Hööderman

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 1,103)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Siitä se lähti #1095901 Ilmoita asiaton viesti

  Hööderman
  Jäsen
  Ajan Suunta, post: 11771859, member: 23571 wrote:
  Oppiminen tapahtuu näkemällä, tekemällä ja sitten on engelin tyyppiset joiden pitää kusta sähköpaimeneen oppiakseen.

  Kas,kas, vanha läskipää Vanajakin on vielä yhteiskunnan riesana. Helvetissä on vissiin tilapäisesti ahdasta.

  vastauksena käyttäjälle: Jääkää hyvästi #1094980 Ilmoita asiaton viesti

  Hööderman
  Jäsen

  Vaikuttaa pilalta. Härskiä touhua kunnoitetun veteraanin nimellä. Olen vakuuttunut että mylkerön poika ilmoittaa kun tuoni pappaa kutsuu.

  vastauksena käyttäjälle: Sairasta touhua #1094836 Ilmoita asiaton viesti

  Hööderman
  Jäsen
  Kurppanisä, post: 11770235 wrote:
  Alustaja Hööteri-, Haateri- mikä lie mukamas Suur- Estoniansa Kreivi-kartanoittensa kuvitelmaisäntä-omisteilijana, tuskin on itselleen värkkäillyt Virossaan valmistettua Atrian höyrymakkarasta Sibylla-luonteista namia lihapiirakan välliin edes tuplana.

  Suomessa on näitä myös vaatineet jasaaneet niin Turun torilla kuin Tampereen Tammelantorilla myös yöaikaan. Vain riittävästi sinappia, ketsuppia, kurkkusalaatia sekä sipulaa följyyn ja suukkiinsa lievästi ns. ”ehdotettuna”, oppiivat syöpäsemään harvinaisen sotkuisasti joskin nopsemmin.

  Vaikka minun ja vankilasta vapautuneen poikani reissu kaivourakointiin ei tietenkään ollut ulkoisesti niin hienoa kuin mainitsemasi kreivi Hadermannin jalot seikkailut, loukkaa minua silti törkeä vertaus tuohon hikiseen trolliin. Jos ruokavaliosi taasen koostuu pääasiassa mainitsemistasi elintarvikkeista, suosittelen vaikkapa puolen vuoden keikkaa noille kaivonporausmaille. Oppisit tekemään ruokaa vedestä, heinästä ja puunlehdistä. Se virkistää elimistöä.

  vastauksena käyttäjälle: Sairasta touhua #1094831 Ilmoita asiaton viesti

  Hööderman
  Jäsen
  B. Vento, post: 11770215, member: 133 wrote:
  Eikö sinulla ole tosiaan mielessä mitään kotimaata koskevaa mielipidettä?

  Eipä tässä ole vielä ehtinyt kotimaata kelata. Meni tuolla kaivonteossa Afrikassa niin totaalisesti tuo aika ettei nämä Sipilän kuviot ole vielä oikein hallussa. Kattotaan, kattotaan.

  vastauksena käyttäjälle: Veikkaa milloin se alkaa? #1074594 Ilmoita asiaton viesti

  Hööderman
  Jäsen
  B. Vento, post: 11739610, member: 133 wrote:
  Tarkkailija kirjoittaa taas omaa fiktiotaan. Katkera reppana…

  Ventolla tulee sormikramppi jo toisen lauseen kohdalla joten sekin jää yleensä kesken niinkuin muutkin kehonjäsenillä tehtävät toiminnot.

  vastauksena käyttäjälle: Ketkä ovat vastuussa kun alkaa tapahtua ? #1076302 Ilmoita asiaton viesti

  Hööderman
  Jäsen
  kalterijääkäri, post: 11739606 wrote:
  Ählämit on välittömästi roudattava lähtömaihinsa, vaikka jokunen kokoomuslainen menettäisi vuokratulojen lakkaamisen vuoksi varman toimeentulonsa.

  Pikemminkin ne pitäisi lastata rahtilaivaan ja kuljettaa Viroon, tulisi halvemmaksi. Sehän on kuulemma sellainen onnela jonka näille kodeistaan pakoon ajetuille soisi.

  vastauksena käyttäjälle: Mielipuolten päiväkirja #1076239 Ilmoita asiaton viesti

  Hööderman
  Jäsen
  Realisti, post: 11739407, member: 23491 wrote:
  Kotimaanosatolla on 22 843 viestiketjua ja ulkomaanosatolla 1 142 avattua keskustelua. Toisaalta on hyvä että Plza on suonut mielisairaille mahdollisuuden purkautua julkisesti vaikeuksistaan. Ajatelkaapa millaisen määrän, osin idioottimaisia mielipiteitä ja tyhjänpäiväisiä välähdyksiä tämä saitti sisältää, On siinä psyaktrille luettavaa ja analysoitavaa. Menkää helvatussa idiootit töihin, jos ei muuta löydy niin kaivakaa 9 euron palkalla ojia naapureidenne tontille. Pääasia että sivistäydytte.

