Realisti

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 261)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Voi teitä ruåtsalaiset #1061068 Ilmoita asiaton viesti

  Realisti
  Jäsen

  Kaiketi myöskin Suomelle.
  ”Irakilaiset ovat parasta mitä Suomelle on tapahtunut pitkään aikaan”

  Posted on 22.4.2016 by Paavo Tajukangas // 4 Comments

  https://paavotajukangas.files.wordpress.com/2016/04/120618egyptmuslimbrother_6314110.jpg?w=900

  … Silmäni ovat viimeistään nyt auenneet maailman hädälle. Useimmilla tuntemillani Irakista ja Afganistanista paenneilla ihmisillä on takanaan hirvittäviä kohtaloita: lähisukulaisten kuolemia, läheltä piti -pommituksia ja ampumisia, elämää ilman sähköä, vettä, ruokaa, rahaa, opiskelu- tai työmahdollisuuksia, ilman toivoa, seurana vain jatkuva pelko ja pahuus…

  Ja:

  … Arabisyksy ja -kevät, mitä kaikkea ne ovatkaan elämääni tuonut. Irakilaiset, syyrialaiset, jemeniläiset ja muut uudet ystäväni ja tuttavuudet ovat tuoneet elämääni aivan uusia ulottuvuuksia. Se helppous, millä he osoittavat rakkautta, ystävyyttä, hellyyttä, välittämistä ja ihailua on tervehdyttänyt minua sisältäpäin niin voimakkaasti, että suuri osa siitä ikiroudasta, mikä on kököttänyt sydämessäni 50 vuotta on sulanut pois…

  Ylläolevat tekstit ovat lainausta Rasmuksesta ja Hannele Vestolan blogista. Tekstit ovat aiheuttaneet rasmuksessa lämmintä itkua.

  Tajukankaan toimituksessa pohdittiin eilen sitä, kuka mahtaa huolehtia afganistanilaisista, irakilaisista, jemeniläisistä ja muista uuden ystävien kotimaansa vammaisista? Luultavasti heidät on tapettu, tai ainakin jätetty kylmästi oman onnensa nojaan kun hyvinvoivat miehet ovat lähteneet euroreilille.

  Hannele Vestola jatkaa:

  … Silmäni ovat auenneet myös pahuudelle omassa maassamme. Se on tullut näkyväksi turvapaikanhakijoiden tulon myötä, ja se on kylmivää, koska se on asunut koko ajan täällä, piilossa, nurkan takana naapurissa ja pikkukylässä. Se pahuus riemuitsee, kun ihmisiä hukkuu Välimereen, se iloitsee, kun lapset palelevat kovissa pakkasissa Serbian rajalla, se kylvää valheita, pelkoa ja vihaa, enkä voi ymmärtää, miten niin moni ihminen pystyy elämään sen ja itsensä kanssa.

  Belgian pääministeri Jan Jambon sen sijaan kertoi taanoin, että Belgian muslimit juhlivat Brysselin terrori- iskua.

  https://paavotajukangas.files.wordpress.com/2016/04/danish-muslims.jpg?w=900

  … He ovat saaneet pitkän ja vaikean prosessin jälkeen oleskelulupia ja asuntoja, oppineet uskomattoman nopeasti kieltä, päässeet vapaaehtoistöihin, työharjoittelupaikkoihin ja oikeisiin töihin, siivoavat, kokkaavat oman maansa ruokaa ja leipovat leipää ja pikkuleipiä, polttelevat joskus vesipiippua, opettavat meille arabiaa ja arabialaista kulttuuria ja tutustuvat innoissaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Saunominen, halonhakkuu, hiihtäminen, luistelu, laKäsi sydämelle, sinä ennakkoluuloinen ”kriitikko”: onko se sinulta pois?skettelu, tulipalopakkaset, paljuilu, avantouinti, jalkapallopelit, lumiukkojen rakentelu, joulukirkko, salibandymatsit, koiranäyttelyt ja agilitykisat, metsäretket räntäsateessa, takkatuli, Lapin kulta, nuotiolla paistetut broilerimakkarat, ravit…

  Miksi virolaisille maahanmjuuttajille ei tarjoilla veronmaksajien kustannuksella moottorikelkkasafareita? Miksi venäläisille tai ruotsalaisille maahanmuuttajille ei tarjoilla veronmaksajien kustannuksella agilityä ja koiranäyttelyitä? Miksi amerikkalaisille maahanmuuttajille ei tarjoilla veronmaksajan kustannuksella Vermon raveja? Miksi muslimeille tarjoillaan tätä kaikkea?

  Vestola kysyy:

  Käsi sydämelle, sinä ennakkoluuloinen ”kriitikko”: onko se sinulta pois?

  Kysymys luultavasti on suunnattu myös Tajukankaan toimitukseen. Vastaus kuuluu: Onko se minulta pois? Ei mitenkään. Ei ole keneltäkään pois, jos muslimimaahanmuuttajia elätetään ilmaiseksi. Jotkut nyt vaan eivät yksinkertaisesti halua, että maassa on pieni muslimivähemmistö, jota hellitään ja paijataan kuin kultakimpaletta, mutta joka sisältä on silkka paskaa.

  … Ymmärrä ja muista: suurin osa siitä ”tiedosta”, mitä sinä kaivat ja löydät muslimeista netin roskakuiluista, ei ole totta. Me pystymme hyvin elämään heidän kanssaan yhdessä ja he oppivat meidän kulttuurimme, vaikka he eivät syökään sianlihaa. Minun, perheeni ja monien tuttavieni silmät ja sydämet ovat avautuneet lämmölle, välittämiselle ja ilolle, jota Lähi-idän ihmiset ovat tuoneet elämäämme. Heidän joukossaan on varmasti myös mätiä omenia. Sellaisia me emme tarvitse enää lisää, omasta takaa heitä on jo tarpeeksi.

  Kaikki mitä Tajukankaan sivuilta voi lukea, on totisinta totta ja osa jutuista perustuu jopa paikanpäältä nähtyyn ja koettuun faktaan. Siitä löytyy satoja kuvia ja filmejä yksin tästä blogista. Husbyn jättimellakat ja Rinkebyn jokailtainen älämölö, poliisien kivittäminen, ruotsalaisten naisten huorittelu ja miesten homottelu arkipäivää ja tämän takaa Vestolan välittävät ja lämpimät Lähi- Idän ihmiset.

  … ”Irakilaisten tulo on parasta, mitä tälle maalle on tapahtunut puoleen vuoteen”, sanoi mieheni. Ja minä mietin usein, miten pientä ja hämärää minun elämäni olikaan, ennen kuin maailma tuli kylään ja herätti minut tokkuraisesta horroksestani.

