US Army

Etusivu Foorumit Ulkomaat US Army

Tämä aihe sisältää 15 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 14 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #23599 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Tunnetusti jenkkiarmeijaan hakeutuu väkeä, joka ei muualla pärjää. Taas viidelle Irakin-sotilaalle on luettu raiskaus- ja murhasyyte. Neljää ameriikkalaista sotilasta syytetään raiskauksesta ja irakilaisperheen murhasta ja viidettä siitä, että hän ei kertonut näkemästään. Syytteiden mukaan sotilaat tappoivat nuoren tytön vanhemmat ja sisaren, raiskaivat tytön ja sitten tappoivat myös tytön.
  Varmasti tämäkin homma painetaan villasella, sillä jenkkisotilaat ovat kansainvälisten lakien ja sääntöjen tavoittamattomissa.

  #322684 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kyllä heitä rangaistaan. Ameriikkalaiset eivät vain halua antaa sotilaitaan tuomittavaksi kansainvälisessä sotarikostuomioistuimessa.

  #322685 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Sampo, jauha vain jauhoja, se sopii sinulle.

  Jenkkiarmaijaan todella hakeutuu väkeä, joka ei muuten pärjää. Slummien kasvateille merijalkaväki tai armeija on mahdollisuus opintoihin sitoumuksen päätyttyä. Moni rikollinen ura on jäänyt syntymättä ja koulutuspaikka avautunut armeijan kautta. Siis oikeassa olet, ei muualla pärjää ilman armeijaa, mutta tietosi ovat kyllä väärät tai ideologisesti kieroutuneet. Olet siis asiassa ns. sattumankorpraali, kuten Aatu.

  #322686 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Paksu(läski) rikollis-neekeri joka asuu slummissa, muuttuuko hän valkoiseksi armeijassa?tai kenties ei rikolliseksi?
  US army on lukutaidoton ja moraaliton läskiläjä, moraali on ryssän luokkaa.

  #322687 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Mielestäsi vain valkoinen voi olla kunnon kansalainen ja hoikka sekä hyväkuntoinen. Siis valkoinen pyrkii parempaan, mustat ovat paikalleen jämähtäneitä lukutaidottomia rikollisia. Oletpa melko metsäläinen, sinussa on siemen mennyt todella hukkaan, ilmankos olet huonolaaatuista makkaraa.
  Älyllisesti vajaasa, huumeita käyttävää rikollista ei huoli riveihinsä mikään läntinen armeija, se snunkin pitäisi tajuta, kun kruununraakiksi jouduit.
  Useimpien jenkkien pestautumisen syy on hankkia parempi elämä sopimuskauden jälkeen stipendin ja mahdollisten säästöjen turvin. Jenkkilän heikosta sosiaaliturvasta johtuu, että älykkäämmille- tai kaveripiirin yllyttämille köyhille ainoa tie on armeija. Kaikien kantti ei kestä Suomenkaan löysää rauhanajan palvelusta, ei ole ihme, jos joku jenkki menettää ällinsä rintamalla. MOT

  #322688 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Ei, ei ja ei.Saivatko raiskaaja-rikollis soltut hyvätkin stipendit ?Vai palkkio periaatteelako pullerot toimivat(raiskaavat)?

  #322689 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  ”Mielestäsi vain valkoinen voi olla kunnon kansalainen ja hoikka sekä hyväkuntoinen. Siis valkoinen pyrkii parempaan, mustat ovat paikalleen jämähtäneitä lukutaidottomia rikollisia.”

  Sinäpä sen ”sanoit” mutta kuvaus ei ehkä päde jokaiseen neekeriin, yleensä kylläkin jenkki solttuihin.Pussin politiikka tarvitsee slummeja jotka tuottavat solttu- rikollisia, lukutaidottomia.

