Tradekan/Ekan ongelma ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu Tradekan/Ekan ongelma ?

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Pate45 14 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #23339 Ilmoita asiaton viesti

  Pate45
  Osallistuja

  Aamun talous uutiset kertoo Tradeka/Ekalla olevan ongelma johon hakee ratkaisua mm. myymällä kiinteistöjään.

  Tradeka myy 270 liikekiintestöään joissa on toiminut Euromarketteja, Valintataloja ja Siwoja, kaupan jälkeen jää Tradeka/Eka kiinteistöihin vuokralle.

  Syyksi myyntiin Tradeka/Eka ilmoittaa keskittymisen päivittäistavara kauppaan sekä pääomien käytön tehostamiseen.

  Tuo pääomien käytön tehostaminen on mielenkiintoinen ja yksikertainen juttu, sen ratkaisuun ei tarvita muuta kuin Tohtori, ent. kauppa ja teollisuusministeri Eero Rantalan tasoinen sosialisti ”demokrattinen” talousnero Tradeka/Ekan johtoon, niin varmasti tulee pääomat tehokkaasti käytettyä, jäljelle ei jää latin latia, vaan suuret velat joista myös kaikki veronmaksajatkin pääsevät osalliseksi.

  Ennen vanhaan E-liikkeessä ei ollut myynnissä mutta tavaraa tuoreena, kuin koivuhalkoja.

  #319463 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Tuttuahan tuo on, että yritykset sosialisoivat tappionsa. Nähtiinhän se 90-luvun lamavuosina kun valtio joutui ottamaan kymmeniä miljardeja ulkomaista lainaa, jotta esim. holtittomasti johdetut pankit saatiin pelastettua.

  #319464 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  …holtittomasti johdetut pankit… Hyvinhän johtivat kun veronmaksajat maksoivat miljardi tappiot. Suuremmat oliat kuin sotakorvaukset.

  #319465 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kartonginvalmistaja Stromsdal on huonosti johdettu ja korviaan myöten velkaantunut yritys, jonka yritykset hankkia lisärahoitusta kariutuivat kiville. Miksi valtio pumppaa tähän yritykseen 1,5 miljoonaa euroa, vaikka kaikki tietävät että tämä yksityinen yritys on tuhoon tuomittu ja omistajat turvaavat vain näillä tukiaisilla omaa talouttaan.

  #319466 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Sehän on yrityistukien tarkoitus. Yrittäjälle ilmaista rahaa veronmaksajilta.

  #319467 Ilmoita asiaton viesti

  Soli
  Jäsen

  Hienoa ja kiitoksen arvoista asiantuntevaa alustusta jälleen saittimme Pate`:ltamme!

  Nykyisin tämä Tradeka ja entisaikojen Stadin Elantojen johtonsa punanaamoineen, lounastivat ainoastaan härän sisä-file pihveillään exoottisine juustoineen ilman pommes frites. Ei voida edes kuvitella miten nämä aikansa demarit jopa hölmöilivät ja tuloksenaan on nyt maassamme olevat LIDL:it sun muut edullisemmat kaupat.

  Paskaako kirjoitan? En suinkaan, Tradeka osti myös Wihurin kauppojen yhteydessä tämän Space Man järjestelmän Antin maahan tuomamme järjestelmänsä aluan alkaen Forssasta ostamallaan liikeketjulla.

  Näissä kokomaamme kaupan asioissa on ollut myös Kesko aivan ymmällään alle Sale kauppojen kokonaismyynnissään.

  Kauppa on raakaa mutta rehellistä.
  Maamme päättäjä-demut ovat ikänsä kuvitelleet, että ainoastaan heille kauppa on tuottavaa. Siksi, koska pääkonttorinsa johto on aina ollut Helsingissä Paasivuorenkadulla ja ainoastaan sisämaassa tehdään tuotto!

  Olen edelleen maksava jäsen myös moniin muihin ketjuihin kuin Stadin entisessä Elannossa.
  Joten … maamme kokonaiskaupasta minulla ei ole mitään ainakaan ko. asiaan kuvitelmia.

  Demuja ei saisi milloinkaan päästää ihmistenilmoille johtajiksi, ei myöskään muka osaavina ammattilaisina teollisuuden, maatalouden, palvelujen eikä kaupanaloille. Tässä se taas tulee nähtynä tämä demujen osaavuutensa koko maamme omankaupan menetyksinä muille-maille-vierahille.

  Tradekan ja jopa Elannon suurkauppansa todennäköisesti tulevat lähiaikoina kiintestöinä myyntiin näin aluksi.
  Ensin vuokrataan jauhokauppoilleen tiloja ja seuraava vaihe on väistämättä lopetus. Sulatuksista muihin ryhmittymiin ei voi enää edes kuvitella. Kesko on jo täysin sekaisin nykyisten demareidemme ansiollaan, mitä asiaa ei monikaan vielä edes tiedosta.

  Koska tiedän Suomen kaupan tulevaisuuden, minua morkataan nyt. Kauppamme tulee häviämään muiiden omistuksiin. Ja taas morkataan koska koska tiesin. Siksi, koska maassamme kelluu täysin tietämättämättömiä demareita maamme keulilla. Heille annetaan aivan vääriä tietoja tulevaisuuteemme. Se on valitettavasti maantapa kun äänestetään vasemmisto-demareita.
  t:Soli

  Ps. Vain aniharva saittilaista edes tietää ketkä tuleevat vuokraamaan ostamansa myös muut maamme keskeisimmät liikerakennukset.
  Heille tarjottiin huumoorina Eduskuntaloa.. Se on kuulemma ainut rakennus, jota eivät suostuneet ostamaan ja edelleen vuokraamaan maamme vas.sosialistien poliittiseen käyttöönsä. Sanoillaan suomennettuna: ei sellaista rikkihapon eikä suolahapon yhdistelmää ole ihmiskunta vielä edes keksinytkään, joka tappaisi sen huushin päätökset.
  Maailmoilla siis ollaan tietoisia omista poliittisista vas.demujemme päätöksistään? Vai pyytäävätkö sittenkin liikaa rahaa taas demuiltamme haluamistaan päätöksistään. Kukapa sitäkään edes tietää?

  #319468 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Miksi oikeistopuolueet ovat niin saamattomia? Oikeiston tavoitteena on lopettaa ay-liike ja kurjistaa työväki ja eläkeläiset.
  Oikeisto ajaa vain rikkaiden kaupunkilaisten asiaa. Miksei oikeisto ole päässyt tavoitteeseensa? Kuka on ollut välissä?

  #319469 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kokoomus ainakin ajaa maaseudun asiaa, mutta nuo juntit eivät sitä tajua.

  #319470 Ilmoita asiaton viesti

  Pate45
  Osallistuja

  duunari

  Menit tässä kauas tuosta Tradekan ongelmasta, et edes tarjonnut siihen mitään vaihtoehtoista ratkaisua, olet siis samaa mieltä että nykyinen E-liike Taradeka tarvitsee taas sosialistisen ”demokraatin” Tohtori Rantalan taidot omaavan ”bisnesmiehen” hoitamaan pääomiensa ”tehostamisen” EKA:n mallin mukaan ?

  Tuo AY-liikkeen lopettaminen hoituu myös itsestään kun laitetaan eri liittojen johtoon sosialisti ”demokraatti” Riitta Brusin kyvyt omaava sosialisti !

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Alueelle ‘Yleinen keskustelu’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.