  Tajukangaskin on herännyt tokkurasta, sen tekivät Vestolan miehen tapaan irakilaiset, yhtenä.

  Vestola lopettaa juttunsa:

  … Älä sylje minun ja ystävieni kasvoille kurjuutta, joka mielessäsi velloo. Etsi pahan olosi lähteet ja puhdista ne. Hengitä, ota kiinni olemassaolostasi, tunne paikkasi maailmassa. Niin turvapaikanhakijatkin tekevät ahdistuksessaan. Heillä ei ole helppoa. Uskon, että ei ole sinullakaan.

  Heidän siipensä alkavat kantaa. Niin alkavat sinunkin, kun uskot elämään ja ihmisiin.

  Ruotsin tilastojen mukaan heidän siipensä eivät kanna vaan niitä räpyttelee ruotsalainen veronmaksaja. Viiden vuoden maassaolon jälkeen 82 % uusruotsalaisista on työttömänä ja naisista 91 %.

  Juttu löytyy täältä: https://hannelevestolablog.wordpress.com/2016/04/20/auenneet-silmat-kantavat-siivet/

  vastauksena käyttäjälle: Ukraina suojelee Eurooppaa #1067654 Ilmoita asiaton viesti

  Realisti
  Jäsen

  Vai suojelee Ukraina Eurooppaa? Mutta kuka suojelee Ukrainaa?
  Ehkä neekerit ja muslimit?
  http://www.tallinna24.ee/artikkeli/311527-viron-ex-ulkoministeri-neekerit-ja-muslimit-uhkaavat-viron-olemassaoloa

  Aika koomista, joita tältä saitilta ei puutu, niin hän puhuu ”neekerien” uhkaavan heidän olemassaoloaan, vaikka heidän tärkeimmän liittolaisensa muslimi presidentti edustaa kyseistä ihmisryhmää. Ja onhan Virossa olevista jenkkisotilaistakin osa on mustia.

  vastauksena käyttäjälle: Onko vodkalla sielu? #1058340 Ilmoita asiaton viesti

  Realisti
  Jäsen
  Hadermann, post: 11772735, member: 18530 wrote:
  Väärä käännös ja vanhaa tietoa. Nykyisin ei käytetä perunaa. Se oli kommunistiaikaan.

  Maan päivän 2016 viikonloppua virkistävä pösilö Hadermann häirikölle on tyypillistä erilaiset suuruuskuvitelmat, voimakas ihailun tarve ja empatian vähäisyys. Häirikkö kokee olevansa oikeutettu erikoiskohteluun. Olet kateellinen ja ylimielinen sekä yrität käyttää muita häikäilemättä hyväksesi. Paitsi minun kohdalla et siihen kykene. En halua olla tyly, mutta aiempienkin esiintymistesi perusteella sulla on tiskirätin karisma ja alimman luokan paskanjauhamisen status ja olemus. Häirikkö josta kukaan ei ole koskaan kuullut paitsi suuruuden hulludessa ”tuntemasi” olemattomat merkkihenkilöt.
  Ja kaiken kukkuraksi hän lienee yksi Viron yksi kymmenestä hylätystä avioeron jälkeisestä juoposta lapsesta
  http://www.tallinna24.ee/artikkeli/383534-viro-on-isattomien-lasten-maa-yhdeksan-isaa-kymmenesta-hylkaa-lapsensa-avioeron

  vastauksena käyttäjälle: Miksi Saksa ottaa pakolaisia? #1086821 Ilmoita asiaton viesti

  Realisti
  Jäsen

  http://realitysocial.net/index.php/fi/reality/blog/entry/2016/03/eurooppa-tekee-itsemurhaa

  EUROOPPA TEKEE ITSEMURHAA
  03.03.2016

  b2ap3_thumbnail_1.jpg

  EUROOPPA TEKEE ITSEMURHAA
  ¨Joka ei tunne historiaa, on tuomittu toistamaan sitä.¨

  Ei ole olemassa sellaista taitekohtaa historiassa, jolloin islam olisi muuttunut myötämieliseksi Eurooppaa kohtaan, päinvastoin islamilaisen maailman aggressio Eurooppaa kohtaan lisääntyy koko ajan. Turkin Erdogan haluaa takaisin kaikki ottomaanien aikaiset alueet ja käyttää näitä pakolaisvirtoja Troijan hevosena, että maat voidaan vallata sisältäpäin. Eikö kukaan Euroopassa käsitä tätä Erdoganin kiristystä?

  b2ap3_thumbnail_2.jpg

  Turkki korottaa koko ajan vaatimuksiaan ja samaan aikaan lähettää pakolaisia Kreikkaan. Eikö kukaan ihmettele, että nämä muslimi ”pakolaiset” ovat melkein kaikki nuoria miehiä, miksi? Lisäksi kaikki heistä maasta riippumatta haluavat kovasti treenata, miksi? Silloin kun itse asuin arabimaassa, ei sikäläisillä nuorilla miehillä ollut minkäänlaista halua ruumiillisiin urheilulajeihin tai muuhun kuntoiluun.

  b2ap3_thumbnail_3.jpg
  b2ap3_thumbnail_4.jpg

  Yhdysvallat on Uuden Maailmanjärjestyksen saavuttamisen vuoksi halunnut Eurooppaan kaaoksen. Rockefellerin sanoin: ”Me kaikki tarvitsemme kaaoksen ympärillemme hyväksyäksemme Uuden Maailmanjärjestyksen”. Mutta islamilaiset käyttävät tilaisuutta hyväkseen toteuttaakseen omat tavoitteensa, eli palauttaakseen ottomaanien aikaiset rajat, sekä luodakseen suuren islamilaisen kalifaatin, jonka johtajaksi eli kalifiksi on muslimiveljeskunta jo nimittänyt Erdoganin. Tätä eivät nämä rockefellerit ole ottaneet huomioon luodessaan tätä Uutta Maailmanjärjestystä, jossa pitäisi olla: yksi maa, yksi hallitus, yksi raha, yksi uskonto, jonka aikovat kehittää Vatikaanin kanssa kaikille sopivaksi. Kristinuskon he aikovat hävittää, vaikka toisaalta kristityt ovat aika hyvin sen jo itse hävittäneet.

