sijoitusmuodot

Etusivu Foorumit Talous sijoitusmuodot

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Mato.Maki65 4 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit

 • Nimetön

  Onko sukanvarteen tai pankkitilille kertynyt hieman ylimääräistä, jonka haluaisit laittaa poikimaan? Onneksi olkoon, ja tervetuloa sijoittamisen maailmaan. Älä kuitenkaan ryntää ensimmäiseksi mieleesi tulevan, tai parhaan kaverisi suositteleman, sijoitusmuodon pariin. Tutustu tarkkaan eri sijoitusmuotoihin, sillä niillä on suuriakin eroja: toiset tarjoavat nopeaa tuottoa, toisten riski on suurehko, toiset vaativat omaa pörssikurssien seuraamistasi, toiset taas tuottavat turvallisesti mutta hitaasti jne.

  Nyt voit tutustua sijoittamisen saloihin ja sen eri ”taidelajeihin” yhdellä sivustolla! Se on kirjoitettu nimenomaan ensimmäistä kertaa rahojaan sijoittaville, jotka eivät enää halua antaa niiden lojua pankkitilillä ilman minkäänlaista tuottoa. Siirry sinäkin salkku.infon pariin:

  http://salkku.info/

  #1059664 Ilmoita asiaton viesti

  newage68
  Jäsen

  Tai kokeile tätä kautta: http://www.tulevaisuudenmaksuvaluutta.com/
  Tämä on parasta, mitä on ollut tarjolla pitkiin aikoihin.


  puolueeton
  Jäsen

  Niin, tai kannattaa kunkin harkita tätä, kaikille hyväksi, kullekin turvallisen ja turvatun kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavaa ja takaavaa, ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Raamatun UT / Jumalan VALTA kunta yhteys / yhtenäisyys Kristuksessa Jeesuksessa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaa, VALTAVAA mahdollisuutta.

  Pyhässä, Kaikkivaltias nimessään muistuttaen ja valistaen, vähäinen palvelijansa ja seuraajansa, tähän valtavaan vaihtoehtoa mahdollisuuteen, itseni kaikkineen ja kaikellani sijoittanut.


  Mato.Maki65
  Jäsen

  Yksi hyvä sijoitusmuoto, joka sopii varsin hyvin keskustelupalstalla kirjoittavalle on sijoittaminen vertaislainoihin, jossa voi päästä yli 10% korkotuottoon vuodessa!

  Vertaislaina on laina, jossa tavallinen ihminen voi lainata rahaa toiselta tavalliselta ihmiseltä.

  Vertaislaina, esim. Fixura Oy, ei siis ole lainanmyöntäjä, vaan yksityinen ihminen, sijoittaja. Fixura tarjoaa verkkosivuston, jossa lainanhakija ja lainanmyöntäjä voivat kohdata ja hoitaa sopimisen lakien ja asetusten mukaisesti.

  Riskien vähentämiseksi sijoittajan sijoitus hajautetaan usealle lainalle. Sijoittaja voi käyttää tätä sijoitusmuotoa salkun hajauttamiseen, jo 1.000€ panoksella pääsee mukaan.

  Fixuralla keskimääräinen korkotuotto on yli 10% vuodessa. Fixura toimii myös hyvin kuukausittaisena säästämismuotona.

  Lue lisää Fixuraan sijoittamisesta: http://haelainaa.biz/fixura-vertaislaina/

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Alueelle ‘Talous’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.