Tarkkailija

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu Tarkkailija

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Tarkkailia 3 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #1726076 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Ines ela illa, ades abla alla,  osaan kieliopin paremmin kuin tämän palstan Pate pate pate, Derechas Derechas Dereschas, Vento Vento Vento, Haber Hader Haber Hader, olen älykäs minä olen älykäs minä olen älykäs, ines ela illa ades abla alla, pikkukykylän pikkukoulun opettaja tyranni diktaattori lasten koulukiusaaja nro 1 olen ollut ylempi toimihenkilö vihreällä oksalla isutneet olemme aina. Olen kirjottanut tänne ainoastaan 26000 viestiä johtuen siitä että minulla on vaativia projekteja hoidettavana.

  Adessiivi on adessiivi.

  #1726092 Ilmoita asiaton viesti

  B. Vento
  Osallistuja

  No. mitä nyt? Etkö käynytkään psykiatrilla, vaikka niin oli puhe, onneton?

  #1726228 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Eilen oli lauantai, muistan kuinka lapsuudenkodissani lauantaimakkara oli todellakin lauantaimakkara, söimme sitä istuessamme vihreällä oksalla, olemme aina olleet vihreällä oksalla isuvia menestyjia.

  #1727212 Ilmoita asiaton viesti

  Metsäniherra
  Osallistuja

  toyota hybridin hiilijalanjälki on järkyttävän paljon suurempi kuin normaali henkilöauton.


  Tarkkailia
  Osallistuja

  Saitin vähä-älyinen katkeroituneisto on siis löytänyt tavan jakaa traumaattisia kokemuksiaan kun eivät pärjänneet keskusteluissa älylleni, no onhan toki hyvä että löytyy keino täten purkaa pahaa oloaan edes jossain muodossa täällä uudella saitilla jonne ei henkilökohtaisesti ole aikaa ollut paneutua aihepiiriin syystä että on ollut tärkeitä älykkyyttäni vaativia työprojekteja ja perhejuhlia.

   

  🙂 🙂 🙂

  #1729513 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Saitin katkeroituneistokin on varmaan huomioinut olennaisen seikan että tänään on lauantai, olenkin kivunnut kaksikerroksisen asuntomme yläkertaan syömään lauantaimakkaraa keskittyen katselemaan toisesta tv:stämme dokumenttiä kuka ampui Ukrainan yllä Malaysian Airvaysin matkustajakoneen alas, olen kuullut asiantuntija lausuntoja uskottavilta tahoilta ettei ole ollut millään muotoa mahdollista sellainen olettamus että venäläinen ohjus vahingossa olisi siihen osunut vaan asiantuntijalausuntojen perusteella kyseessä ovat olleet  pienet vihreät miehet eli ufot lyyran tähdistöstä mutta epäilen kuitenkin vahvasti spekulaatioista virinneitä väitteitä siitä että putin olisi lähtöisin samasta tähdistöstä kuin nämä vihreät miehet, kopioin jonkin linkin jossa putinin kerrottiin olevan Zeta-Reticulan tähdistöstä. Katselen yläkerran ikkunasta ulos jossa näen vihreällä oksalla istuvan puolisoni sekä toyota hybridin joka on suosittu auto takseissa syystä että se kuluttaa saman kuin perus toyota mutta on kalliimpi huoltaa. Kuulun siihen harvinaiseen ammattikuntaan mikä nauttii veronmaksajien kukkaron korkeampaa palkkaluokkaa ylemmät toimihenkilöt, olen älykäs, nyttemmin eläkkeellä en ehdi korjaamaan saitin katkeroituneiston vääriä, vammaisten kirjoituksia. Onko saitin kirjoittajat vammaisia kuin eivät ymmärrä kuinka paljon tiedän elämästä, kyläkoulussamme on 1,5×1,8m kokoinen mailmankartta josta voin havainnollistaa koko maailman, en tosiaan ole käynyt koskaan virossa saati venäjällä mutta kerran luokkaretkellä pistädyimme Helsinki-Vantaan lentoasemalla kahvilla joten ymmärrys eri kulttuurien kohtaamiseen sekä heidän kanssaan kommunikointi on sanngen tuttua tuollaisen harvioin elämässä eteen tulleen kokemuksen jälkeen, ilman älykkyyttäni tämäkin tapahtuma olisi jäänyt kokematta.