  b2ap3_thumbnail_5.jpg

  Meidän tulisi kuitenkin muistaa, että ainoastaan kristityt maat ovat kehittyneet. Vain kristityistä maista ovat tulleet kaikki keksinnöt, lääkkeet, tekniikka ja tietotekniikka. Muslimimaista ei ole tullut yhtään mitään, ja tämä johtuu uskonnosta, joka pakottaa ihmiset elämään jatkuvasti siinä barbaarisessa ajassa 1400 vuotta sitten, jolloin Muhammad tuon uskonnon kehitti. He pitäytyvät tarkasti Koraanin kirjoituksissa, jolloin puolet väestöstä, eli naiset, ovat ainoastaan synnytyskoneita, ja siinä välissä heitä voidaan varmuuden vuoksi hakata, jos ovat vaikka ajatelleet jotain aviomiestään vastaan. Tämä lukee Koraanissakin.

  b2ap3_thumbnail_6.jpg
  b2ap3_thumbnail_7.jpg

  Eläimiin suhtaudutaan sairaan sadistisesti, koska ovat Koraanin mukaan saastaisia. Niitä kidutetaan, jos sellainen kohdalle osuu, joka on rääkättävissä. Koiria he pelkäävät aivan hysteerisesti ja juoksevat karkuun, mutta pienet koirat varokoot. Ne he rääkkäävät kuoliaaksi. Muslimeilla on Koraanin mukaan oikeus ottaa haltuunsa saastaisten kristittyjen ja juutalaisten omaisuus, sekä pitää heitä orjinaan. Vääräuskoisten tappamisesta muslimi pääsee automaattisesti paratiisiin, missä 72 neitsyttä on odottamassa tuota vääräuskoisen murhaajaa, valmiina antautumaan hänelle.

  b2ap3_thumbnail_8.jpg

  Eurooppalaisten tulisi herätä nopeasti, etteivät maat tule niin täyteen muslimeja, jolloin he voivat aloittaa valloituksensa sisältäpäin!

  Sofia Roth


  Realisti
  Jäsen

  Miksi suomalaisten itäissi antaa arvoa pakanjauhaja kartanonomistajalla ?
  Joka eii anna meille mitään arvoa,ei miksikään. Meille jotka olemme yhdessä tasa-arvoisesti ja demokraattisesti antaneet arvon toisillemme ja myös tuolle savlaismoukalle.
  Ja sitten ne tulevat tänne ja haluavat vain ja yksinomaan tuhota meidän viime vuosisatojen työn ja kun me sanomme,että ei moukka se käy tulla meiän silmille Meidän on viimeinkin puolustustettava itseämme, läheisiämm,demokratiaa,tasa-arvoa ja sananvapautta.
  On vihdoinkin aika laittaa moukalleja niiden aisankannattajille kertakaikkinen stoppi.
  Emme siedä tuollasta oman väkemme – sentään sivistyneen – keskuudesta miksi ihmeessä antaisimme moukkamaisen trollin tuhota maamme ja maanosamme ?


  Realisti
  Jäsen

  Suomi on sairastunut taudin nimi avoin rasismi. Otsikko on hemmetin hyvä, mtta kohdistuu hiukanväärin. Ehkä GWE48 sallii hiukan korjata otsikkoa. Ehkä tästäs selvinnee rasismin alkulähteeet

  ISLAMISTA ON VAIN HAITTAA KAIKILLE SUOMALAISILLEKIN

  Eli miksi meidän jotka olemme olleet järjen ääni pitäisi selitellä yhtään mitään.

  Suwakkien olisi jo vihdoinkin aika ymmärtää,että ”monikulttuurisuus” eli suomeksi sanottuna islamisaatio on vain unelma jossa vaihdetaan ruokareseptejä,tanssitaan kansantansseja, ehkä soitetaan kansanmusiikkia ja ihastellaan erikoista pukeutumista. Ei se sitä ole.

  ”MONIKULTTUURISUUS” TEKEE ELÄMÄSTÄ YHTÄ HELVETTIÄ

  Monikulttuurisuus on toisten niskoilla elämistä,joukkoraiskauksia,äärimmäisen huonoa käytöstä,rasismia,naisten alistamista,tavallisten ihmisten-ennen muuta naisten ja tyttöjen jatkuvaa häirintää,autojen polttamista,miessakeissa naisten ahdistelua ja ryöstämistä ja raiskaamista,joukkotappeluita. Muhamettien imaamien ja vastaavien uhoa,kuinka tytöt ja naiset pitää alistaa koiran asemaan ja kuinka he tulevat siis muhametit valloittamaan Euroopan ja jokaisen eurooppalaisen maan.

  EI SAA ANTAA PERIKSI MAMUTTAJILLE

  Meidän jokaisen on – voimien ja mahdollisuuksien mukaan – tehtävä selväksi kaikentasoisille päättäjäjille ja myös suwakkikavereille,että tämä ei enää käy.

  Yhdelläkään päättäjällä ei kunnissa,eikä valtiolla,eikä myöskään ydelläkään virkamiehellä ole oikeutta olla edistämässä muslimisaatiota typerillä päätöksillä,joiden seurauksena turvattomuus lisääntyy,sosiaalikulut nousevat kattoon ja ylikin ja yhteiskuntarauha järkkyy.

  Myös valtamedian on vihdoinkin ymmärrettävä,että sen kuuluu olla maksajien ja lukioiden,kuuntelijoiden ja katsojien asialla ei muhamettiläisten propakandatoimistoina.

  On muistettava että,kun muhametille antaa pikkusormen niin se vie ainakin koko käden.

  JOKAINEN SUWAKKI ON TERRORISTIN ASIALLA

  On kysyttävä esimerkiksi joka kerta suwakin tavatessaan,että todista minulle,anna näyttö,että nämä ”rikastuttajat” ovat todellakin hyödyttäneet suomalaista yhteiskuntaa millään tasolla enemmän kuin niistä on ollut haittaa.

  Jokaisessa suwakissa asuu -ehkä tietämättään – imaami. Miksi ?,siksi,että molemmat ovat samalla asialla !

  Suwakit on haastettava älylliseen keskusteluun,eikä antaa periksi,kun ne rupevat heiluttamaan rasistikorttia,koska jokainen meistä tietää,että rasistien määrä on mitätön. Tuo suwakkien ”rasistitemppu” on ikivanha keino,jolla ihminen pyrkii – siis,kun tietää jäävänsä tappiolle – jumittamaan tai muuttamaan keskustelun-. Ja suwakkihan jää tappiolle,kun aletaan puhua reaalimaailmasta ja ehkä siis jopa alkaa käsittää oikeasti olleensa väärässä koko ajan ja Herra tietää korjaa ajatteluaan.

