SarviJaakko

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 384)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Kaikki voidaan ulkoistaa #1096752 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen

  Minä ulkoistan nyt itseni täältä muutamaksi viikoksi.

  vastauksena käyttäjälle: Kurvarit länsirajoillamme. #1092454 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen
  jänkäjoonas1943, post: 11773561, member: 13301 wrote:
  Kyllä asia on niin, että työyhteenliittymä PateOsi on siihen asiantuntijapari vailla vertaa. Olethan sinä pää ja esikuntalumpioitsija ja Pate on niimpal ollut konttavallas Haren eres.:rolleyes:

  Ei ole sinun kirjoitustaito kouluja käymällä saatu. Opettiko mummosi kirjoittamaan? Kiertokoulun vahva vaikutus näkyy.

  vastauksena käyttäjälle: Tavaramerkki #1096811 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen

  Minun uusi kuva on entinen suomiduunari ja nyt fritzien pikkuherra, jolla on kaunis morsian. Tuo riittää minulle.

  vastauksena käyttäjälle: Autokaupassa tapahtui ! #1096107 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen
  jänkäkyrväri, post: 11773598 wrote:
  Kun lukee palstalla noita jänkän kommentteja, niin niistä paistaa kateus ja katkeruus.

  Se tuntuu piinavan ainakin Keuruun alueella.

  En ole enään entisiin kavereihini yhteydessä. Olen saanut uudet ja paremmat kaverit omista piireistäni. Simasuu odottaa lasta ja siten uudistuu perhekin.

  vastauksena käyttäjälle: Rautakaupassa tapahtui #1096814 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen
  jänkäjoonas1943, post: 11773597, member: 13301 wrote:
  Ei tuo ole mithään! Odotas vaan kun Pate räväyttää autokauppatapaukset, niin heikommat pyörtyilee!

  Taisit jo pökrätä, kun et osaa kirjoittaa vastauksia.

  vastauksena käyttäjälle: Jaskan palsta #1089804 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen

  Jaskalla menee hyvin. Meneekö sinulla hyvin?

  vastauksena käyttäjälle: Ukraina suojelee Eurooppaa #1067857 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen
  jänkäjoonas1943, post: 11773594, member: 13301 wrote:
  Mölö

  Oletko poliisi? Osaat lukea, mutta et kirjoittaa.

  vastauksena käyttäjälle: Jaskan palsta #1089799 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen
  Keuruun Kaisa, post: 11768411 wrote:
  No mutta, seurakunnan vanha lerppakulliko se siellä. Mahtavaa lukea että sinulla viimeinkin joku onnistuu, hienoa. Laitahan palstalle muutama kuva morsiamestasi ja asuinympäristöstäsi, olisi vanhojen naapureiden kiva katsella.

  Onnitteluni sinulle. En tule jatkossa häiritsemään korkeakulttuuriasi. Olet onnistunut kerrankin elämässäsi. Sait minut poistumaan täältä.

  vastauksena käyttäjälle: Jaskan palsta #1089796 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen

  Taisin jo kertoa, että komennukseni päättyi Ruotsin tehtaan kautta tammikuun lopussa. Uuden sopimuksen tein nyt Saksan tehtaan kanssa. Huono kielitaitoni teki tepposen ja luulin saavani paskemman työn. Jaskasta tuli wartungsmanager. Komea titteli Jaskalle. Meitä on täällä seitsemän ja työvuorot menevät kolmessa vuorossa. Työ on kevyttä valvontaa ja teemme kaksi työvuoroa pötköön ja sitten kaksi vapaata. Työhuone oli myös yllätys. Hieno. Kaikki tehtaan tekniset toiminnot näkyvät ja hälyytykset tulevat tauluun. Sitten vaan ohjaat sinne porukan katsomaan mikä on vialla. Minä johdin ennen yhtä vikaporukkaa.
  Olin niin pöllämystynyt, että en edes kysynyt palkastani. Kotona vasta katselin paperia ja palkka nousi ihan kivasti.

  Nyt on Jaskalla sellainen liksa, että ei viitsi mainostaa. Koti alkaa olemaan valmis. Simasuu on tehnyt kaunista jälkeä kotona ja on muutenkin tosi mukava. Pihakeittiö on ollut ahkerassa käytössä. Simasuu tilasi gruusialaista viiniä muutamia kymmeniä pulloja saksalaiselta maahantuojalta. Laatikot tuotiin kotiin rahtivapaasti. Siinä on kolmea erilaista viiniä. Simasuu tykkää ottaa lasin, parin viiniä ruuan kanssa ja minulle taas maistuu oluet. Usein riittää vesikin. Yksi viini niistä on todella pehmoista ja hyvää. Pullon kyljessä lukee Metekhi. On siinä muutakin tekstiä, mutta sitä Jaska ei ymmärrä.