  Olet varmasti oikeassa siinä että me kaikki olemme mielisairaita jotka puramme julkisesti täällä vaikeuksiamme. Emme kuitenkaan ajattele millaisia idioottimaisia mielipiteitä täällä esitetään koska emme juurikaan niitä enää kirjoitettuamme lue emmekä mieti. Toisaalta, mikäli joku aloitteleva psykiatri saa jotakin lisäarvoa ammatilliseen kehitykseensä näistä tyhjänpäiväisistä välähdyksistä, olemme siitä hyvin otettuja. Olemme pääsääntöisesti siinä asemassa yhteiskunnassa ettei meidän tarvitse rahan vuoksi enää töitä tahdä, joskus ajankuluksi ehkä. Ojankaivaminenkin voisi joskus olla mukavaa treeniä yläkropalle iänikuisen kuntosalin sijaan, tahtovat kuitenkin nykyisin käyttää koneita siihenkin. Pyydän kuitenkin että et lopeta tätä meidän hullujenpalstaa, vaan annat meidän jatkaa terapiaamme hamaan dementiaan saakka.

  vastauksena käyttäjälle: Varissuosta Suomen Rinkeby #1075365 Ilmoita asiaton viesti

  Hööderman
  Jäsen
  QWE48, post: 11737993, member: 18002 wrote:
  Maahanmuuttajilla pelottelu on perseestä. Persut on perseestä (…lipsahti taas totuus…huh-huh, tähän persutarkkailija iskee kuin sika limppuun).

  Kyllä nekin ovat sieltä kannaksen toiselta puolelta. Ainoastaan haaderin suvun on todettu tulleen siltä puolelta.

  vastauksena käyttäjälle: Varjotodellisuus #1075454 Ilmoita asiaton viesti

  Hööderman
  Jäsen

  Nyt se on jo aamulla päissään.

  vastauksena käyttäjälle: Tulli toimii laittomasti #1074879 Ilmoita asiaton viesti

  Hööderman
  Jäsen
  Tarkkailija10, post: 11738001, member: 23427 wrote:
  Paljon tulee numeroita.
  Mutta miten on tämän derechasin väitteen kanssa:
  ”keräilyautoja on mukana tuhansia tuossa 30.000.ssa ”
  Tuo lukumäärä ’tuhansia’ on edelleen vain derechasin väite. Se joko pitää paikkansa tai ei. Mutta pelkkä derechasin vakuuttelu ei asiaa todista.

  Erittäin hyvä kommentti. Ensinnäkin, mikäli dere nyt yleensäkään alasta mitään ymmärtää, tulisi pidättäytyä tarkoissa luvuissa, tai mikäli ei niitä tiedä, niin ottaa selvää ennenkuin esittää epämääräisiä lukuja. Muussa tapauksessa olisi hyvän arviointitavan mukaista ilmoittaa että xxx määrä on vain oma arvio.

  vastauksena käyttäjälle: Virheellisen talouspolitiikan maksumiehet #1075308 Ilmoita asiaton viesti

  Hööderman
  Jäsen
  Realthing, post: 11738002, member: 102 wrote:
  Jyrki Katainen hehkutti pääministerikautensa alussa kuinka yritystoiminnan esteitä aletaan raivata, mitään ei kuitenkaan tapahtunut. Katainen oli täysin urpilaisen johdateltavissa eikä pystynyt minkäänlaiseen toimintaan jolla olisi helpotettu yrittämistä.
  Suomen tilanne on täysin jakomielitautinen; kaikki tietävät mistä kenkä puristaa ja mitä pitäisi tehdä jotta yritystoiminta saataisiin elpymään, mutta mitään ei tehdä.
  SDP ja ay-liike vastustavat kaikkia toimia joilla saataisiin lisää työpaikkoja tähän maahan. Kokoomuksesta eikä myöskään Kataiselta löytynyt munaa tehdä rohkeita esityksiä joilla olisi ollut merkitystä yrittämiselle. Monet asiat menivät päinvastoin; hyvätuloisten kateusvero on yksi esimerkki Kataisen kyvyttömyydestä johtaa hallitustoimintaa. Johtajuus oli täysin hukassa.

  Pääpiirteissään olet kyllä oikeassa eikä mielipidettäsi käy kiistäminen, mutta olen sitä mieltä että Anssi Koivurannan tulisi vielä kokeilla uudestaan yhdistettyä, miehellä on kuitenkin niin vahva hiihtotekniikka. Erittäin ikävänä näen Simon Ammanin tilanteen mäkiviikolla, pienen arviointivirheen vuoksi tuon erittäin sympaattisen urheilijan kisa lienee mennyttä.


  Hööderman
  Jäsen

  Suomessa on onneksi jo sosialistinen yhteiskuntajärjestelmä joten mitään muutoksia ei tarvita. Näillä mennään yhtä komiasti kuin tähänkin saakka.

  vastauksena käyttäjälle: Olisiko aika avata silmät? #1074907 Ilmoita asiaton viesti

  Hööderman
  Jäsen

  Mistähän se johtuu kun nykyisin hammasharjan harjakset leviävät muutaman kymmenen pesukerran jälkeen kuin saunavihta. Joka merkillä sama ongelma.
  Ennen saattoi jynssätä monta kuukautta samalla kungsilla. Taitaa nuo hammastahnat olla nykyisin sellaisia myrkkyjä ettei kiinalaismuoviharjat kestä.

  vastauksena käyttäjälle: Nyt on vuoksi kääntynyt #1074636 Ilmoita asiaton viesti

  Hööderman
  Jäsen

  Eleganttimarssi
  Yksi pieni elegantti marssi näin aurinkoista tietä eteenpäin.

  Koska matka oli hauska niin pyysi hän mukaan yhden toverin.

  Kaksi pientä eleganttia….
  Ja niin kannatus nousi nousemistaan…
  untitled.gif


  Hööderman
  Jäsen

  Puhin hyvät ehdotukset

  ”Mutta Ihaa”, sanoi Puh osaanottavasti, ”mitä me voimme…
  tuota kuinka me voimme… entä jos me…”
  ”Oikein”, sanoi Ihaa. ”Hyviä ehdotuksia. Joku varmasti käy. Kiitos Puh”

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 1,103)