  Suwakkia kanntta auttaa ymmärtämään,että : ”Vain idiootti ei tarkista kantaansa ”.

  ÄLÄ PÄÄSTÄ SUWAKKIA KUIN KOIRAA VERÄJÄSTÄ

  Ensinnäkin me olemme auttaneet jo sotilaskarkureita ja näitä muita aivan tarpeeksi,toiseksi missä on se määrä ja hinta mikä tässä vielä pitäisi maksaa,millä suwakki takaa sen ,että meillä ei räjähdä ja mikään sopimus ei poakota meitä ottamaan esim. tp-hakijoita määrättömästi varsinkin,kun ne ovat auheuttaneet jo ! uhan yhteiskuntarauhan järkkymiselle !!

  Tällä em. tarkoitan,että ei pidä antaa suwakin heilutteleman rasistikortin hämätä,koska se on vain mölinää,eikä sen takana ole mitään muuta kuin pehmeää unelmahöttöä maailmasta jota ei ole missään koskaan ollut,ei ole ,eikä tule.

  vastauksena käyttäjälle: Suomen ja Viron erilaisuus #972304 Ilmoita asiaton viesti

  Realisti
  Jäsen

  Vanhempani kielsivät keskustelemasta idioootien kanssa. Koskee sinua Hadermann, savolainen hölmäke, mutta 73 luku on melkoinen onnettomuus luku

  vastauksena käyttäjälle: Jakautuva Eurooppa myytävänä! #1084834 Ilmoita asiaton viesti

  Realisti
  Jäsen

  Jaaha, että oikien myytävänä. Sllitkoolla hiukkan erimieltä asiasta. Siteeraanpas hiukan FB-kaveriani

  MISSÄ VIIPYY VAURAAN ARABIMAAILMAN SOLIDAARISUUS USKONVELJILLEEN?

  https://jamesgonzo.files.wordpress.com/2016/03/teretulemastsaudeihi.jpg?w=620

  Kaikki epäisänmaalliset epä isän maalliset hyvät ihmiset™ nillittävät siitä, että me sivistyneet länsimaalaiset emme tee tarpeeksi maahamme tunkeutuvien kissoja rääkkäävien ja naisväestöämme ahdistelevien ja joukkoraiskaavien ählämiläisten monitaito-osaajien hyvinvoinnin eteen! Heidän mielestään ylläpito kylpylähotelleissa, ilmaiset lääkäripalvelut ja iso tukku päivärahaa ei selvästikään riitä! Nämähän ovat etuja, joista leipäjonossa seisova pottunokkainen kanta-astuja voi vain unelmoida…

  EU on ottanut jo vastaan miljoonia kyseenalaisen taustan omaavaa potentiaalista muslimiterroristia, kun taas öljyvauraat ihmisoikeuksia solvaavat rauhanuskonnon™ ählämit eivät ole tehneet mitään auttaakseen uskonveljiään.

  Poliittinen eliittimme on pitänyt lukuisia kriisi-istuntoja, joissa ollaan mietitty ratkaisuja, kuinka taltuttaa mantereellemme tunkeutuvan islamilaisen ihmislietteen virta. Yhdessäkään istunnossa ei olla puhuttu siitä, kuinka ohjeistaa esim. islamin kehtona tunnettua vaurasta Saudi-Arabiaa kantamaan kortensa kekoon. Tähän mennessä öljyäveriäät islamilaiset maat eivät ole tehneet mitään auttaakseen uskonsisariaan. Tämän toiminnan vauras ählämilä on selkeästikin ulkoistanut hyväuskoisille vääräuskoisille kulttuurimarxisteille. Tästä hyvä esimerkki Suomen Hölmölä, jonka Stubb, Orpo, Sipilä ja Soini täysin rinnoin siunaavat… Siunattua pääsiäist

  vastauksena käyttäjälle: Kostonisku, uskoen tekonsa oikeuteen #1095271 Ilmoita asiaton viesti

  Realisti
  Jäsen

  Kostoiskuista hiukan faktaa!


  ISLAMIN VERINEN HISTORIA

  24.03.2016 21:52

  b2ap3_thumbnail_1.jpg

  Muslimit ovat joukkomurhanneet yli 669 miljoonaa ei-muslimia vuodesta 622 lähtien. Tosiasiassa mikään ideologia ei maailman historiassa ole ollut samanlainen massamurhaaja kuin islam. Mm. viimeisen 500 vuoden aikana muslimit ovat tappaneet 80 miljoonaa kristittyä Balkanilla, Unkarissa, Ukrainassa ja Venäjällä sekä mestanneet 1,5 – 2 miljoonaa kristittyä Armeniassa. Lisäksi virallisten arvioiden mukaan muslimit ovat teurastaneet Intiassa 80 miljoonaa hindua. Sopii ehkä muistuttaa, että muslimihistorioitsija Firistha (s. 1570) laski itse, että muslimit murhasivat yli 400 miljoonaa hindua islamilaisen hallinnon aikana Intiassa, karsien hinduväestöä 600 miljoonasta 200 miljoonaan. Tässä yhteydessä ei voi välttyä ajatukselta, että jospa muslimit ovatkin pelastus maapallon väestön liikakasvulle, kun alkavat pikapuoliin teurastaa 730 miljoonasta eurooppalaisesta, sanotaanko vaikkapa 500 miljoonaa.

  b2ap3_thumbnail_2.jpgb2ap3_thumbnail_2a.jpg

  Joka vuosi islamistit tappavat enemmän ihmisiä, kuin mihin Espanjan inkvisitiolaitos pystyi 350 vuoden aikana vuodesta 1478 vuoteen 1834. Kun kristityt karkottivat tuona ajanjaksona muslimit Iberian niemimaalta, inkvisitio otti mallinsa muslimeilta, eli että vääräuskoiset tulee tappaa. Niinpä likvidoitiin kaikki ihmiset, jotka katsottiin islamin saastuttamiksi, jopa ne jotka olivat olleet muslimien orjina. Inkvisitiolaitos jahtasi myös islamista kristityiksi kääntyneitä, sillä epäilivät heidän harjoittavan salaa islamin uskoa, koska koraanin mukaanhan muslimi ei voi luopua uskostaan, kuolemanrangaistuksen uhalla. Näin toimiessaan Espanjan inkvisitiolaitos pelasti Iberian niemimaan islamistien hallinnolta, mutta tuohon muslimien karkottamiseen kului lähes 400 vuotta. Eli nyt herää kysymys, pitäisikö Euroopan äkkiä pelastaa se, mitä pelastettavissa on?

