Syökää pojat paskaa! Elintarviketeollisuus ei voi olla väärässä

Etusivu Foorumit Kotimaa Syökää pojat paskaa! Elintarviketeollisuus ei voi olla väärässä

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Solikka1 5 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit

 • Spalerniitti
  Jäsen

  Illuusio puhtaasta suomalaisesta sopimusyhteiskunnan ruuasta saa nyt pienen krämälehen kylkeensä. Toki tämä on ollut tiedossa jo pitkään, mutta ihme on, ettei sille ole tehty mitään. Onko Kokoomus suurteollisuuden etujen ajajana pitänyt asiaa syrjässä niin, ettei siihen ole puututtu? Vai onko vasemmiston mulkut siirtäneet asian sivuraiteille, että udarnitsoille olisi töitä. Se on tietysti jokaisen oma asia, että suostuuko syömään suomalaisen elintarviketeollisuuden paskaa. Vaiko hankkiiko esimerkiksi lihansa suoraan maatilalta hiukan lakia rikkoen. Ei minua ainakaan mikääm mahti tässä maailmassa saa lopettamaan ruuan hankkimista suoraan tiloilta. Et silvuplee vaan, le merde! C’est bon!

  http://www.taloussanomat.fi/markkinointi/2010/10/16/kohukirja-paljastaa-nain-ruokateollisuus-vedattaa/201014362/135


  Hadermann
  Osallistuja

  Ilmankos virolaiset raksamiehet vievät Virosta ruuat ja juomat Suomeen. He kertovat ostavansa vain Lidlin saksalaisia tuotteita, jos jokin loppuu.

  Spalerniitti, post: 11738518, member: 8715 wrote:
  Syökää pojat paskaa! Elintarviketeollisuus ei voi olla väärässä

  Jos linkittää yli neljä vuotta vanhan jutun niin silloin kannattaisi tarkistaa että ovatko jutun väitteet vielä paikkansa pitäviä.
  Sen verran ainakin on tapahtunut että jauhelihasta nousi kohu. Tuossa uitsisessakin mainittu lihatalo myönsi että heidän paistijauhelihassaan oli paistia enimmillään viisi prosenttia.
  Kohun jälkeenhän jauhelihojen nimeämiset menivät uusiksi.
  Itseäni nuo eivät juurikaan koske. Jos tarvitsen jauhelihaa niin ostan valikoidut palat ja jauhan ne itse. Jos tarvitsen guacamoledippiä niin teen sen itse avokadoista. Hillot ja mehut ovat pääosin omia ja kun paljon leivotaankin niin tietää mitä siinä leivässä on.


  oli karkki
  Jäsen
  Hadermann, post: 11738522, member: 18530 wrote:
  Ilmankos virolaiset raksamiehet vievät Virosta ruuat ja juomat Suomeen. He kertovat ostavansa vain Lidlin saksalaisia tuotteita, jos jokin loppuu.

  Virolaiset raksamiehet tuovat sapunskansa tullessaan, koska samat eväät ovat Suomessa niinpaljon kalliimpia. Lidl on kyllä täällä yleensä se halvin, joten sopii Virosta tulleille pienipalkkaisille.


  Solikka1
  Jäsen

  No-no kamut, hieman sentään tietoisuuttanne-todellisuuttanne sentäs maamme Suomen todelliseen tuotantoomme.

  Meillä on valtavat kustannuksemme toimittaa pakkasilla varastoistamme vaikkapa vain rehuja eli salaattia, porkkanoita, pottuja ja vaikkapa akkojemme MÄÄRÄYKSIÄÄN noudattaen TOMAATTEJA ja KURKKUJA alle espanjalaisten hintojen!
  Ja silti te kekkulat meittiä vihaatte.
  Jos esimerkiksi Osi ostaa uuden vain 799-Horse voimakkaan AMG Meggerin ilman tupla turbon käyttöä vain huvikseen omalle raakkaalle vaimolleen silloin-tällöin vanhaa malliaan vaihtaen. Tai jos kurppa vaihtaa uudet ostamansa talvirenkaansa eukolleen vanhoihin 2009 NOKIAN5 sorttisiin ja nastoilla!

  Molemmat nimittäin pelaa mitä enemmän!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Alueelle ‘Kotimaa’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.