Yrittäjille oma kohtauspaikka

Etusivu Foorumit Talous Yrittäjille oma kohtauspaikka

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 3 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #38383 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Täysin uudistettu kohtauspaikka yrittäjille. Palvelun avulla voit ilmaiseksi esitellä yritystäsi, keskustella muiden yrittäjien kanssa, sekä hankkiä asiakkaita ja yhteystyökumppaneita. Palveluja on sivulle myös kertynyt, kuten laskupalvelu ja erilaisia laskureita.

  Tervetuloa!

  http://www.yrityskortti.com

  P.S. Kaikki palaute on todella tervetullutta!

  #532073 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Minä keskustelin yhden yrittäjän kanssa, joka puhkui intoa, oli niin itseensä tyytyväinen kaiken positiivisen palautten jälkeen, että aikoi tehdä pikkuisen laajennuksia…
  Heti tuli mieleen, että tässä seuraava entinen yrittäjä… Lama ja suhdanteet ovat kuten jollakin taholla joskus – tilannekkin kehuineen… Suuri kuvitelma, että ilman työtä ja mahdollisuuksia suhdannetilanteissa ei taphdu mitään – oma ei riitä mihinkään.
  ei ollut yhtään ajatusta rajoista…
  ei tietoa tuotteiden elinkaaresta….

  #532074 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  jOHONKIN NE VARAT JA KUNNIAT VIIME LAMASSA KATOSIVAT. Nyt sitten tulossa jotain uutta…

  Kysyä sopii, että minkälainenhan se seuraava – se on taatusti sellainen, että päitä putoaa, koska väestö on koulutettua ja aikaansa seuraavaa – mutta tietämättömiä siitä, mitä esimerkiksi isot yhtiöt, valtiot tekevät – ne jotkat vain lihotvat!


  Nimetön

  Suomalaiset yrittäjät ovat keskimäärin erittäin tyhmiä. Myös isoissa yrityksissä. Tilaavat esim. Kiinasta, kun ”saa halvalla”. Kaikilla arviointikriteereillä ajatellen, homma on idioottimaista. Ajatteleva ihminen ei tarvitse tähän perusteluja. Ei uskoisi, että meidän koulutuksen taso on muka hyvä. Tosin – eihän sillä voi kehittää ymmärrystä.

  Hyvää kasvavaa lamaa teille, yrittäjät! :-)

  #532076 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Helmikuussa 2010 lanseerattu CityShops-kauppiasportaali on lähtenyt liikkeelle ennätysvauhdilla. Alkuvuonna palveluun on liittynyt jo yli 200 Helsingin keskusta-alueen kivijalkayrittäjää. Viime talvena Helsingin keskustan kivijalkakauppiaat päättivät koettaa, voisivatko pienet yritykset pärjätä suurille joukkovoiman avulla. Taantuma, ankara talvi ja kilpailu kauppakeskusten ja kansainvälisten ketjuliikkeiden kanssa olivat antaneet tarpeeksi kylmää kyytiä alueen pikkukauppiaille.
  Ideapalaverin tuloksena syntyi yhteishanke CityShops – tavaratalo taivaan alla.
  CityShopsiin on tarkoitus lisätä yksitellen uutta teknologiaa, kuten online-kuvapuhelinyhteys asiakkaan ja liikkeen välille, mikä mahdollistaa tuotteisiin tutustumisen kauempaakin.
  Yhteinen verkkokauppa avataan syyskuussa.

  “CityShops on tuonut monia uteliaita asiakkaita. Erityisesti maakunnista tulevat ihmiset ja turistit ovat viehättyneet palvelussa olevasta 360º panoraamakuvasta, joka antaa hyvän kuvan liikkeestä ennen kauppaan astumista”, kuvaa Bell Art -sisustusliikkeen omistaja Raisa Kouhia.

  ”CityShopsissa on lukuisia uniikkeja oivalluksia, jotka voivat luoda uutta asiakasvirtaa Helsingin kivijalkamyymälöille. Konsepti on hyvin skaalautuva jopa kansainvälisesti ja hyvin liikkeelle lähtenyt pilotti Helsingissä lupaa yrityksille menestystä”, sanoo Timo Huhtamäki Suomen Asiakastieto Oy:sta.