  b2ap3_thumbnail_3.jpg

  Nykypäivänä islamistiterroristit teurastavat joka päivä enemmän ihmisiä, kuin esimerkiksi Klu Klux Klan viimeisten 50 vuoden aikana. Ontuva, mutta kuvaava vertaus, sillä muslimit murhasivat 9/11 iskussa New Yorkissa kahdessa tunnissa enemmän viattomia ihmisiä kuin IRA terroristit 36 vuoden aikana Pohjois-Irlannissa, olkoonkin että tuosta WTC:n iskusta syytetään myös rahaeliittiä, mutta tekijät olivat kuitenkin muslimeita. Nämä ovat siis lukuja muslimien murhaamista ei-muslimeista. Mutta muslimit pitävät myös orjia.

  b2ap3_thumbnail_4.jpg

  Thomas Sowell arvioi kirjassaan (Race and Culture, BasicBooks, 1994), että Atlantin yli on viety 11 miljoonaa ja Pohjois-Afrikan sekä Lähi Idän muslimimaihin 14 miljoonaa ihmistä orjiksi. Orjakaupasta tiedetään, että jokaista kiinniotettua orjaa kohden moni kuolee. Lähetyssaarnaaja David Livingstone arvioi, että jokaista plantaasille asti saatua orjaa kohti viisi muuta oli kuollut matkan aikana. 11+14 miljoonaa tekee 25 miljoonaa orjaa, kerrottuna viidellä, tekee 125 miljoonaa ihmistä, jotka menehtyivät muslimien Afrikassa harjoittamassa orjakaupassa.

  b2ap3_thumbnail_5.jpg

  Muslimit ovat siis teurastaneet ihmisiä enemmän kuin Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot tai Idi Amin (joka itse oli sunni muslimi) yhteensä. Eikä toisin uskovien tappaminen ole loppunut vaan jatkuu aina vaan. Eli mikään ideologia ei ole suorittanut samanlaisia kansanmurhia kuin islam, eikä mikään ideologia ole ollut niin pitkäikäinen verenhimossaan kuin islam – yli 1400 vuotta! Eikä mikään aatesuuntaus tai harhaoppi ole niin väkivaltainen, epädemokraattinen ja naisvastainen kuin islam, ja siksi muslimiyhteiskunnat ovatkin jääneet europpalaisista pahasti jälkeen. Ja tämän ajatusmaailman kannattajia me olemme nyt päästäneet sadoin tuhansin tänne Eurooppaan (ja lisää on tulossa), ensin elämään meidän siivellämme, kunnes he tuntevat itsensä riittävän vahvoiksi ja teurastavat meidät – kuten ovat tehneet historian aikana kaikille alistamilleen kansakunnille. Sitäkö me odotamme kiltisti pää pölkyllä?

  b2ap3_thumbnail_7.jpg

  Lue lisää: http://www.taikaluukku.com/news/islamin-verinen-historia/


  Realisti
  Jäsen

  Tässäpä on amanda (LF) raasulle hiukann ilta lukemista!

  MUSLIMIT EIVÄT KOTOUDU
  26.03.2016 18:21

  b2ap3_thumbnail_koirat-013.jpg

  Muslimit eivät hyväksy sanontaa ”maassa maan tavalla”, koska Koraani opettaa, että muslimit jo lähtökohtaisesti ovat aina oikeassa ja kaikki muut väärässä. Oli kyse mistä tahansa. Esim. imaamit moskeijoissa opettavat edelleen, että maapallo on pannukakku ja sillä siisti. Muslimeille suomalaisen elämäntavan hyväksyminen merkitsisi islaminuskon hylkäämistä, ja siitä taas määrätään sharia-lain mukaan kuolemantuomio.

  b2ap3_thumbnail_koirat-012.jpg

  Eli jos me suomalaiset haluamme säilyttää oman kulttuurimme, muslimit on yksiselitteisesti ajettava pois maastamme. Ja ensimmäinen heistä saisi olla somaliheimon päällikkö HH, joka pakotettaisiin viemään mukanaan koko heimonsa, koska somalit ovat loisineet täällä jo 25 vuotta meidän kustannuksellamme, valloitusretkellään, tuhoamassa tätä meidän sukupuolten yhdenvertaisuudelle perustuvaa laillista yhteiskuntajärjestystämme, vaikka Somalia on nykyjään heidän suosikkilomakohteensa. Ei kait missään muussa sotaa käyvässä maassa voi lomailla tai käydä hankkiutumassa raskaaksi, paitsi Somaliassa – suomalaisen sossun kustannuksella.

  b2ap3_thumbnail_koirat-008.jpg

  Tässä yhteydessä on syytä nostaa esiin eräs mielisairas esimerkki somalien humpuukiuskonnosta islamista, joka ei nykyaikaisten kriteerien mukaan edes voisi olla uskonto, väkivaltaan kiihottamisensa takia. Eli kyse on koirista, meille rakkaista kotieläimistä, jotka kuuluvat kiinteänä osana suomalaiseen kulttuuriin lemmikkeinä, paimen-, vartio- ja metsästyskoirina sekä mm. sokeain opaskoirina. Hadithien, eli Koraanin tulkintojen mukaan koira on epäpuhdas ja vältettävä eläin. Niin saastainen, että jos koira sattuu kulkemaan Mekan suuntaan kumartuneen rukoilijan ja Mekan välistä, rukous ei mene perille.

  b2ap3_thumbnail_koirat-020.jpg

  Eräässä Hadith Bukharissa Muhammedin opetuslapsi Abdullah Umas sanoo, että kaikki valtakunnan koirat tulee tappaa (ihan kuten kaikki vääräuskoisetkin tulee tappaa). Kummallisinta koiravihassa on se, että missään ei sanota, mikä koirissa on vikana, kun ei se ainakaan vääräuskoinen voi olla. Sen sijaan koira on vaan NAJIS ja najis tarkoittaa saastaista uskonnollisessa mielessä, ilman mitään järkevää perustelua. Asenne on yhtä mielisairas kuin imaamin väite siitä, että maapallo on pannukakku, koska jos se olisi pallo, niin lentokone ei ikinä saapuisi perille Mekkaan vaan lentäisi sen ohi, sillä pallohan pyörisi lentoreitin alla. Näin siis eräs kuuluisa imaami julistaa hurskaille muslimeille ympäri maailmaa.

