Sipoo

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Soli 14 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #23292 Ilmoita asiaton viesti

  Soli
  Jäsen

  Mielestäni Sipoota ei saa missään-nimessä raiskata ainakaan Hgin kaupunki!

  #318899 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Helsinki tarvitsee kuulemma lisää aluetta varmistaakseen jatkuvan kehityksensä. Mitenkäs sitten käy Sipoon? Eikö senkin pitäisi kehittyä edelleen?
  Kerta kaikkiaan käsittämätöntä tuo alueitten valtaus naapurikunnalta. Sodassahan sitä tehdään, mutta ei rauhan aikana.

  Jos Helsingin on pakko kasvaa Sipoon suuntaan, niin sitten pitäisi liittää koko Sipoo Helsinkiin. Muutenhan Sipoosta jää jäljelle jonkinlainen silvottu invalidikunta.

  #318900 Ilmoita asiaton viesti

  Soli
  Jäsen

  Moro Osku

  Olen aivan samaa mieltä kanssasi.
  Jo aikoinaan, silloin joskus Stockmannin aikoina ja muidenkin, oli sellainen systeemi että tehdään maahantuontiliike Helsinkiin. Sitten vaan nautitaan kun muu maakunta tekee tuotteensa myynti-, korjaus- ja muutkin työt. Helsingin päättäjät ovat edelleen tätä freggimäistä asiaansa koska, se myös toimii edelleen pienessä maassamme nimeltään Suomi.

  Jos sisämaassa joku haluaa laajentaa ja on siihen mahdollisuus. Hgin kaupunki antaa edelleen jopa itsestään kuoleutuvaa lainaa ja käytännössä ilmaiseksi saamilleen ja erittäin tarkoin jopa provisioilla valitsemilleen yrityksille tontin. Tämä on yksi mahtavista asioista miksi nimenomaan nyt Hki haluaa Sipoon aivan itselleen. Onhan se sentään todellista ”muuta-maakuntaansa” heidän mielistään.
  Rahaa ja muuta omaisuutta siis jaetaan edelleen aivan täysillä nimenomaan näissä asioissa. Asia ei liity virallisiin agentuuri- eikä muihinkaan provisioihin, joka maailmanlaajusesti olisi edelleenkin sen 5,5%. Yksinkertaisinta maksaa virkamiehille suoraan käteen. Mitä sitä edes kieltämään.

  No-joo, myönnän jo asioista näin poisolevana, että todellakin näin se periaatteessa edelleenkin menee. Aktiivien nimiään tässä myöskään mainitsematta. On sielä erään tukevahkon mieslaulajan nainenkin näistä asioistaan rikastunut tyyliin; ansiotonta arvon nousuaan?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Alueelle ‘Yleinen keskustelu’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.