  #322690 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Lukutaidottomuus estää listautumisen ruotuun. Muuten olet oikeassa, jenkkilän takapajuloista ja slummeista pestautuu väkeä, mutta lukutaidoton ja rikollinen aines jää tuppukyläänsä ja slummiinsa mummoja potkimaan ja moonshinessa horsea kesyttelemään, ehkä jopa myymään.
  Sotaväki ei edelleenkään, hyvästä uskostasi huolimatta, näitä pahnanpohjimmaisia pestaa. Jussipussin sosiaalipolitiikka on ihan eri juttu, sillä on pidemmät perinteet kuin kaksi vaalikautta, eikä sen kiistaton huonous muuta uskomuksiasi yhtään sen oikeammiksi.

  #322691 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Mitä tuohon ihonväriin ja hyväkuntoisuuteen tulee, niin eivätkö maailman kaikki huiput urheilulajissa kuin lajissa ole tummaihoisia.

  #322692 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Ilman noita orjien jälkeläisiä USAn kansallislaulu soisi kovin harvoin urheilun arvokisoissa.

  #322693 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  US army näyttää olevan samanlainen raakuuksineen kaikkineen kuin Venäjän vastaava omassa maassaan.Vaikka Venäjän armeijaan ei niinpaljolti tummaihoisia kuulukkaan.Yhtä kaikki,näyttävät armeijat kaikki samoilta vähänkin suuremman potenttiaalin omatessaan.
  Ajateltiin maailmanlaajuiseset, ainakin alitajunnassa US armyn olevan humaani maailmanpoliisi joka oikeudenmukaisesti ratkoo kaikki ongelmat.Vietnamin sodastahan oli jo tarpeeksi kauan kulunut.

  #322694 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Vietnamissahan kaikki jenkit soltusta kenraaliin vetivät kaiken aikaa joko viinaa tai pilveä.
  Irakista kotiutuneilla on paljon mielenterveyden ongelmia ja uusia sotilaita on vaikeuksia saada värvätyksi.

  #322695 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Näin on, paskaa jauhat kruununraakki, olitkos Vietnamissa vai kuvitteletko vain.
  Terveysongelmia, jopa huumeongelmia on joillakin, se on totta, mutta idiootit yleistävät mutaman perustella, kyseessä on satojen tuhansien joukko, joista muutama saadaan median rattaisiin tyhmempien yleistettäväksi. Huumeongelmia on meidän silkoisen pikkuarmijamme varusmiehienkin joukossa, kaikkea ei voi seuloa, se kun käy henkilöön, ei voi tutkia samalla tavalla kuin isommassa maassa, missä maksetaan palkkaa ja sen perusteella voidaan näyttet ottaa.
  Veteraanien joukossa oli paljon lääkeriippuvaisia, kaikki eivät enää morfiinia tarvinneet, mutta kipu olikin jo muualla.
  Sinällään Viertnamissa ei motivaatiota voi syyttää palvelushalukkuutta kasvattavaksi tekijäksi, kuten ei pidemmän pälle Irakissakaan, turhautuminen aiheuttaa oireita.

  #322696 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  US armyn sekä koko USA:n pitävät ”pystyssä” SLUMMIT.
  Moraalista on turha puhua USA:n kohdalla, se on ryssän luokkaa.
  Ennen aikaan itäisessä naapurissa ei ollut ihmisilla oikeuksia eikä ihmis-arvoa, ”tutkittiin” kaikki eikä kenellekään maksettu mitään korkeintaan tutkittava katosi tai tapettiin varmuuden vuoksi.Sellainen kuuluu kommunismiin joka on aiheuttanut maailman suurimmat kansanmurhat.Kommunismi on törkeä rikos ihmisyyttä vastaan.

  #322697 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Onhan se selvää ettei pitkälle koulutettu herrasväen poika hakeudu armeijan leipiin. Hän makoilee mielummin biitsillä, ajelee avoautolla ja bailaa diskossa. Hoitakoot slummien väki ja köyhät nuo sotahommat.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)

Alueelle ‘Ulkomaat’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.