  b2ap3_thumbnail_koirat-009.jpg

  Yhtä lailla koira, ilman mitään järkeenkäypää perustelua, on vaan najis eli saastainen uskonnollisessa mielessä. Ja jos ihminen on kontaktissa eläimeen tai asiaan, joka on najis eli epäpuhdas, hän ei selviä siitä muutoin kuin peseytymällä seitsemän kertaa peräkkäin, joista yksi pesu tulisi Koraanin mukaan tehdä hiekan ja mudan sekoituksella. Rukoileminen siinä lomassa saattaa sekin auttaa. Yksi koirankarva vaatteissa riittää tuon pesurituaalin aiheeksi. Märkä koira on vielä kammottavampi, sillä puistellessaan turkkiaan, se pirskottaa najisia kaikkialle.

  b2ap3_thumbnail_koirat-018.jpgb2ap3_thumbnail_koirat-021.jpg

  Koira on niin halveksittu, että arabiankielessä se on lähes hirvittävin haukkumasana. Toisen nimittäminen koiraksi on muslimille rankinta mitä voit keksiä. Kokeilepa joskus kuiskata somalille: ”Senkin koira!” niin näet kuinka vastapuolen otsasuonet pullistuvat räjähdyspisteeseen. Olen joskus tehnyt niin, ja vaikutelma oli ihan sama kuin liikaa puhalletulla ilmapallolla. Somalin pää oli räjähtää, joten minä häivyin äkkiä paikalta!

  b2ap3_thumbnail_koirat-030.jpgb2ap3_thumbnail_koirat-031.jpgb2ap3_thumbnail_koirat-033.jpg

  Kuinka suvakkien haaveilema monikulttuurinen yhteiskunta voi siis ikinä onnistua? Me tiedämme, että muslimi ei voi elää ”maassa maan tavalla”, koska se olisi Koraanin vastaista, ja siitä saa kuolemantuomion. Esimerkkejä on viljalti. Matumuslimitaksikuski ei ottanut sokeaa koiran takia kyytiin, tullissa ei saa käyttää huume- tai rahakoiria, koska muslimimatkustajat saastuvat, poliisikoiran vienti VOK:iin saastuttaa kaikki matut, eivätkä he sitten pysty suorittamaan seitsenkertaista pesurituaalia tilan puutteen vuoksi, eikä hiekkaa ja mutaa riitä kaikille. Huumekoiraa ei saa viedä kotietsintään somalien luokse, kun haetaan huumekätköjä, koska muutoin koko asunto saastuu, ja yhteiskunnan on kustannettava heille uusi asunto, sekä kaikki kalusteet saastuneiden tilalle, ja maksettava muuttokustannukset.

  b2ap3_thumbnail_koirat-004.jpg

  Eli lyhyestä virsi kaunis. Muslimien kanssa monikulttuurisuus on mahdottomuus, päinvastoin kuin katolisten, ortodoksien, luterilaisten, tai vaikkapa hindujen kanssa. Muslimit eivät uskontonsa määräysten mukaan voi ikinä sopeutua yhteiskuntaamme, jonka hyvinvoinnin juuret ovat kristillisessä tasa-arvossa niin ihmisten kuin koko luomakunnan kanssa. Mitä pikemmin heidät kaikki ajetaan ulos maastamme, sitä vähemmän he ehtivät tuhota tätä edistynyttä järjestelmäämme. Lahjotuista poliitikoistamme huolimatta voimme kaikki vaikuttaa heidän pikaiseen häipymiseensä Suomesta hankkimalla vaikkapa lisää koiria kumppaneiksemme. Kehotan kuitenkin varovaisuuteen, sillä jo nyt on pikkupaikkakunnilta kadonnut lemmikkejä pihapiiristä, ja lemmikin (kissan tai koiran) kärsimysten täyteinen kuva on sitten löytynyt musulmaanin facebooksivulta ristiinnaulittuna, rääkätyn uhrin vieressä virnistelevän matun voitonmerkkinä. Netti on täynnä muslimien eläinrääkkäyshirveyksiä, joten en laittanut niitä tämän artikkelin kuvitukseen, poraamaan lukijan mieleen lähtemättömiä kauhuvisioita.

  b2ap3_thumbnail_koirat-002.jpg

  Max Roth

  Lue lisää: http://www.taikaluukku.com/news/muslimit-eivat-kotoudu/#.VvpOaJBSvXE.facebook

  vastauksena käyttäjälle: Suomen ja Viron erilaisuus #972302 Ilmoita asiaton viesti

  Realisti
  Jäsen

  Millainen ero on suomalaisen ja virolaisen välillä. Toella mahtaval. Suomalaiseet ovat viiennellä sijalla onnellisuus barometrilla….ja onnettomat virolaiset ovat vasta sijalla 73. Melkoinen ero
  Raportti: Tanska on maailman onnellisin maa – Suomi listan viides
  YK:n perustaman kestävän kehityksen tutkijaryhmän SDSN:n ja Columbian yliopiston Earth Instituten selvityksen kuudesta onnellisuuden mittarina käytetystä kriteeristä yksi oli anteliaisuus.
  Raportti: Tanska on maailman onnellisin maa

  13-1-3362041.jpg

  World Happiness Reportissakymmenen onnellisimman maan joukosta löytyvät kaikki Pohjoismaat. Suomi nousi viime vuoden kuudennelta sijalta viidenneksi. Tanska nappasi maailman onnellisimman maan tittelin Sveitsiltä, joka on tämän vuoden listauksessa toisena.

  Raportissa onnellisuuden mittareina käytettiin kuutta kriteeriä.

  Kriteerit olivat bruttokansantuote henkeä kohden, odotettavissa oleva terve elinikä, tunne vapaudesta tehdä elämänvalintoja, vapaus korruptiosta, anteliaisuus sekä se, onko henkilöllä jotakuta tukemassa vaikeina aikoina.

  Raportin valmistelivat YK:n perustama kestävän kehityksen tutkijaryhmä SDSN sekä yhdysvaltalaisen Columbian yliopiston Earth Institute.

  Britannia on tutkijoiden mukaan 23. onnellisin maa, Ranska sijalla 32 ja Italia sijalla 50. Yhdysvallat löytyy listalta sijalta 13.

  denmark1.jpg
  Kööpenhaminalaiset nauttivat elämästään Kuninkaan puistossa keväällä 2011. Kuva: Jonas Vandall Ortvig / EPA

  – Viesti omalle maalleni on hyvin vahva. Yhdysvallat on rikastunut paljon viimeisten 50 vuoden aikana, mutta siitä ei ole tullut onnellisempi, SDSN:n johtaja, professori Jeffrey Sachs kertoi uutistoimisto Reutersille.