  Vielä tämä kuukausi ja alkaa kevät. Nyt on ollut tuulista ja sateista. Naapurit ovat kehuneet grillitelttaa, kun se pitää tuulen ja sateen, mutta on valoisa. Laitoin ledisarjan kattoa kiertämään. Illalla siellä on kiva istuskella kaasupylvään lämmössä. Meidän talon vierestä lähtee pyörätie ja jatkuu ties minne. Simasuun kanssa meinattiin ostaa polkupyörät. Niillä on kiva ajella, kun ilmat paranee. Töissä tulee vain istuttua ja pitäisi liikkua.

  Hauskaa viikonloppua!

  vastauksena käyttäjälle: Jaskan palsta #1089795 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen

  Taas on viikko vierähtänyt ja kiireitä pidellyt. Uusi koti alkaa jo näyttämään kodilta ja on tosi viihtyisä. Simasuulta onnistuu talousdenpito todella mukavasti. Se ei ole minun vahvinta osaamista.

  Uusia hankintoja on tehty ja alkaa olla valmista. Nyt on kunnon kokoinen telkkari.

  Sen grillin kasaaminen ei ollutkaan yhden pyhäpäivän juttu. Se on kokonainen piha/kesäkeittiö. Nyt se on kasassa ja todella komea kapistus.

  Koeponnistin grillin viikolla kaverini kanssa. Bratwurstia ja kassleria. Hyvää tuli ja hienosti toimii. Telttapaviljonki oli hyvä hankinta, kun satelee ja ilmat on kohtuullisen vilpoisia.

  Naapurikin kävi ihmettelemässä kesäkeittiötä ja tarjosin kaljat. Mukava ukkeli ja entinen opettaja. Hänen setänsä oli ollut Suomessa sodassa.
  Paikka oli Oullu (Oulu). Oli oikein vääpelismiehiä ja kylmää oli ollut vuoden ympäri.

  No minähän kehuin kovasti aseveljiä ja kohta hän kipitti kotiinsa ja ilmestyi snapsipullon kanssa takaisin.
  Sitten hän kertoi miten Saksa oli kaput sodan jälkeen ja pommitettu maantasalle ja nälkä riivasi kansaa. Paremmin alkoi menemään vasta 1949, kun tuli D-markka.
  Suurin käänne tapahtui 1951. Elintaso alkoi nousta ja Reinhold sai uuden puvun, eikä vanhoista kyrsittyä. Ei se helppoa ollut varmaan. Isä oli kaatunut sodassa. Asuivat sedän nurkissa isän entisessä kotitalossa. Oma koti oli mennyt pommituksissa.

  Minä ylistin kovasti Saksan nousua. Kehui minua mukavaksi mieheksi ja kivaksi naapuriksi. Sanoin olevani töissä paperitehtaassa ja konemestari. Sain heti ylennyksen insinööriksi, vaikka olen teknikko.

  Avasin juuri päivän ensimmäisen oluen. Tästä se alkaa. Simasuu tekee juuri ruokaa. Jotain keittoa on tulossa ja hyvä tuoksu.

  Hauskaa viikonloppua!

  vastauksena käyttäjälle: Jaskan palsta #1089788 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen

  Tällä viikolla on kiirettä pitänyt. Muutot on tehty ja töitä painettu. Nyt tulin kotiin ja avasin Diebelsin. Kaverini juovat sitä, mutta minulle tuo maku on hieman vieras ja totuttelen.

  Jaska kävi ostamassa viimeisen päälle grillin puoleen hintaan. Vain hiiligrilli on oikea grilli. Kolme keittotasoa kaasulla, parila ja lämmitysuuni, jääkaappi toimii kaasulla ja sähköllä, kuuden hengen laadukas ruokailuastiasto, lavuaari, pystyharja laseille ja hana ym. ym.

  Grillillä voi kokata kaikkea. Oikea hinta oli 1850 euroa, mutta sain sen puoleen hintaan. Siitä löytyy kaikki herkut. En ole tuollaisia grillejä Suomessa koskaan nähnyt. Suomessa hintakin olisi varmaan neljä tonnia.

  Simasuu nauroi kippurassa, kun raahasin grillin kotiin. No tuota me tarvitaan juuri ensimmäisenä. Rakkaani, ensi sunnuntaina on jo kevät. Koko ensi viikolle on luvattu yli +10. Nyt hänkin kehuu grilliä kovasti.

