet jos eivät kestä suomalaisten tapoja, perkele.

  Ketään ruotsalaista ei kehoiteta pukeutumaan musliminaisten uskonnollisiin pukineisiin. Ei Suomessa eikä Ruotsissa.
  Sen sijaan Ruotsissa musliminaiset on otettu huomioon muodissa. Monella taholla on jo modelleja jotka käyttää hijab pässään. Ei mikään ihme, sillä Ruotsi ottaa kaikki kansalaiset huomioon.
  Suomen muodista en tiedä mitään.
  .http://www.expressen.se/mode/hm-valde-modell-i-sloja–karlekshyllas-pa-sociala-medier/
  .http://www.svt.se/nyheter/inrikes/slojan-tar-sig-in-i-modebranschen
  .


  amanda
  Jäsen
  Hadermann, post: 11758078, member: 18530 wrote:
  Ruotsi romahtamassa.

  Se on vain ajankysymys.

  Satun asumaan Ruotsissa. Ei täällä mikään romahda. Ruotsi on edelleenkin rikas valtio ja saa myöhemmin hyödyntää uusista tulokkaista.
  Migratinsverket sanoo, että mitään hätää ei vielä ole. Ruotsiin on ennenkin otettu paljon pakolaisia yhtäaikaa, tähän on totuttu. Ainoa huoli on kun on asunnoista pulaa.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 104)