  Vähiten onnellisia maita olivat Benin, Afganistan, Togo, Syyria ja Burundi, nyt neljättä kertaa julkaistussa raportissa kerrotaan. Kreikassa, Egyptissä ja Saudi-Arabiassa onnellisuus väheni kuitenkin kaikkein eniten vuosista 2005–2007 vuosiin 2013–2015.

  vastauksena käyttäjälle: Paska kuplii ja kusi lainehtii #1093955 Ilmoita asiaton viesti

  Realisti
  Jäsen
  Hadermann, post: 11768150, member: 18530 wrote:
  QWE48 sanoi:
  Ei voi kuin ihailla ja kadehtia Osi1:n kaltaisia virtuooseja joilta tekstiä tulee kuin sudenkuraa.

  Jostain se kusitonka aina vuotaa. Johan minä ihmettelin kuka on tuo järjen ”jättiläinen”

  Tämä alustus sopii enemmän kuin hyvin nimimerkki Hadermaniin paremmin kuin nenä päähään, Paska kuplii ja kusi lainehtii.

  Hadermanan, Venäjä trolli on kiinnostunut vain itsestään. Hän ei tunne empatiaa eikä välitä kumppaninsa tunteista.
  Narsisti kärsii persoonallisuushäiriöstä, jonka vuoksi hänellä on suuria kuvitelmia itsestään. Narsisti ei tunne juuri empatiaa, ja hänellä on voimakas ihailun tarve. Narsisti kokee olevansa oikeutettu erikoiskohteluun ja on kateellinen tai ylimielinen. Muita ihmisiä hän voi käyttää häikäilemättä hyväkseen. Halutessaan sadistinen narsisti osaa kuitenkin olla varsin hurmaava, joten suhteen alussa narsismia voi olla vaikea tunnistaa. Tarkkaile siis näitä!

  1. Hän pitää itseään parhaana
  Narsisteja on useampaa tyyppiä, mutta kaikki he pitävät itseään parhaimpina ja osaavimpina. Jotkut vain syyttävät muita siitä, etteivät ole pärjänneet niin hyvin kuin heidän olisi kuulunut. Muut eivät ole tajunneet hänen suuruuttaan tai ovat yrittäneet taivuttaa hänet tylsiin sääntöihin. Toiset taas näyttävät noudattavan sääntöjä, mutta tekevät silti kaikkensa manipuloidakseen tiensä huipulle helpointa reittiä.

  2. Hän kaipaa jatkuvaa ihailua
  Jokainen pitää siitä, että saa silloin tällöin kuulla kohteliaisuuksia itsestään. Mutta narsisti kaipaa niitä koko ajan. Hän haluaa loputtomasti imartelua ja toisten kehuja.

  3. Hän hukuttaa toisen huomioon – aluksi
  Suhteen alussa narsisti kohtelee kumppaniaan aivan kuin tämä olisi yhtä huikea tapaus kuin minä hän itseään pitää. Hän kuitenkin tavoittelee tällä vain omaa hyötyään. Mistä sitten tunnistaa, onko kyseessä tavallinen ihailu ja hurmaaminen, vai narsistinen kehuminen? Narsistilla huomio menee helposti yli. Kun tavallinen ihminen sanoo kohteliaisuuden, voi hurmausvaihteella oleva narsisti täräyttää niitä kymmenen putkeen. Hän voi myös ostaa ylimitoitettuja lahjoja tai tehdä dramaattisia temppuja saadakseen huomiota. Jos toinen on liikkeellä aidoin motiivein, on hän usein hienovaraisempi.

  4. Kieltävä vastaus ei kelpaa hänelle
  Narsisti loukkaantuu, jos kieltäydyt jostain mitä hän ehdottaa. Hän ottaa ein hyvin henkilökohtaisesti.

  5. Hän uskoo olevansa aina oikeassa
  Narsistit ovat taitavia manipuloimaan ja viettelemään muita ihmisiä, mutta he eivät pysty rakastamaan toista aidosti. Narsisti ei pyydä anteeksi riidan jälkeen tai myönnä olevansa väärässä. Omasta mielestään hän ei edes voi olla väärässä. He eivät ajattele toisten tunteita, ja odottavat että toinen pyytää anteeksi silloinkin, kun syy on heissä itsessään.

  6. Heillä ei ole aitoja ystäviä
  Narsistin voi tunnistaa siitä, kuinka hän kohtelee ihmisiä, joilta ei halua mitään. On hyvä merkki, jos kiinnostuksesi kohteella on vanhoja ystäviä ja monia vuosia kestäneitä ihmissuhteita. Narsistin ystävyyssuhteet eivät tahdo kestää, ja heillä on taipumusta kehuskella kuuluisilla ystävillään tai tutuillaan.

  7. Hän on äärimmäisen itsekäs
  Onko sinun uhrauduttava koko ajan ja kehuttava toista väsymiseen asti, eikä hän ole valmis samaan? Huonompi juttu. On normaalia, jos ihminen käyttäytyy joskus itsekkäästi tai ei huomioi toista. Mutta narsisti käyttäytyy näin jatkuvasti. Hänen tarpeensa ovat ykkössijalla, eikä muista ole väliä.

  8. Lisäksi hän kuvittelee tuntevansa tärkeitä ja maineikkaita henkilöitä, kuten Hororkovskin.


  Realisti
  Jäsen
  Engel, post: 11768773 wrote:
  Kyllä sitä voi maustekasviksi luonnehtia, se antaa makua natokiimaisten soppaan .

  Tässäpä ryssän nuoleskelijalle faktaa josta josta engel ei ole juurikaan maininnut. Koskee myös mullikan perseen aistelija Hadermania.

  vastauksena käyttäjälle: Voi teitä ruåtsalaiset #1061067 Ilmoita asiaton viesti

  Realisti
  Jäsen

  Ruotsalaiset hyysärit ovat järjestäneet matuille loisteliaat olot. Ehkä amandakin löytää täältä itsensä ja antaa matujen kyntää kuivunutta sänkeensä oikein kunnolla. Kun maa on ylikansoitettu niin sitten idiootit löytävät muita vaihtoehtoja, mm. mereltä.

  http://paavotajukangas.com/2016/02/17/ruotsi-aikoo-asuttaa-turvapaikanhakioita-luksus-risteilyaluksiin/