  Sunnuntaina saan sen kokonaan kasaan ja koeponnistetaan se. Pitää ostaa vielä kaasupullo grilliin. Hiiliä sain kaksi pussia kaupantekijäisiä. Kaupassa olisi ollut myynnissä kaasulla toimiva ulkolämmitin + telttapaviljonki. Hinta oli vain 380 euroa eli puoleen hintaan. Pitää mennä sekin ostamaan.

  Uusi sänky on ostettu. Todella hieno. Ikää taitaa olla yli satavuotta. Sen on valmistanut H. Göhler, mutta vuosiluku puuttuu.

  Patjat ostimme viimeisen päälle. Maksoivat yli 2000 euroa. Sänkyvanhus + kaksi yöpöytää ja lipasto myös pari tonnia. Kaikki samaa sarjaa ja samasta verstaasta. Vahvistin sänkyvanhusta. Tein töissä paremmat metallituet jaloille ja runkoon.
  Lisäsin vinotuet kuuden millin puikosta. Entiset olivat liian heppoiset. Vaihdoin myös uudet pultit. Nyt ei jalat nitku. Simasuu on vahannut sänkyä ja pöytiä mehiläisvahalla useita kertoja. Todella upea sänky ja kaapit. Painaa aivan tolkuttomasti. Ei ole tammea säästelty. Onneksi menevät osiin. Saksalaista laatukäsityötä parhaimmillaan. Niistä tulikin makuuhuone täyteen.

  Simasuu on tehnyt jo kahteen huoneeseen verhot. Todella kauniit ja valo tulee kauniisti sisälle.

  Akkakin soitteli viikolla ja haluasi perua avioeron. On karvakäsi kai jättänyt. Minä taas totesin; Minkä kirjoitin sen kirjoitin. Ei se tullut hetken mielijohteesta. Halusi tulla keskustelemaan. Ei kiinnosta totesin ja luuri kiinni.

  Simasuun huonekalut hukkuivat tänne kuin puolukka puuroon. Huomenna on tarkoitus mennä taas katselemaan lisää huonekaluja ja mattoja. Kunnon televisio pitää ostaa. Simasuun taulu TV 24 on liian pieni. Sen voisi jatkossa siirtää makuuhuoneeseen ja kunnon töllö olohuoneeseen.

  Ei tässä hullumpia. Hauskaa viikonloppua!

  vastauksena käyttäjälle: Jaskan palsta #1089782 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen

  Ei ole todellista. Jaska on tehnyt muuttoa koko päivän Simasuun ja kaverinsa kanssa, niin jo täällä on käynyt ulostamassa Marx, Engels, Lenin ja Stalinin äpärät.

  Mikä teitä vaivaa? Eikö voi enään asiallisesti keskustella täälläkään?

  Minä ajattelin kertoilla hieman elämästäni Saksassa, mutta palstani on täynnä ulosteita, jotka eivät ole mahtuneet omaan vessanpönttöön. Hävetkää porsaat.

  Nyt meni suuremmat mielenkiinnot kertoa mitään.

  ”Ehei, panen entistä muijaasi, oikea namupala.”

  Mitä mietit apina, kun tuon kirjoitit? Et ole taatusti Malmössä? Ei mitään tapoja.

  vastauksena käyttäjälle: Jaskan palsta #1089776 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen
  Raaka-Arska, post: 11766518 wrote:
  Sopii junttirunkkareille!

  Kyllä varmasti. Vuodevaatteet tulevat talon puolesta. Sen kuin runkkailet.

  vastauksena käyttäjälle: Maahanmuuttajia ei voi laittaa lumitöihin? #1092820 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen
  B. Vento, post: 11766498, member: 133 wrote:
  Sovitaan näin, Joonas, kiveliön kuningas.

  Kyllä Poronpallinpurija on parempi nimi.

  vastauksena käyttäjälle: Jaskan palsta #1089774 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen
  jänkäjoonas1943, post: 11766465, member: 13301 wrote:
  Onko päästävedettävä navetta ja sähköllä käyvä sonni?;)

  Nyt ei poronpallinpurijan huumorinkukka auennut. Mikäli tarkoitat A/O:ta, niin ei se sentään mikään läävä ole.

  http://aodusseldorf-hauptbahnhof.h-rez.com/index.htm?lbl=ggl-en&gclid=CjwKEAiA8ee0BRD1l7vV6JHe0zISJADxYItmvD9u88ev9EJKms-bdeHQ_mnf94yHRRR89ZMgfjp8LRoC0djw_wcB

  Ihan asiallinen paikka hieman pidempään majoitukseen.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 384)