Tyhmät sijoittavat rahastoihin

Etusivu Foorumit Talous Tyhmät sijoittavat rahastoihin

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 3 vuotta, 12 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit

 • finnishflash
  Jäsen

  Rahastot ovat pankin keino huijata tyhmien rahat, kun menet sijoitusneuvojaa tapaamaan niin sinulle ei puhuta mitään esim. indeksisijoittamisesta, missä on rahastojen hyödyt, mutta ei järkyttäviä kuluja joilla maksetaan pankkiirien miljoonabonukset. Tuollaisen artikkelin luin asiaan liittyen http://sijoitusvinkki.com/2015/01/indeksisijoittaminen/ joka avasi silmäni tämän asian suhteen. Indeksit ovat fiksun sijoittajan valinta, en tue enää sentilläkään pankkien sisäpiirin hyvävelijärjestelmää!


  puolueeton
  Jäsen

  Niin VIISAAT sijoittavat kaikille hyväksi Jumalan VALTA kunta vaihtoehdon Rakentamiseen, siihen kullekin turvallisen ja turvatun, kaikin puolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavaan ja takaavan pelastukseksi Krist. vaihtoehdon. ns. ”Nooan arkin” (vertaus) rakentamiseen.

  Kristuksen Jeesuksen nimessä, vihjeeksi / herätykseksi. vähäinen, palvelijansa ja seuraajansa.

  #1075862 Ilmoita asiaton viesti

  Mato.Maki65
  Jäsen

  Kommentti perustuu selvästi yhden henkilön yhteen kokemukseen. Sijoitusrahaston idea on antaa sijoittajalle, tai säästäjälle, mahdollisuus hajauttaa sijoituksensa muutamaan kymmenen kohteeseen ammattilaisten avulla. Sijoittaja voi halutessaan sijoittaa useaan rahastoon, jolloin riskinhajautusta tulee lisää.

  Rahastot kannattaa valita esim. 15 viime vuoden aikana parhaiten menestyneiden joukosta ja seurata rahastojen salkunhoitajien pysyvyyttä ja jopa vaihtaa rahastoa pätevän salkunhoitajan mukana. Rahaston menestys ei tule rahastolta vaan pätevältä salkunhoitajalta.
  Moni ottaa jopa luottoa ja sijoittaa rahat pitkällä tähtäyksellä, sanoisin vähintään 5 vuotta, rahastoihin oman pääoman lisäksi tuomaan vipua.

  #1075863 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  No mutta tuohan on oikeastaan tosi totta!! Toinen helppo ja erittäin erittäin tuottoisa tapa on sijoittaa vertaislainoihin, jotka on nouseva laina-ala suomessa! Esim Fixura erittäin luotettava ja varma kotimainen toimija! Ja noissa sijoituksissa tuotot keskimäärin jopa 10%, ei mistään saa tällä hetkellä tommosia tuottoja! Hommaan pääsee mukaan suhteellisen pienillä panoksilla. Kannattaa tutustua!

  #1075864 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Suomalaiset ei ylipäätään tiedä yhtään mitään taloudesta. Jotenkin on suorastaan kornia, vai onko se tietysti aika loogistakin, että juuri suomalaiset lankes niin isolla porukalla siihen muutaman vuoden takaiseen pikavippiansaan, josta osa vieläkin kärsii menetettyinä luottotietoina. Se on mahdollista koska taloudesta ei tiedetä mitään ja se on aihe, joka saa ihan yleisesti olla tylsä ja jostai ei edes tarvi tietää…

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Alueelle ‘Talous’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.