  Ruotsi aikoo asuttaa turvapaikanhakijoita luksus- risteilyaluksiin

  Posted on 17.2.2016 by Paavo Tajukangas // 5 Comments

  https://paavotajukangas.files.wordpress.com/2016/02/1359110442.jpg?w=410&h=271&crop=1
  https://paavotajukangas.files.wordpress.com/2016/02/1359110513.jpg?w=202&h=133&crop=1
  https://paavotajukangas.files.wordpress.com/2016/02/1359111043.jpg?w=202&h=134&crop=1
  https://paavotajukangas.files.wordpress.com/2016/02/ocean-room-gala-dinner.jpg?w=305&h=203&crop=1
  https://paavotajukangas.files.wordpress.com/2016/02/20151210225438_ie.jpg?w=307&h=203&crop=1

  Kun Ruotsin kaikki hotellit ja lomakeskukset ovat nyt täytetty turvapaikanhakijoilla, on seuraava vaihe alkaa käyttämään kelluvia hotelleja. Ensimmäinen tällainen on luksusristeilyalus m/s Ocean Gala. Maahanmuuttovirasto on tehnyt yrityksen US Shipmanager kanssa sopimuksen, joka toimitta kyseisen aluksen lähiaikoina Ruotsiin. Maahanmuuttovirasto haluaa aluksen Härnosandin satamaan, mutta kunta laittaa raivokkaasti vastaan.

  Ocean Gala, aikasemmilta nimeltään m/s Island Cape ja m/s Scandianvian on vuonna 1982 rakennettu lemmenlaiva ja oli aikoinaan maailman suurin ristelyalus. Se on risteilly mm. Bahaman ja New Yorkin välillä ja myöhemmin Oslon ja Kööpenhaminan väliä. Viimeksi alus on ollut Välimerellä.

  Alus on hulppea, 190 metriä pitkä. Vertailun vuoksi Viking Linen Grace on 218 metriä pitkä. Ocean Galalla on casino, teatteri, kuntosali, useita ravintoloita, saunoja, uima- altaita, netti ja vaikka mitä. Hytit ovat suurelta osin ikkunallisia parvekehyttejä, sillä alus on ollut pitkien matkojen risteilyalus. Vielä nykyäänkin alus on rankattu kolmen tähden kelluvaksi luksukseksi. Maahanmuuttovirasto laskee majoittavansa alukselle 1 790 henkeä.

  http://www.virginholidayscruises.co.uk/island-cruises/island-escape/

  Maahanmuuttovirasto, eli veronmaksaja tulee maksamaan 453 kruunua/ asukas vuorokaudessa (n. 50 euroa) ja kun alus on lastattu täyteen, tulee vuorokaudelle hintaa noin 800 000 kruuna, noin 87 000 euroa. Hinta sisältää täyden ylläpidon asukkaille.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22279193.ab

  On hyvä, että sotaa ja vainoa paenneet voivat aloittaa uuden elämän tuntien itsensä tärkeksi. Kotiutuminen lähtee näin paremmin käyntiin ja pikkuhiljaa pakolainen voi sitten palata maan pinnalle veronmaksajien tasolle.

  amandan älynväläys: PS. näyttää siltä, että et edes lue mitäjakeita lainailet vihasivustoilta :)  ja niin edelleen, en jaksa enää lukea sen enempää jakeitasi, sillä et näytä ymmärtävän mitä luet. On kuin opettaisin lapsentarhassa pientä lasta lukemaan
  :)

  Koraanin vihasivuja lainailen!


  Realisti
  Jäsen

  Kepein mielin oitan sadistisen Trolli Hadermanin paskan jauamisen ja lisään asiallisen artikkelin (johon paskaläjä Haderman ei edes pysty).

  http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/173098-kova-lausunto-tvssa-venaja-varoittaa-suomea-taalta-pesee-lisaa-jos-halutaan#.VsLUteMmklc.facebook

  Ulkopoliittisen instituutin tutkija Charly Salonius-Pasternak arvioiYlen A-studiossa, että Suomessa pidetään liikaa pimennossa Venäjään liittyviä ratkaisuja.

  – Etenkin, kun kyseessä on Venäjä, Suomessa on ollut tapa ratkaista kaikki ongelmat virkamiestasolla. Asioita pidetään salassa, Salonius-Pasternak sanoi.

  Hänen mielestään ”salassa pitäminen” vaikeuttaa kokonaistilanteen näkemistä jopa Suomen hallituksen sisällä. Hybridisotaa käsittelevässä lähetyksessä Salonius-Pasternak korosti, että hybridisodassa palapelin eri osaset saattavat hahmottua vasta sitten, kun on jo liian myöhäistä.
  Salonius-Pasternak kommentoi myös Venäjän roolia turvapaikkakriisissä. Venäjän nähdään jo yleisesti pyrkivän kiihdyttämään turvapaikanhakijoiden virtaa ja siten horjuttamaan Euroopan yhtenäisyyttä.

  – Venäjä ei ole aloittanut tätä koko pakolaismuuttovirtaa, mutta siellä on huomattu, että tästä voidaan hyötyä. Tämä on ollut erinomainen tapa aiheuttaa eripuraa Suomessa, nähdä, miten poliitikot reagoivat ja myös varoittaa, että täältä pesee lisääkin, jos halutaan, Salonius-Pasternak sanoi.

  LUE MYÖS: Rajut haukut Venäjälle: ”Tämä on nähty ennenkin – Uusi Krim”

  LUE MYÖS: Nyt tuli jäätävä lausunto Euroopan huipulta: Venäjän käytös ”järkyttää ja tyrmistyttää”

  A-studiossa esillä olivat myös maakaupat. Kiinteistö- ja maakaupoilla saatetaan Salonius-Pasternakin mielestä ”valmistella maaperää” jopa kymmenien vuosien aikajänteellä. Hän piti hyvänä sitä, että parin viime vuoden aikana viranomaiset ovat heränneet maakauppa-asiaan.

  A-studiossa entinen ulkoministeri, oppositiopuolue SDP:n kansanedustaja Erkki Tuomioja katsoi, että esimerkiksi ilmatilaloukkaukset on aina julkistettu välittömästi.

  – Valtionjohdon näkemys on ollut, että näissä ei ole mitään poliittista tai sotilaallista uhkaa tai viestiä, Tuomioja sanoi.

  Tuomiojan mielestä mitkään hybridisotaan mahdollisesti liittyvät toimet eivät erityisesti kohdistu Suomeen.

  Salonius-Pasternak on tästä eri mieltä. Hänen mielestään väite, että Venäjän toimet eivät kohdistu Suomeen on irrelevantti. Salonius-Pasternak vastaa Tuomiojalle Twitterissä, että Suomeen kohdistetaan turvallisuuspoliittisia toimia, joita tavalliset naapurit eivät tee.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 261)