  #1735505 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Tämä ihan pääsi eilen unohtumaan. Olin kai vähän typertynytkin Pate´n pohjattomalta tuntuvasta ymmärtämättömyydestä.
  Kirjoitusvirheitä toki minäkin teen, kuuluisin lienee tapaus Etyk/Etyj. Vähän vastaava kuin Pate´n luoma kokoomuslainen valtiovarainministeri Jouni Katainen, tosin se ei kyllä voi olla pelkkä kirjoitusvirhe vaan toimintahäiriö ajatteluelimessä.

  Mutta tuo mallina ollut Tarkkailija,. ei tietenkään voi olla kirjoitusvirhe, eihän sitä omaa nimimerkkiä viesteihin kirjoiteta, se tulee viestiin automaattisesti kun on ensin tuollaisen nimimerkin luonut ja sillä sisään kirjautunut.

  Edelleen siis mielenkiintoiseksi pikku yksityiskohdaksi jää se että kun tuollaisen käyttäytymisen sääntöjenmukaiuutta tiedusteltiin niin hetken päästä eräs hurunimimerkki lakkasi toimimasta ja tilalle avattiin uusi, ilman pilkkua.

  Se oli todella mielenkiintoinen vaihe keväällä kun tänne ilmaantui tuo Tarkkailija,. nimimerkki, kertoihan sen avaaminen aika vakavista ongelmista kyseisen ihmisen osalta.

  Ja kovasti mielenkiintoista oli että kun tuo asia sitten oli ilmeisesti selvitetty niin eräs huru otti käyttöön uuden nimimerkin, melkein samannäköisen kuin ennen, vain eri välimerkit.
  Vanhasta nikistähän luovutaan aika ajoin siksi että sille on kertynyt niin paljon painolastia ettei sillä voi oikein enää jatkaa vaan on ”aloitettava puhtaalta pöydältä”.
  Toinen syy on se että on tullut tehtyä jotain sen sortin sopimattomuutta että ylläpito poistaa koko nimimerkin.

  Kun asiaa kyselin niin selitykseksi sain että nikki oli vaihdettu jottei tulisi sekaannuksia. Eikös olekin jännä selitys, tehdään sekaannusta aiheuttava nikin vaihto jottei tulisi sekaannusta.


  Tarkkailia
  Osallistuja

  Minulla on kolme nimimerkkiä rekisteröitynä.Yksi oli sellainen nimimerkki jota olin pitkään käyttänyt ulkomaanosastolla, siellähän meno oli aikoinaan melko villiä ja halusin siellä profiloitua kyseisellä nimimerkillä. Alunperin nikki ei ollut rekisteröity, mutta kun minulla oli tapana toivotella hyvää viikonloppua niin joku siitä ulkomaanosaston rupusakista alkoi käyttää samaa nikkiä heti kun oli lähtenyt viikonlopun viettoon, niinpä siis rekisteröin nikkini.Toinen on sitten siltä ajalta kun kaikelaiset heh heh nimet olivat muodissa. Halusin kokeilla että voiko naurettavalla nikillä luoda uskottavan brändin tein sitten kokeilun joka onnistuikin vallan hienosti. Nikkini herätti suurta innostusta, sitä yritettiin monella lailla matkia ja nimimerkin rakenne ei sitten auennut ravelille ja niinpä hän silloisen palstauudistuksen jälkeen pahasti parahtikin:

  #1742476 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Silloin kun omat kykyni eivät riittäneet jatkamaan keskustelua niin aloin nimittelemään.

  Lopuksi olin tyhmyyttäni ajanut itseni täydellisesti ”nurkaan” eikä enää nimittelykään auttanut,  paluuta ei enään ollut, olin ylimielisellä typeryydelläni menettänyt pelin lopullisesti joten  poistuin kokonaan palstalta.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Alueelle ‘Yleinen keskustelu’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.