  Lisätietoja Jorma / 010 666 9696


  Nimetön

  Haluaisin muiden yrittäjien mielipiteitä ja kokemuksia henkilöstön epärehellisyydestä ja sanktioista. Onko meillä mitään mahdollisuuksia tässä luvattujen oikeuksien ja liittojen maassa? Tuntuu, että työnantajalla ei ole kuin velvollisuuksia ja työntekijällä on pelkästään oikeuksia. Asentajamme käytti pitkän aikaa suuren osan päivästään nukkumalla pukuhuoneessa, vihdoin viimein työkaverit luottamusmies mukaan luettuna ilmiantoivat tämän ketkun.
  Samainen kaveri oli jo päivää aiemmin jäänyt kiinni tuntilapun väärentämisestä ja valehtelusta, luottamusaseman törkeästä väärinkäytöstä, miltei suuretsintään päättyneestä harhautuksesta ym. No, minä annoin kerralla kolme varoitusta ja portista ulos samantien. Selvennykseksi, että työskentelemme telakalla jossa turvaohjeet ovat äärimmäisen tiukat sekä työntekijöille, että yrityksille.
  Nyt on liitto kimpussa (tietysti) kun olen vaatinut kaverilta selvitystä työajan käytöstä. Minun mielestäni minulla on oikeus odottaa maksamalleni palkalle myös vastiketta eli työtä. Liitto on sitä mieltä, että maksat nyt vaan kaikki tai asia menee oikeuteen. Ymmärrän toki sen, että lak on laki mutta kyllä sapettaa se, että päätä silitetään teki vaikka mitä vääryyksiä.
  Hiukan aikaa vielä ketkuttelen ja väännän liiton kanssa, kaikki rahat on valmiiksi laskettu joten maksaminen sujuu nopeasti kun sen aika on.

  #532078 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Directan porukka jatkaa pienyrittäjien kusetusta uudella nimellä, se on DA Palvelutieto Oy.
  Kummallakin sama puhelin numero Puhelin 0300 44000.

  Tarkempaa tietoa linkistä:

  yrittajan.info • katso viestiketjua – Palvelutieto Oy

  #532079 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kannattaa varoa kaikki tuon Kompan yrityksiä !
  Nyt kun Directa Oy ei enää Kompalle niin paljoa tuo rahaa koska Suomalaiset ovat viisastuneet he myyvät samaa sontaa DA-Palvelutieto Oy:n / kontaktitakuun nimissä.

  Siellä hyörii samat vastuuhenkilöt ihan tiedottajia myöten. Asiakaspalvelu ei vastaa ja he nauhoittavat omien sanojensa mukaan kaikki puhelut. Mitään reksiteritietoja heiltä ei kuitenkaan saa joten herää epäilys mihin he tietoja käyttävät ?

  Komppa kieltää olevansa edes osallinen tähän yritykseen vaikka se selkeästi tulee esille kun katsoo YTJ:stä yms.

  Varokaa tätä HUIJARIA !!!

  Soittavat ja lirkuttelevat ja tulee maili joka SINUN TULEE PERUUTTAA !!! Et saa mitään sopimusehtoja selville heidän sivuiltaan. Mikään kuukausimaksu tai muu ei pidä paikkaansa.

  ASPA:ssa hyörii Rva Järvinen joka on todella paha suustansa. Haukkuu asiakkaita mielisairaaksi !!

  NYT JOKAINEN YRITTÄJÄ !! KOMPPA KOMPASTUKOON OMAAN SONTAANSA !!! BOIKOTTIIN KAIKKI TÄMÄN SUUR HUIJARIN YRITYKSET !!!

  Jermu55, post: 10974500 wrote:
  Directan porukka jatkaa pienyrittäjien kusetusta uudella nimellä, se on DA Palvelutieto Oy.
  Kummallakin sama puhelin numero Puhelin 0300 44000.

  Tarkempaa tietoa linkistä:

  yrittajan.info • katso viestiketjua – Palvelutieto Oy

  #532080 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Alueelle ‘Talous’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.